FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Haha head, kako si to dobro sve smislio hahah cuj dijeljenje lopti haha
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ma skontao sam ja to nakon prve recenice, ali ja sam svakako mislio ici. Pa bilo je oko 150 ljudi danasHead je napisao/la:muhamedhulk je napisao/la:Pogodio me "onaj" stoper loptom, onaj sto si ga najavio..eto nisam dzabe otisaoHead je napisao/la:I kakvi su utisci s treninga.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma tebra bila loziona da nas dodje sto vise, al ebiga, kisa i zima zayebala sve. Kad bude sta ozbiljno naglasicu

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
da li Tatomirovic moze igrati prvu utakmici u evropi 

Jok
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Nesto razmisljam, da je Misimovic dosao sad bi imao medalju iz najjace lige u Evropi. Ovako nek ostane na toj jednoj iz Bundeslige mrtve..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mesa treba da se dobro spremi, i pokazat ce zasto je doveden...
Ja apsolutno vjerujem u njega, ocekujem cak mozda i vise nego trenutno moze..
A moze on punoo, puboo..
Tako nam je da moramo ozivljavati karijere, jednostavno moramo dok se ne probijemo do nekog nivoa kad vi mogli kupovsti igrace koji su na visokom nivou igre..
Jednostavno, sad kupujemo kvalitet koji su nekad pokazivali, koji su bez forme i bez utakmica.. Trenuno je tako..
Al sve u svoje vrijeme
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja apsolutno vjerujem u njega, ocekujem cak mozda i vise nego trenutno moze..
A moze on punoo, puboo..
Tako nam je da moramo ozivljavati karijere, jednostavno moramo dok se ne probijemo do nekog nivoa kad vi mogli kupovsti igrace koji su na visokom nivou igre..
Jednostavno, sad kupujemo kvalitet koji su nekad pokazivali, koji su bez forme i bez utakmica.. Trenuno je tako..
Al sve u svoje vrijeme

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ova pauza se završi i prije nego je počela.
Dobro je što nećemo dugo čekati utakmice. Vjerujem da su momci malo napunili baterije jer će im ovo ljeto i jesen trebati dosta energije. A kako se moglo vidjeti na slikama na društvenim mrežama odmah nakon proslave većina je bila na obalama Jadrana. Neka zaslužili su.
A sad sve te provode trebaju zaboraviti i okrenuti se novim izazovima u pripremama, pa u kvalifikacija ma Ligu prvaka i na kraju na dugotrajnu borbu u domaćim prvenstvima. Dobra stvar je što nam trofeji više nisu pritisak nego još veća motivacija za uspjeh i nadam se da će se igrači tako i postaviti. Neka im ne endostaje motivacije da nakon kupa i trofeja prvaka u dvije godine da u trećoj to objedine. Naravno to im ne smijemo mi nabijati kao cilj, oni to sami treba da shvate. Da su sa više trofeja i oni vrijedniji ali i cjenjeniji.
Ove sezone trebamo imati samo jedan cilj, pomenuo ga je Dženo na pressu juče, a to je da svaku utakmicu odigramo na visokom nivou, da probamo da igramo lijepo, da igre naših momaka privlače publiku na stadion. A kad to ostvarimo onda ni pobjede, bodovi na nadam se i trofeji neće izostati.
Imamo finu ekipu, dobro popunjenu na svim pozicijama, na nekim se može još poraditi i nadam se da hoće. Mada ni ovo nije loše. Drago mi je da će se ove a i narednih sezona mnogo više šanse dati mladim fudbalerima, da to ne bude samo na riječima.
I mi smo možda malo odmorili a sad se trebamo aktivirati da probamo ispuniti onaj zacrtani cilj od 10 000 članova do kraja godine, teško ali ne i nemoguće, vjerujem da će nas i igrači podržati. Bliže se i te evropske utakmice i hajmo napraviti spektakl kakav samo mi znamo.
Navijačima, muslimanima, Ramadan mubarek oslun, da vam Allah olakša post u vrelim danima i da primi naša dobra djela.

Dobro je što nećemo dugo čekati utakmice. Vjerujem da su momci malo napunili baterije jer će im ovo ljeto i jesen trebati dosta energije. A kako se moglo vidjeti na slikama na društvenim mrežama odmah nakon proslave većina je bila na obalama Jadrana. Neka zaslužili su.
A sad sve te provode trebaju zaboraviti i okrenuti se novim izazovima u pripremama, pa u kvalifikacija ma Ligu prvaka i na kraju na dugotrajnu borbu u domaćim prvenstvima. Dobra stvar je što nam trofeji više nisu pritisak nego još veća motivacija za uspjeh i nadam se da će se igrači tako i postaviti. Neka im ne endostaje motivacije da nakon kupa i trofeja prvaka u dvije godine da u trećoj to objedine. Naravno to im ne smijemo mi nabijati kao cilj, oni to sami treba da shvate. Da su sa više trofeja i oni vrijedniji ali i cjenjeniji.
Ove sezone trebamo imati samo jedan cilj, pomenuo ga je Dženo na pressu juče, a to je da svaku utakmicu odigramo na visokom nivou, da probamo da igramo lijepo, da igre naših momaka privlače publiku na stadion. A kad to ostvarimo onda ni pobjede, bodovi na nadam se i trofeji neće izostati.
Imamo finu ekipu, dobro popunjenu na svim pozicijama, na nekim se može još poraditi i nadam se da hoće. Mada ni ovo nije loše. Drago mi je da će se ove a i narednih sezona mnogo više šanse dati mladim fudbalerima, da to ne bude samo na riječima.
I mi smo možda malo odmorili a sad se trebamo aktivirati da probamo ispuniti onaj zacrtani cilj od 10 000 članova do kraja godine, teško ali ne i nemoguće, vjerujem da će nas i igrači podržati. Bliže se i te evropske utakmice i hajmo napraviti spektakl kakav samo mi znamo.
Navijačima, muslimanima, Ramadan mubarek oslun, da vam Allah olakša post u vrelim danima i da primi naša dobra djela.
Oj naslova na pocetnoj kad me srce ne opali nikad nece
Inace vezano za malo Rijada izjava Semjona sa kampa na kojem je trazio igrace za juniorsku i U21 selekciju

Inace vezano za malo Rijada izjava Semjona sa kampa na kojem je trazio igrace za juniorsku i U21 selekciju
Ako bude ko ovi sto su do sada dovodio bit ce tu hljebaOn je otkrio kako je zajedno sa Sašom Kostićem imao zadatak da odaberu igrače za juniorski sastav. „Mi smo imali dosta djece koja potpadaju u U18 selekciju, što dodatno ohrabrujer, jer su neki predloženi za U21 selekciju, iako imaju pravo nastupa i za juniore“, kazao je Milošević. „Ima tu četiri, pet imena interesantnih imena, ali kao što rekoh ima ih još koji mogu dodatno da se unaprijede, ali ako moram nekog izdvojiti to bi bio Rijad Kobiljar i biće mi drago ako ga „Sarajevo“ angažuje“, istakao je nekadašnji fudbaler „bordo-kluba“.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- franklampard8
- Kontakt:
Istog sam misljenja.Head je napisao/la:Mislim da ce ovo biti sezona Mese Alispahica.
1946
[youtube][/youtube]
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Jel to Kallasi nasao angazman u Norveskoj,vidim lajkovao neki Strommen na fb
- Evolution87
- Kontakt:
Igrao i Mario u ovom all-star timu

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ko je ovaj sto žabice nosi iz tunelaBassha je napisao/la:[youtube][/youtube]

Klaric, ali onaj stariji iz Zrinjskog.ade43 je napisao/la: Ko je ovaj sto žabice nosi iz tunela![]()
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
joj jest me trznula ova vijest benko ponovo u dresu rijeke i nije se pojavio na prozivci u sarajevu
reko nije valjda odmah na prvu noc ramazana da se ogriješim, al malo je falilo
reko nije valjda odmah na prvu noc ramazana da se ogriješim, al malo je falilo
Ne znam za vas ali ja sam potpuno miran.
Ostaje pitanje Delaca i tog stopera ali ima jos dosta vremena do prve utakmice.
Volio bih da Delac produzi bar jos pola sezone, ali imaju te pripremne utakmice pa cemo vidjeti i Ostrog kako djeluje u slucaju da Delac nebude tu. Sa Delacom sam bio miran da ce pokupiti one lopte zbog kojih sam zbog Bandovica cupao kosu.
Sto se tice stopera miran sam jer ako dođe i prije same prijave igraca za utakmicu vjerujem da ce biti tog kvaliteta da mu nece trebati puno vremena da se uklopi u ekipu. Realno ovi koji su se pominjali su imali finih utakmica u nogama a i iskustva, tako da racunam da znaju sta im je činiti i kako se uklopiti u novu sredinu. Odnosno da zna hdje moze podrzati suigrace a gdje je njemu potrebna podrska.
Uglavnom, jesam ocekivao igrace iznad nivoa ove lige ali su me ljudi iz kluba smirili svojim djelovanjem tako da imam osjecaj da stvarno znaju sta rade i da su sigurni u to sto zele da naprave. Ono sto me najvise smiruje jeste szo su strpljivi i sto cekaju svoju priliku na trzistu da pokupe nekog klasnog fudbalera koji ne nađe angazman a pri tome su naparavili takve uslove da mogu i da postavljaju zahtjeve prema takvim igracima u vidu duzine ugovora.
Ostaje pitanje Delaca i tog stopera ali ima jos dosta vremena do prve utakmice.
Volio bih da Delac produzi bar jos pola sezone, ali imaju te pripremne utakmice pa cemo vidjeti i Ostrog kako djeluje u slucaju da Delac nebude tu. Sa Delacom sam bio miran da ce pokupiti one lopte zbog kojih sam zbog Bandovica cupao kosu.
Sto se tice stopera miran sam jer ako dođe i prije same prijave igraca za utakmicu vjerujem da ce biti tog kvaliteta da mu nece trebati puno vremena da se uklopi u ekipu. Realno ovi koji su se pominjali su imali finih utakmica u nogama a i iskustva, tako da racunam da znaju sta im je činiti i kako se uklopiti u novu sredinu. Odnosno da zna hdje moze podrzati suigrace a gdje je njemu potrebna podrska.
Uglavnom, jesam ocekivao igrace iznad nivoa ove lige ali su me ljudi iz kluba smirili svojim djelovanjem tako da imam osjecaj da stvarno znaju sta rade i da su sigurni u to sto zele da naprave. Ono sto me najvise smiruje jeste szo su strpljivi i sto cekaju svoju priliku na trzistu da pokupe nekog klasnog fudbalera koji ne nađe angazman a pri tome su naparavili takve uslove da mogu i da postavljaju zahtjeve prema takvim igracima u vidu duzine ugovora.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- Evolution87
- Kontakt:
Ja opet vise vjeruje u #7, nego u njega.franklampard8 je napisao/la:Istog sam misljenja.Head je napisao/la:Mislim da ce ovo biti sezona Mese Alispahica.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kakviForestt je napisao/la:Jel to Kallasi nasao angazman u Norveskoj,vidim lajkovao neki Strommen na fb
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Definitivno,svi smo ocekivali vise od ovog prelaznog roka. Ajd ima jos taj stoper,mozda bude neka "igracina" pa cjelokupni dojam bude nesto bolji... trebaju nam igraci koji su svojim kvalitetom puno jaci od igraca iz PL,koji ce privuci publiku na stadione itd. U ovoj sezoni smo na jedvite jade uzeli titulu,a samo 5-6 kola prije kraja prvenstva nam je i Evropa bila upitna,i to treba imati u vidu,a naredna sezona ce biti sigurno puno jaca i neizvjesnija. Zrinjski se jako dobro pojacao,i oni ce nam biti glavni konkurenti za prvo mjesto,to je vec svima jasno... pored njih Sloboda,Zeljo,Siroki i Olimpic. Bojim se da opet potcjenjujemo druge ekipe u ligi,i znamo kako nam se to prosle sezone vratilo. Mi nismo favoriti,to j sigurno,ali jesmo jedni od pretedenata za titulu sa ostalih 5 pomenutih ekipa!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.