FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Delac? 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta vam je ljudi, tek prvi trening... Sudit cemo u prvoj zvanicnoj utakmici.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Kakav je mali "amerikanac"?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
KAKAV ?????Ado76 je napisao/la:KakavHeraklitMracni je napisao/la:Kakav je ovo stoper boze dragi![]()
Mali Amerikanac ima po meni veliki potencijal i jak je jedan na jedan. Bekovi novi su odmah sa Duljom i ekipom pokazali brzinu al sacekat cemo zvanicnu utakmicu. Meni se Amerikanac svidja i mogao bi biti bitan igrac i nasoj ekipi u buducnosti. Mesa podvali dvije tri ono kako treba i on njega ocekujem dosta. Nemanja Bilbija bio na treningu ilu civilu sa Stojcevom i pricao sa Dinom nesto,koliko se moglo saznati da je dobio ugovor na dvije godine kod nas.
Sta ja stoperom. Ima jos par dana da se prijave igraci za europu ??
Pa stopera je trebalo prvog dovest.
Pa stopera je trebalo prvog dovest.
Hvala ti! Jel ti to ozbiljno u vezi BICE?!!xbox je napisao/la:Mali Amerikanac ima po meni veliki potencijal i jak je jedan na jedan. Bekovi novi su odmah sa Duljom i ekipom pokazali brzinu al sacekat cemo zvanicnu utakmicu. Meni se Amerikanac svidja i mogao bi biti bitan igrac i nasoj ekipi u buducnosti. Mesa podvali dvije tri ono kako treba i on njega ocekujem dosta. Nemanja Bilbija bio na treningu ilu civilu sa Stojcevom i pricao sa Dinom nesto,koliko se moglo saznati da je dobio ugovor na dvije godine kod nas.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Bilo bi mrak ako Nemanja potpise jos 2.
- muhamedhulk
- Kontakt:
"Na današnjem treningu FK Sarajevo su se pojavili Nemanja Bilbija i Dejan Bandović, čiji ugovori neće biti produženi. Bilbija je došao pozdraviti se sa saigračima, dok je Bandović odlučio odraditi trening.xbox je napisao/la:Mali Amerikanac ima po meni veliki potencijal i jak je jedan na jedan. Bekovi novi su odmah sa Duljom i ekipom pokazali brzinu al sacekat cemo zvanicnu utakmicu. Meni se Amerikanac svidja i mogao bi biti bitan igrac i nasoj ekipi u buducnosti. Mesa podvali dvije tri ono kako treba i on njega ocekujem dosta. Nemanja Bilbija bio na treningu ilu civilu sa Stojcevom i pricao sa Dinom nesto,koliko se moglo saznati da je dobio ugovor na dvije godine kod nas.
Defanzivcu Marku Mihojeviću je produžen odmor zbog reprezentativnih nastupa.
Napadač Leon Benko je također odsutan iz opravdanih razloga, ali će se uskoro pridružiti ekipi. Na prozivci se pojavio Miloš Stojčev, ali nije trenirao.
Rijad Kobiljar je na probi i pokušava zadovoljiti ukuse stručnog štaba." klix(ks).ba
Ne lozi raju da ce Memanja da produzi..

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Jedan momak je sisao sa Istoka da se pozdravi sa svima na tartan stazi izmedju ostalog bio je Dino Nemanja i Stojcev rekao je Nemamji sta me zezas bolan ja odozgo dobacujem daj direktore Nemanji na dvije godine i smijali se. Kada se vratio na Istok jasno i glasno je rekao da je Nemanja jos dvije godine tu. Naravno nisam od raje koje loze al ovo sam cuo svojim usima.
Sto Stojcev nije trenirao,jel neka povreda u pitanju.?
u pms-u(kao i veci dio sezone) pa ne mozeamypitar je napisao/la:Sto Stojcev nije trenirao,jel neka povreda u pitanju.?

Pyro is not a crime !
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa bio bi to veeliki zaokret, jer je Ibraga vec rekao da je on bivsi..ako misle da im treba, neka ga ostave - nista nemam protivxbox je napisao/la:Jedan momak je sisao sa Istoka da se pozdravi sa svima na tartan stazi izmedju ostalog bio je Dino Nemanja i Stojcev rekao je Nemamji sta me zezas bolan ja odozgo dobacujem daj direktore Nemanji na dvije godine i smijali se. Kada se vratio na Istok jasno i glasno je rekao da je Nemanja jos dvije godine tu. Naravno nisam od raje koje loze al ovo sam cuo svojim usima.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Iskreno ni meni iz dzepa u dzep. Al kada sagledas realno moze on nama jos valjati,pokazalo se to najvise u drugom dijelu prvenstva kad smo imali bruku povredjenih u ekipi.
Zabrinjava me što nema Mateja. Nadam se da uprava radi punom parom kada je u pitanju njegov status u Sarajevu.
Ne smijem ni zamisliti kako bi zadnja linija izgledala u njegovom odsustvu ako uzmemo u obzir da je Bandović na izlaznim vratima, a štopera još uvijek nema.
Ipak, nadam se da će se sve posložiti u narednih par dana.
Volim te Saraj'vo !
Ne smijem ni zamisliti kako bi zadnja linija izgledala u njegovom odsustvu ako uzmemo u obzir da je Bandović na izlaznim vratima, a štopera još uvijek nema.
Ipak, nadam se da će se sve posložiti u narednih par dana.
Volim te Saraj'vo !
- muhamedhulk
- Kontakt:
Delac bi bio veeliko pojacanje.. Stoper MORA doci.. Ono danas je bilo fino vidjeti, mada nista nam nije "otkriveno"; Hebibovic je igrao desnog beka, Baric stopera, Bekic II lijevo krilo, Dulja napadaca, Amerikanac nesto izmedju desnog i prednjeg veznog itd. Ovo je bilo cisto onako, da se malo zagriju..vidjecemo ih na prijateljskim, kad bude malo ozbiljniji protivnik. Do tada, cekamo STOPERA 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Opet bomba ili....THEC je napisao/la:A Simon Vukcevic ?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
DobarTHEC je napisao/la:A Simon Vukcevic ?

STOPER !!!!!muhamedhulk je napisao/la:Delac bi bio veeliko pojacanje.. Stoper MORA doci.. Ono danas je bilo fino vidjeti, mada nista nam nije "otkriveno"; Hebibovic je igrao desnog beka, Baric stopera, Bekic II lijevo krilo, Dulja napadaca, Amerikanac nesto izmedju desnog i prednjeg veznog itd. Ovo je bilo cisto onako, da se malo zagriju..vidjecemo ih na prijateljskim, kad bude malo ozbiljniji protivnik. Do tada, cekamo STOPERA
I jos Tatko nece igrati prvu utakmicu.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 17 jun 2015, 20:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Bing [Bot] i 24 gosta.