Ma ja poslali ga zlikovci iz Saveza da nas osteti, a to sto na par nasih utakmica imas u najmanju ruku sumnjive situacije za penal to nista, svim silama opravdati da nije. Pustite se sudija, ekipa tj igra nam je u padu nakon derbija iz nekog razloga, protiv Igmana se kroz iglene usi provukli u utakmici koja je mogla otici na obje strane, Sloga nas oducila od fudbala, Borac je zasluzeno nerjeseno, a i tu smo najvise napadali kada smo ostali sa igracem vise (zasluzeno).Amcho1 je napisao/la: ↑09 nov 2023, 20:56Sudija nivoa kao što je peljto ne može nesvjesno praviti onakve greške. TačkaOsttribine je napisao/la: ↑09 nov 2023, 14:40Kako vam se da o sudijama vise, pa evo sudio Peljto na Kosevu pa ga centralni dio Istoka docekao i "drvljem i kamenjem", gadjali ga i psovali kao da nas je ne znam ti sta ostetio. Imao par gresaka ali onakav ispracaj sa utakmice vala nije zasluzio. Jednostavno mi smo u padu forme nakon derbija, to je cinjenica, onda sad na jednom se i neke povrede igraca svezale i to je razlog losih igara. Nadati se da cemo se dozvati do subote i pokusati pobijediti, medjutim malo me strah i zakona velikih brojeva, jer odavno u Posusju poraza nemamo, zadnje 3 utakmice smo pobijedili dole, pa ne znam![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Osttribine
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Garantujem da je Mirvic preuzeo klub na zimskoj pauzi od pasojeda kad smo kiksali 13 bodova da bi danas mi bili grupi le. Ove legije Az i astonivilu bi tukli i bilibi sigurno prvaci svake godine..Sanchez87hz je napisao/la: ↑11 nov 2023, 16:52Od 2015 ide to pretplacivanje igraca i jesmo li se nesto izdigli od ostalih? Ne znam kad ce doci to vrijeme kad ce nam se to placanje isplatiti?Pitar6785 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 16:37Kako mi ovakve price idu na zivce, tipa Renan ima platu ko citava sloga imamo 3 boda vise, koliko ovaj ima platu koliko ima ovaj..
Zamene ponos kad cujem da je FK SARAJEVO placa 4x vise od bili koje ekipe u pl bh. ZASTO zato sto znam da ce doc vrijeme kad ce to placanje pokazat efekat, takodje to placanje je brendiranje nas i poziciranje nas onako kako je ovaj klub bio od postanjka.. gledao sam interview sa starim igracim u vrijeme jugoslavije i uvjek se FK SARAJEVO spominjalo kao najveci klub najbogati i klub koji je bilo medju 5 najaci klubova u jugi po plateznoj moci..
Selektor piksi kaze da ga je nas Direktor kontaktirao 2 puta da dodje kod nas. Takodje sliskovic je izjavio da je Susicu ugovor ponudjen dok je bio u bolnici i kad se nije znalo hocel vise se i bavit fudbalom dok recimo njemu Velez nije mogo da produzi ugovor (trazio kes nije htio kafane)
Takodje Skoro je izjavio da nije htio doc u FK SARAJEVO jer je vidio kakva je konkurencija i kaze da sam Mesi nebi se mogo izborit za prvih 11 kaze kod vase je mnogo lakse jer je to bio nizi rang igranja. Cak izmedju redova se vidi da navija ZA FK SARAJEVO
Nikola Nikic izjavio da su svi nadi igraci bili bolji od svakog njihovog i da je Paja bolji bio nego on.
Isto piksi spominje SUSICA da je bio minimum Mesi, takvig igraca FK SARAJEVO prodaje za 400 k km u psg, dok recimo njegov konkurenti iz zelje bazdarevic ide u francusku za 50 k km
Tako nekoji dan Bulic govori da FK SARAJEVO DAJE plate preko milion km,, meni srce ko dzamija. TITULE SU BITNE KUPOVI SU BITNI ALI BRENDIRANJE KLUBA POZICIJA KLUBA CE DOC NA SVOJE..
Zrinjski da osvoji le nemoze U RANG SA FK SARAJEVOM jer upravo ovo.. ZRINJSKI NIKAD NEMOZE PRIUSTIT IGRACA NASEG MI MOZEMO NJIHOVOG da nepricam ove iz doljnjeg doma zeljko velez i ta buranija
Ja bi prije rekao da nemamo dovoljno sposobne ljude u vrhu
kluba da vode klub uspijesno,odnosno da se izdvojimo u ligi,kad imas pare, imas uslove i sve drugo a ne istices se onda moze biti samo do ljudi u vrhu,ili da je neka muljaza oko kluba.
Desilo se sta se desilo sta bi bilo dabi bilo al velkaje stvar kad ti kupis igraca za 700 k€ dajes platu 500-600 k € (primjet samo da jedan Petkovic koji je najbolji igrac HNL do prije 2 mjeseca je imao 600 k€ platu) sto znaci da mi mozemo sugurno parirat hajduku partizanu osjeku sa placanjem (nezaboravite da partizan hajduk finasira drzava i da su duzni preko 30-40 m€ dok mi imamo 500 k €
Jok eto, posao veznog reda je zabija golove, zna se dobro, sta je posao Buljubasica, Mustafica i Julardzije, a toe da oru sredinu terena, da iznose lopte i razigravaju krilne igrace i napadace, Avramovski je mogao imati barem 3+ gola da je nije promasivao one situacije, jbga nek nam Mirva dovede Bellinghama.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Šta vam je ba? Zrinjski odigrao X pa se vi prepali, kakve su im plaće ima da preoru teren ono u Doboj treba da im bude lekcija, neko napisao da su igrači nezadovoljni. Čime to? Plaćama? Statusom? Ako ti je krivo što ne igraš oznoji se na treningu pa ćeš igrati. Ako je istina da su nezadovoljni malo ih preispitati razlika između zarade koju imaju i igre koju pokazuju je prevelika.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Stvarno je najveći problem što vezna linija ima 0 golova.. 
Da bi ti "ostali" zabili gol, morali su dobiti te lopte. Tako da je to nigdje veze podatak.

Da bi ti "ostali" zabili gol, morali su dobiti te lopte. Tako da je to nigdje veze podatak.
-
- Kontakt:
Problem je sto mi nemamo nista od toga sto toliko placamo,ispadamo samo nesposobni i nista drugo,dajes plate igracima bogovske a borba za trece mjesto u najgoroj ligi evrope,znaci samo neznanje i cirkus nista drugo.Pitar6785 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 17:22Garantujem da je Mirvic preuzeo klub na zimskoj pauzi od pasojeda kad smo kiksali 13 bodova da bi danas mi bili grupi le. Ove legije Az i astonivilu bi tukli i bilibi sigurno prvaci svake godine..Sanchez87hz je napisao/la: ↑11 nov 2023, 16:52Od 2015 ide to pretplacivanje igraca i jesmo li se nesto izdigli od ostalih? Ne znam kad ce doci to vrijeme kad ce nam se to placanje isplatiti?Pitar6785 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 16:37Kako mi ovakve price idu na zivce, tipa Renan ima platu ko citava sloga imamo 3 boda vise, koliko ovaj ima platu koliko ima ovaj..
Zamene ponos kad cujem da je FK SARAJEVO placa 4x vise od bili koje ekipe u pl bh. ZASTO zato sto znam da ce doc vrijeme kad ce to placanje pokazat efekat, takodje to placanje je brendiranje nas i poziciranje nas onako kako je ovaj klub bio od postanjka.. gledao sam interview sa starim igracim u vrijeme jugoslavije i uvjek se FK SARAJEVO spominjalo kao najveci klub najbogati i klub koji je bilo medju 5 najaci klubova u jugi po plateznoj moci..
Selektor piksi kaze da ga je nas Direktor kontaktirao 2 puta da dodje kod nas. Takodje sliskovic je izjavio da je Susicu ugovor ponudjen dok je bio u bolnici i kad se nije znalo hocel vise se i bavit fudbalom dok recimo njemu Velez nije mogo da produzi ugovor (trazio kes nije htio kafane)
Takodje Skoro je izjavio da nije htio doc u FK SARAJEVO jer je vidio kakva je konkurencija i kaze da sam Mesi nebi se mogo izborit za prvih 11 kaze kod vase je mnogo lakse jer je to bio nizi rang igranja. Cak izmedju redova se vidi da navija ZA FK SARAJEVO
Nikola Nikic izjavio da su svi nadi igraci bili bolji od svakog njihovog i da je Paja bolji bio nego on.
Isto piksi spominje SUSICA da je bio minimum Mesi, takvig igraca FK SARAJEVO prodaje za 400 k km u psg, dok recimo njegov konkurenti iz zelje bazdarevic ide u francusku za 50 k km
Tako nekoji dan Bulic govori da FK SARAJEVO DAJE plate preko milion km,, meni srce ko dzamija. TITULE SU BITNE KUPOVI SU BITNI ALI BRENDIRANJE KLUBA POZICIJA KLUBA CE DOC NA SVOJE..
Zrinjski da osvoji le nemoze U RANG SA FK SARAJEVOM jer upravo ovo.. ZRINJSKI NIKAD NEMOZE PRIUSTIT IGRACA NASEG MI MOZEMO NJIHOVOG da nepricam ove iz doljnjeg doma zeljko velez i ta buranija
Ja bi prije rekao da nemamo dovoljno sposobne ljude u vrhu
kluba da vode klub uspijesno,odnosno da se izdvojimo u ligi,kad imas pare, imas uslove i sve drugo a ne istices se onda moze biti samo do ljudi u vrhu,ili da je neka muljaza oko kluba.
Desilo se sta se desilo sta bi bilo dabi bilo al velkaje stvar kad ti kupis igraca za 700 k€ dajes platu 500-600 k € (primjet samo da jedan Petkovic koji je najbolji igrac HNL do prije 2 mjeseca je imao 600 k€ platu) sto znaci da mi mozemo sugurno parirat hajduku partizanu osjeku sa placanjem (nezaboravite da partizan hajduk finasira drzava i da su duzni preko 30-40 m€ dok mi imamo 500 k €
-
- Kontakt:
Igramo 433 uglavnom krila i napadači su u šansi. Nedostaje neki gol Avramovskog, Andjušić je nesto i zabio. Od 3 vezna 2 uvijek su defanzivni vezni tesko ocekivati od Julardzije, Buljubašića, Mustafica, Vrancica neke golove. I u Zrinjskom uglavnom zabijaju napadacki i krila bilibija, kiš, melekinušić Čuže i ponekad stoper Jakovljevic.Osttribine je napisao/la: ↑11 nov 2023, 17:16Nemoj tako, oni povezuju kao nesta, rekose strucnjaci sa foruma![]()
Mene vise strah veceras ovih silnih pobjeda nad Posusjem godinama pa da ne prekinu tu tradiciju bas u nevakat sada kad su nam bodovi prijeko potrebni. Sretno nam![]()
- Osttribine
- Kontakt:
Ma dobro covjek rece ekipa je spala trenutno na Renana i Hasica u ofanzivnom dijelu da sta naprave, ovo ostalo tanko, ali hajde neka nocas pobijede pa tamam ga dao i Šoja nekako, u suprotnom opet se stvara pritisak i nervoza pred ostale meceve i grcevita borba za trece mjesto sa kojim ne bi smo ni smjeli biti zadovoljni obzirom na ulozeno ali eto.bordobijeli je napisao/la: ↑11 nov 2023, 17:56Igramo 433 uglavnom krila i napadači su u šansi. Nedostaje neki gol Avramovskog, Andjušić je nesto i zabio. Od 3 vezna 2 uvijek su defanzivni vezni tesko ocekivati od Julardzije, Buljubašića, Mustafica, Vrancica neke golove. I u Zrinjskom uglavnom zabijaju napadacki i krila bilibija, kiš, melekinušić Čuže i ponekad stoper Jakovljevic.Osttribine je napisao/la: ↑11 nov 2023, 17:16Nemoj tako, oni povezuju kao nesta, rekose strucnjaci sa foruma![]()
Mene vise strah veceras ovih silnih pobjeda nad Posusjem godinama pa da ne prekinu tu tradiciju bas u nevakat sada kad su nam bodovi prijeko potrebni. Sretno nam![]()
-
- Kontakt:
Ma i ja mislim da ovog Vidica treba dovesti, paklen igrac. Uz to kakvog dobrog stopera i mozda cak vratiti Adukora i to je to. Imamo potencijal ozbiljan i ne sumnjam da ce na zimu ovo biti skroz druga prica.
-
- Kontakt:
Baš tako, jer pored rupetine na golu za koju ne znaš kada će napraviti sljedeći katastrofalan kiks, pričati o nekim drugim problemima nema smisla...kuća se od temelja gradi.GalileoGalilei je napisao/la: ↑11 nov 2023, 17:33Stvarno je najveći problem što vezna linija ima 0 golova..

Adukora ne treba vracati.Zadnji mec u Martu je igrao od tada nema kluba. 30godinathebain666 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 18:19Ma i ja mislim da ovog Vidica treba dovesti, paklen igrac. Uz to kakvog dobrog stopera i mozda cak vratiti Adukora i to je to. Imamo potencijal ozbiljan i ne sumnjam da ce na zimu ovo biti skroz druga prica.
-
- Kontakt:
Nisam to znao, mislio sam za rotacije, i takav je bolji od Solde i TrakeAlii je napisao/la: ↑11 nov 2023, 18:30Adukora ne treba vracati.Zadnji mec u Martu je igrao od tada nema kluba. 30godinathebain666 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 18:19Ma i ja mislim da ovog Vidica treba dovesti, paklen igrac. Uz to kakvog dobrog stopera i mozda cak vratiti Adukora i to je to. Imamo potencijal ozbiljan i ne sumnjam da ce na zimu ovo biti skroz druga prica.
3.20 kvota, ko da protiv Reala igramo sunce ti poljubim 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Da ovo upravo gledam i kontam jel postoji nesto sto mi neznamo a kladionice znaju. Kvota juce bila 2.55 na njih na nas 2.60. Sad odjednom povecan broj uplata na njih i kvota pala na 2.20. Cudno u najmanju ruku

U novi boj ...
Kolika lokva u blizini centra čovječe
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Moguce da se vise od ocekivanog uplacuje na domacina.
- FKS -
Imali ste bagarica, isti ko ovaj vidic iz sloge, jos je bagaric 10x bolji bio dok nije stigao kod nas. Onda pimpek, cuna, kita kako god hocete
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ni blizu
Ovaj je puno puno bolji igrac od onog kloca
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, bvsic, keli, napoleon72 i 50 gostiju.