Pa realni smo,jos uvijek ga gledamozrinjke je napisao/la:realno tomic je bolji igrac od Svrake 5 puta, samo da vam igra jos blize golu i da mu se daju ovlasti sve, Svraka je precijenjen igrac, posrecilo mu se dao 2 gola za repku i kao on nesto, sramota je da je on u reprezentaciji a jedan Semir Stilic nije, jedan Husejinovic koji je kao preporodjen, vrijedi mu ovih 10 utakmica za Dinamo gjde je bio najbolji igrac, kao citava Svrakina karijera, pa stavite se vi u kozu predsjednika nekog kluba i da vam nude Svraku i lupe odstetu od bubam 300 000 eura, bi li vi to dali, realno, za igraca iz BiH lige, koji ne odskace, ali ima srece s golovima, dati te pare, ponvaljam iz BiH lige, budite realni? Tesko je danas prevariti nekogaChWilla je napisao/la:to nije niko rekao, već samo da nije ni naš najbolji igrač, a kamoli lige. ali, strijelac dva gola za reprezentaciju ne treba da ide za male pare
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
" onclick="window.open(this.href);return false;
Amarov intervju sinoć....
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- DukeOfWellington
- Kontakt:
zrinjke je napisao/la:realno tomic je bolji igrac od Svrake 5 puta, samo da vam igra jos blize golu i da mu se daju ovlasti sve, Svraka je precijenjen igrac, posrecilo mu se dao 2 gola za repku i kao on nesto, sramota je da je on u reprezentaciji a jedan Semir Stilic nije, jedan Husejinovic koji je kao preporodjen, vrijedi mu ovih 10 utakmica za Dinamo gjde je bio najbolji igrac, kao citava Svrakina karijera, pa stavite se vi u kozu predsjednika nekog kluba i da vam nude Svraku i lupe odstetu od bubam 300 000 eura, bi li vi to dali, realno, za igraca iz BiH lige, koji ne odskace, ali ima srece s golovima, dati te pare, ponvaljam iz BiH lige, budite realni? Tesko je danas prevariti nekogaChWilla je napisao/la:to nije niko rekao, već samo da nije ni naš najbolji igrač, a kamoli lige. ali, strijelac dva gola za reprezentaciju ne treba da ide za male pare

Bubaš k'o Maksim po diviziji, nema nikakve sumnje u to.
objasnio kao i uvijek sve u detalj...ipetm je napisao/la:
THE MANIACS-ZAVIDOVICI
Svraka je odlican zadnji vezni, i opasan iz drugog plana po gol gostiju...
problem zadnjeg veznog je sto moras najvise pretrcati na terenu i cesto cuvati 2 igraca...
Svraka je tu bio fenomenalan kada se zelio dokazivati... i sada bi bio fenomenalan, cak u reprezentaciji...
problem je prvo sto se on u Zelji koliko toliko dokazao, ne mora trcati ko prije, a drugo sto sve vise uzima poziciju ofanzivnog veznog sto nije za njega, i tu nema golova iz drugog plana jer kad organizujes napad onda si, gle cuda, u prvom planu.
on gdje god da ode, on ce morati biti onaj Svraka sto je trcao i za sebe, i za Zebu, i za Bogija ako treba...
a ako ostane u Zelji, ubice ga romantika
problem zadnjeg veznog je sto moras najvise pretrcati na terenu i cesto cuvati 2 igraca...
Svraka je tu bio fenomenalan kada se zelio dokazivati... i sada bi bio fenomenalan, cak u reprezentaciji...
problem je prvo sto se on u Zelji koliko toliko dokazao, ne mora trcati ko prije, a drugo sto sve vise uzima poziciju ofanzivnog veznog sto nije za njega, i tu nema golova iz drugog plana jer kad organizujes napad onda si, gle cuda, u prvom planu.
on gdje god da ode, on ce morati biti onaj Svraka sto je trcao i za sebe, i za Zebu, i za Bogija ako treba...
a ako ostane u Zelji, ubice ga romantika

- Trequartista
- Kontakt:
Samir Bekrić bivši. 

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Sta? Kako? Zasto ?Trequartista je napisao/la:Samir Bekrić bivši.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Da nije umro?Trequartista je napisao/la:Samir Bekrić bivši.

- Amoxicillin
- Kontakt:
tvoj bivši? Ma nije Bekrić gayTrequartista je napisao/la:Samir Bekrić bivši.

de ne zajebavaj nas jaro, Đe će Bekrić otić, potonućemo

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Samir Bekric ostaje u ZeljiTrequartista je napisao/la:Samir Bekrić bivši.
SLOBODA NAVIJAČIMA
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Al kako sazna u 11:15 to me zanima, svako ko je na bilo koji način povezan sa eventualnim transferom Bekrića sad spava u 16.
Jel ti reko na FB ??Trequartista je napisao/la:Samir Bekrić bivši.
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
- Trequartista
- Kontakt:
Imam ja i prećih stvari od boravka na forumu, kad imam vremena uđem i napišem nešto.DukeOfWellington je napisao/la:Al kako sazna u 11:15 to me zanima, svako ko je na bilo koji način povezan sa eventualnim transferom Bekrića sad spava u 16.
Ja što sam god ovdje napisao u posljednjih mjesec dana bilo je istina. Imam ja dosta toga za napisati, ali jednostavno neću jer mi je puna glava ovih pljuvača.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Navrati kad budeš im'o lijepih vijesti.Trequartista je napisao/la: Ja što sam god ovdje napisao u posljednjih mjesec dana bilo je istina. Imam ja dosta toga za napisati, ali jednostavno neću jer mi je puna glava ovih pljuvača.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Evo pregledao sam ti postove, jer znam da vjecito lupas po toj tastaturi, nista nisi istinito rekao, pa sam isao redom po postovima, nemoj zamjeriti sto je nabacano...
Napisao si da odlaze Bogicevic, Vasilic i Bekric... Napisao si da dolazi neki crnac, napadac, ali nije Diatta... Napisao si da za Šehu ima istine da bi mogao doci, a da ce se za Colica uzeti dobre pare... Rekao si da odlazi 5,6 startera... Pa si onda poslije neke utakmice napisao da ce poslije nje maksimalno 2 biti starteri u Evropi a ostali odose...
Iz svega ovoga zakljucujem da si ti licno Amar Osim, i zelim ovim putem da ti se zahvalim na trofejima u posljednjim sezonama... :***************
Napisao si da odlaze Bogicevic, Vasilic i Bekric... Napisao si da dolazi neki crnac, napadac, ali nije Diatta... Napisao si da za Šehu ima istine da bi mogao doci, a da ce se za Colica uzeti dobre pare... Rekao si da odlazi 5,6 startera... Pa si onda poslije neke utakmice napisao da ce poslije nje maksimalno 2 biti starteri u Evropi a ostali odose...
Iz svega ovoga zakljucujem da si ti licno Amar Osim, i zelim ovim putem da ti se zahvalim na trofejima u posljednjim sezonama... :***************
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Evo jedna lijepa vijest,a ona je da je za nekoliko minuta ZUBANDAN!

[youtube][/youtube]
Covjece....

[youtube][/youtube]
Covjece....
- Trequartista
- Kontakt:
Sarkazam ostavi za druge prilike.Baja_Zvjerka je napisao/la:Evo pregledao sam ti postove, jer znam da vjecito lupas po toj tastaturi, nista nisi istinito rekao, pa sam isao redom po postovima, nemoj zamjeriti sto je nabacano...
Počinju pripreme za 10-ak dana pa ćeš vidjeti ko će ti se pojaviti na okupljanju, a ko neće.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Budem te citirao, svakako...Trequartista je napisao/la:Sarkazam ostavi za druge prilike.Baja_Zvjerka je napisao/la:Evo pregledao sam ti postove, jer znam da vjecito lupas po toj tastaturi, nista nisi istinito rekao, pa sam isao redom po postovima, nemoj zamjeriti sto je nabacano...
Počinju pripreme za 10-ak dana pa ćeš vidjeti ko će ti se pojaviti na okupljanju, a ko neće.

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Brkooo, ELDIABLO20, Hilmo123, Hrasno15, mavi, Proximic, Stole, TheTruth34 i 75 gostiju.