FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 04 jun 2013, 22:03

zrinjke je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:to nije niko rekao, već samo da nije ni naš najbolji igrač, a kamoli lige. ali, strijelac dva gola za reprezentaciju ne treba da ide za male pare :mrgreen:
realno tomic je bolji igrac od Svrake 5 puta, samo da vam igra jos blize golu i da mu se daju ovlasti sve, Svraka je precijenjen igrac, posrecilo mu se dao 2 gola za repku i kao on nesto, sramota je da je on u reprezentaciji a jedan Semir Stilic nije, jedan Husejinovic koji je kao preporodjen, vrijedi mu ovih 10 utakmica za Dinamo gjde je bio najbolji igrac, kao citava Svrakina karijera, pa stavite se vi u kozu predsjednika nekog kluba i da vam nude Svraku i lupe odstetu od bubam 300 000 eura, bi li vi to dali, realno, za igraca iz BiH lige, koji ne odskace, ali ima srece s golovima, dati te pare, ponvaljam iz BiH lige, budite realni? Tesko je danas prevariti nekoga :)
Pa realni smo,jos uvijek ga gledamo
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 04 jun 2013, 22:12

" onclick="window.open(this.href);return false;

Amarov intervju sinoć....
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 04 jun 2013, 22:15

Svraka zabija protiv Latvije u inat hejterima. :mrgreen:
shandrlike-tandrlike

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 04 jun 2013, 22:40

zrinjke je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:to nije niko rekao, već samo da nije ni naš najbolji igrač, a kamoli lige. ali, strijelac dva gola za reprezentaciju ne treba da ide za male pare :mrgreen:
realno tomic je bolji igrac od Svrake 5 puta, samo da vam igra jos blize golu i da mu se daju ovlasti sve, Svraka je precijenjen igrac, posrecilo mu se dao 2 gola za repku i kao on nesto, sramota je da je on u reprezentaciji a jedan Semir Stilic nije, jedan Husejinovic koji je kao preporodjen, vrijedi mu ovih 10 utakmica za Dinamo gjde je bio najbolji igrac, kao citava Svrakina karijera, pa stavite se vi u kozu predsjednika nekog kluba i da vam nude Svraku i lupe odstetu od bubam 300 000 eura, bi li vi to dali, realno, za igraca iz BiH lige, koji ne odskace, ali ima srece s golovima, dati te pare, ponvaljam iz BiH lige, budite realni? Tesko je danas prevariti nekoga :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bubaš k'o Maksim po diviziji, nema nikakve sumnje u to.

adillovic
Kontakt:

Post Postao/la adillovic » 04 jun 2013, 22:43

ipetm je napisao/la:

Amarov intervju sinoć....
objasnio kao i uvijek sve u detalj...
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 04 jun 2013, 22:45

Svraka je odlican zadnji vezni, i opasan iz drugog plana po gol gostiju...
problem zadnjeg veznog je sto moras najvise pretrcati na terenu i cesto cuvati 2 igraca...
Svraka je tu bio fenomenalan kada se zelio dokazivati... i sada bi bio fenomenalan, cak u reprezentaciji...
problem je prvo sto se on u Zelji koliko toliko dokazao, ne mora trcati ko prije, a drugo sto sve vise uzima poziciju ofanzivnog veznog sto nije za njega, i tu nema golova iz drugog plana jer kad organizujes napad onda si, gle cuda, u prvom planu.
on gdje god da ode, on ce morati biti onaj Svraka sto je trcao i za sebe, i za Zebu, i za Bogija ako treba...
a ako ostane u Zelji, ubice ga romantika :?

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 04 jun 2013, 22:56

Samir Bekrić bivši. :arrow:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 04 jun 2013, 22:58

Trequartista je napisao/la:Samir Bekrić bivši. :arrow:
Sta? Kako? Zasto ?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 04 jun 2013, 23:01

Da nije umro? :lol:

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 04 jun 2013, 23:02

tvoj bivši? Ma nije Bekrić gay :mrgreen:

de ne zajebavaj nas jaro, Đe će Bekrić otić, potonućemo :(
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 04 jun 2013, 23:09

Samir Bekric ostaje u Zelji
SLOBODA NAVIJAČIMA

adillovic
Kontakt:

Post Postao/la adillovic » 04 jun 2013, 23:14

opet provjerene informacije :mrgreen:
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 04 jun 2013, 23:15

Al kako sazna u 11:15 to me zanima, svako ko je na bilo koji način povezan sa eventualnim transferom Bekrića sad spava u 16.

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 04 jun 2013, 23:17

Jel ti reko na FB ??
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 04 jun 2013, 23:25

DukeOfWellington je napisao/la:Al kako sazna u 11:15 to me zanima, svako ko je na bilo koji način povezan sa eventualnim transferom Bekrića sad spava u 16.
Imam ja i prećih stvari od boravka na forumu, kad imam vremena uđem i napišem nešto.

Ja što sam god ovdje napisao u posljednjih mjesec dana bilo je istina. Imam ja dosta toga za napisati, ali jednostavno neću jer mi je puna glava ovih pljuvača.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 04 jun 2013, 23:26

Trequartista je napisao/la: Ja što sam god ovdje napisao u posljednjih mjesec dana bilo je istina. Imam ja dosta toga za napisati, ali jednostavno neću jer mi je puna glava ovih pljuvača.
Navrati kad budeš im'o lijepih vijesti.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 04 jun 2013, 23:34

Evo pregledao sam ti postove, jer znam da vjecito lupas po toj tastaturi, nista nisi istinito rekao, pa sam isao redom po postovima, nemoj zamjeriti sto je nabacano...

Napisao si da odlaze Bogicevic, Vasilic i Bekric... Napisao si da dolazi neki crnac, napadac, ali nije Diatta... Napisao si da za Šehu ima istine da bi mogao doci, a da ce se za Colica uzeti dobre pare... Rekao si da odlazi 5,6 startera... Pa si onda poslije neke utakmice napisao da ce poslije nje maksimalno 2 biti starteri u Evropi a ostali odose...

Iz svega ovoga zakljucujem da si ti licno Amar Osim, i zelim ovim putem da ti se zahvalim na trofejima u posljednjim sezonama... :***************
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 jun 2013, 23:35

Evo jedna lijepa vijest,a ona je da je za nekoliko minuta ZUBANDAN!

slika

[youtube][/youtube]

Covjece....

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 04 jun 2013, 23:39

Baja_Zvjerka je napisao/la:Evo pregledao sam ti postove, jer znam da vjecito lupas po toj tastaturi, nista nisi istinito rekao, pa sam isao redom po postovima, nemoj zamjeriti sto je nabacano...

Napisao si da odlaze Bogicevic, Vasilic i Bekric... Napisao si da dolazi neki crnac, napadac, ali nije Diatta... Napisao si da za Šehu ima istine da bi mogao doci, a da ce se za Colica uzeti dobre pare... Rekao si da odlazi 5,6 startera... Pa si onda poslije neke utakmice napisao da ce poslije nje maksimalno 2 biti starteri u Evropi a ostali odose...

Iz svega ovoga zakljucujem da si ti licno Amar Osim, i zelim ovim putem da ti se zahvalim na trofejima u posljednjim sezonama... :***************
Sarkazam ostavi za druge prilike.

Počinju pripreme za 10-ak dana pa ćeš vidjeti ko će ti se pojaviti na okupljanju, a ko neće.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 04 jun 2013, 23:41

Trequartista je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Evo pregledao sam ti postove, jer znam da vjecito lupas po toj tastaturi, nista nisi istinito rekao, pa sam isao redom po postovima, nemoj zamjeriti sto je nabacano...

Sarkazam ostavi za druge prilike.

Počinju pripreme za 10-ak dana pa ćeš vidjeti ko će ti se pojaviti na okupljanju, a ko neće.
Budem te citirao, svakako... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Brkooo, ELDIABLO20, Hilmo123, Hrasno15, mavi, Proximic, Stole, TheTruth34 i 75 gostiju.