FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ima sigurno neko ko ce i zastiti Slobodu, naravno i svoje interese od raznih hijena i sitnih šićardžija....a neko ce i debelo platiti za ovo...
🔴⚫️
Ja se nadam da ima neko. Cuo sam sve pojedinosti nekih habera i bas nije lijepo. Bezveze je sve to. Ohladi normalnog covjekaSkver je napisao/la:Ima sigurno neko ko ce i zastiti Slobodu, naravno i svoje interese od raznih hijena i sitnih šićardžija....a neko ce i debelo platiti za ovo...
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
e ovo je najgore, svi nesto culi al ne bi detaljisali uglavnom nije lijepo,a sta ste brate mili to pa culi??
podijelite i sa ostalim ko kome zasta preko koga??
podijelite i sa ostalim ko kome zasta preko koga??
Nisam nista izgleda propustio,sve po istom i dalje
valjda bude sve uredu,jer ovako ne ide,plasman na tabeli sve govori..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
pa hocel iko rec sta je to tolko lose cuo???
Ko će tebi šta reći fejkaroSariel1987 je napisao/la:pa hocel iko rec sta je to tolko lose cuo???
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
slusaj druze, je bala te fejkara vise jesi cuo?wobly92 je napisao/la:Ko će tebi šta reći fejkaroSariel1987 je napisao/la:pa hocel iko rec sta je to tolko lose cuo???
ako imas nesto sa mnom raspravit predji na pp. a moze i ovde.
fino sam pitao, ako ne mozes ili neces odgovorit, pusti druge i zaobidji me ako ne zelis pricat.
ok?
sta seres vise koji vrag,.sta je sta hoces???
Opet jadan pokušaj kopiranjaSariel1987 je napisao/la:slusaj druze, je bala te fejkara vise jesi cuo?wobly92 je napisao/la:Ko će tebi šta reći fejkaroSariel1987 je napisao/la:pa hocel iko rec sta je to tolko lose cuo???
ako imas nesto sa mnom raspravit predji na pp. a moze i ovde.
fino sam pitao, ako ne mozes ili neces odgovorit, pusti druge i zaobidji me ako ne zelis pricat.
ok?

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
cccc
zadnji moj pokusaj da te izignoriram...
zadnji moj pokusaj da te izignoriram...
-
- Kontakt:
dobro hitman ti zvucis ko o sebi pri sebi lik,sta si ti cuo boga ti a da nije lijepo??Hitman22 je napisao/la:Ja se nadam da ima neko. Cuo sam sve pojedinosti nekih habera i bas nije lijepo. Bezveze je sve to. Ohladi normalnog covjekaSkver je napisao/la:Ima sigurno neko ko ce i zastiti Slobodu, naravno i svoje interese od raznih hijena i sitnih šićardžija....a neko ce i debelo platiti za ovo...
-
- Kontakt:
ma sve su to suplje, svi su nesto culi a ustvari niko nista ne zna...Brate mili ako si nesto cuo a znas da je provjereno podijeli i sa ostalima a ne kobejagi sve se nesto krije a ustvarni ponavaljam niko nista ne zna
jeste vas Senco doveo u red, niko pisnuti ne smije :kafa:
- Probisvjet
- Kontakt:
Jbg nije stvarno dobro ovo sto se desava. Stvarno nemam vise snage ni da kritikujem. Sta me briga, valjda ce doci bolja vremena. Nekada. 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
I danasnjim Dnevnim Avazom.Penaltiky je napisao/la:Ako si pravi Senco slikaj se s papirom na kojem pise sportsport.ba i postavi, u protivnom zbogomSencoMujkanovic je napisao/la:Ko zeli da pokaze svoje sposobnosti oko vodjenja kluba ili da nam da neki prijedlog neka dodju na Tusanj znate lokaciju pa izvolite iznesite svoje misljenje komentatori foruma, stranica itd. Poselami vas Senco vas
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
- Kontakt:
Vala iskreno ne znam sta je gore. Da se neko trola na forumu sa imenom predsjednika kluba i to nekaznjeno.
Ili da je fakat senco i da ovde s rajom raspravlja na forumu ..
Neozbiljno kako god.
Neozbiljno kako god.
Ma kakav Senad. ...Sariel1987 je napisao/la:Vala iskreno ne znam sta je gore. Da se neko trola na forumu sa imenom predsjednika kluba i to nekaznjeno.
Neozbiljno kako god.
Vidis da je neki degenerik.
Trolaju nas opasno ko I za onu stranicu kaze saljite prijedloge nista od toga samo prasina u oci. ..Jednostavno su nesposobni implementirati bilo sta ....
A ovom degeneriku sto trola ovdje sa senadovim imenom mora biti jasno da kada bi neko od nas imao sretstva I mogucnost da bi preuzeo klub. ...trola covjek namjerno I provocira nas smije se nasoj dvodecenijskoj boli jarane.
I Admine koji dozvoljavaju da se tako izruguje isto nabijem.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Probisvjet
- Kontakt:
I da kaze ime predsjednika Slobode kada smo imali ovaj bus.Penaltiky je napisao/la:Ako si pravi Senco slikaj se s papirom na kojem pise sportsport.ba i postavi, u protivnom zbogomSencoMujkanovic je napisao/la:Ko zeli da pokaze svoje sposobnosti oko vodjenja kluba ili da nam da neki prijedlog neka dodju na Tusanj znate lokaciju pa izvolite iznesite svoje misljenje komentatori foruma, stranica itd. Poselami vas Senco vas

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Treba biti realan taj bus nije nikada ni bio Slobodin vec Azmirov. 
Ali ga ne bih ni ja ostavio u Slobodi kada bih odlazio, vjerovatno bih ga prodao. Sada se ovim voze igraci Sloge. A da je ostao u Slobodi ova bagra bi vec nasla nacin da ga izgubi i da ga neko zaplijeni. Ne bi namjerno platili neki dug tamo da se to desi.
Kada Ekro ne plati 248 KM za osiguranje Piricu sta onda ocekivati da bude bus na ime Slobode.

Ali ga ne bih ni ja ostavio u Slobodi kada bih odlazio, vjerovatno bih ga prodao. Sada se ovim voze igraci Sloge. A da je ostao u Slobodi ova bagra bi vec nasla nacin da ga izgubi i da ga neko zaplijeni. Ne bi namjerno platili neki dug tamo da se to desi.
Kada Ekro ne plati 248 KM za osiguranje Piricu sta onda ocekivati da bude bus na ime Slobode.
Mislis da je zaboravio ? Taj zaborav je on dobro naplatio ne brini. Kao sto je kašnjenje rate Mujkicu i sva ostala kašnjenja. Sve je to neko u klubu vjerovatno po ustaljenoj praksi radio. AH plaćao ovi nabacivali samo.tuzlak1987 je napisao/la:Treba biti realan taj bus nije nikada ni bio Slobodin vec Azmirov.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
“Sloboda je Piriću uredno isplaćivala platu plus novac za uplatu doprinosa. On je sebi redovno uplaćivao te doprinose 3-4 mjeseca i odjednom prestao to uplaćivati. On potražuje doprinose na platu sve drugo njemu je isplaćeno iako je i taj novac dobio putem blagajne a nije uplaćivao” – priča Mujkanović i dodaje: “On je došao prošle godine sa raznoraznih proba na koje redovno ide u organizaciji njegovog menadžera 15 dana prije početka prvenstva kad je Sloboda već u jeku priprema i opet mu ispunimo želju da bude prvi golman jer je dijete Slobode i onda se dešava da plaćamo za tri golmana stanarinu, plaću i sve ostalo a da ti momci ne dobiju priliku nikako” – kaže Mujkanović.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.