Mada Villareal .. Auu.. Nadao sam se da će biti golova ali ovo haos

EDIT: još sam na jednom tiketu se mislio koga da stavim da će dati go za zvezdu, da li boaći ili kanga , i odlučim se za kangu ali eto,vidjelo se šta je bilo

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Možda Milan?CROtorious je napisao/la:Svim klubovima iz Engleske treba zabranit igrat EL. Ne znas koji su veci klosari od kojih.
Ne padas.arelinho je napisao/la:Padam Milan 1/1 za pare, pa yebo te bog kakvi su ovo debili
šta kukašarelinho je napisao/la:Padam Milan 1/1 za pare, pa yebo te bog kakvi su ovo debili
Prometheus je napisao/la:Moze li mi neko objasniti ovu situaciju,dali se isplati igram sistem sa 15 parova ali sve male Kvote kao 2+? Da smiju pasti Max 3 para. Jel tu bolje igrati sa bankom ili bez? Kvota je u prosjeku 1,30
Ma sta reci ja sam forsiro klubove iz engleske, svabe ce biti smecari ove godine. Vakat je englezima vise, samo ne dirajte evertona i luzerpula i eto para. Zidovi su narocito jaki ja sam njih hejto al et odkako igram na njih vise u zadnje vrijeme prestacu ih hejtat. Chelsea treba igrati pobjedu u svim velikim tekmama imaju dusu za velike tekme, a protiv Arsenala u derbijima a hendije protiv malih oni su ti stvrinari onako ko Napoli. Jbg ima neka mustra koja se ponavlja kod svih tih klubova konstantno iz sezone u sezonu.LjumanM95 je napisao/la:Možda Milan?CROtorious je napisao/la:Svim klubovima iz Engleske treba zabranit igrat EL. Ne znas koji su veci klosari od kojih.![]()
Effe elaboriraj nam ovo živ bio, yebem im sve!!
Prometheus je napisao/la:Hajde sto izgubiš lovu ali kad pomisliš koliko živaca i emocije odu u p. M
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.