FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 19 feb 2010, 17:05

Taso je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Taso je napisao/la:Trebali smo vam dati 3 gola za 20min
sta vas je sprjecilo :D
Los teren taman smo imali par sansi i onda prekid oluja, da nije bilo kise i vjetra mogla se solidna utakmica odigrati.
Na obje strane falilo po par standardnih igraca utakmice prekinuta u 20min na zelju oba strucna staba....steta
Znaci opsta urota protiv vas :?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Taso
Kontakt:

Post Postao/la Taso » 19 feb 2010, 17:05

Ma ne dobicemo mi vas posteno :) necemo se igrati zuti i crveni kartona kao vi :)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 feb 2010, 17:07

Taso je napisao/la:Ma ne dobicemo mi vas posteno :) necemo se igrati zuti i crveni kartona kao vi :)
Ili ponistiti cist gol kao vi :D prosla sezona
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 19 feb 2010, 17:30

pile87 je napisao/la:
Taso je napisao/la:Trebali smo vam dati 3 gola za 20min
sta vas je sprjecilo :D
Sudije, sta ce drugo. Urotili se i prekinuli utakmicu .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 19 feb 2010, 18:02

Prijateljska sa Hajdukom u Sarajevu ? Kako ce te docekati Torcidu, kao sto su oni vas ili ???
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 feb 2010, 18:04

BICE GUSTO je napisao/la:Prijateljska sa Hajdukom u Sarajevu ? Kako ce te docekati Torcidu, kao sto su oni vas ili ???
Bit' ce maskarade kad budu dolazili,zene ce skidati majice i pokazivati grudi ljudima iz Splita,djelice se bombone na ulazu a sudiju ce glumiti klovnovi iz embela rive sve za Hajduk i Torcidu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 19 feb 2010, 18:08

bistrikboy je napisao/la:
BICE GUSTO je napisao/la:Prijateljska sa Hajdukom u Sarajevu ? Kako ce te docekati Torcidu, kao sto su oni vas ili ???
Bit' ce maskarade kad budu dolazili,zene ce skidati majice i pokazivati grudi ljudima iz Splita,djelice se bombone na ulazu a sudiju ce glumiti klovnovi iz embela rive sve za Hajduk i Torcidu...
Prava prijateljska,znaci !
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 19 feb 2010, 18:09

BICE GUSTO je napisao/la:
Prava prijateljska,znaci !
a da nepricamo navijacima jug citav u njelom svi za hajduk on tivi vjecnoo

bistrikboy ti i sejo ste najludi
svoj ti pos'o !

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 19 feb 2010, 18:10

Hahaha jesi lud :D
010 ISN'T JUST A CODE

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 19 feb 2010, 18:18

hahahahaha najludji si :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 feb 2010, 18:20

Da ne kvarimo dalje raspravu,tema Željo 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 19 feb 2010, 18:45

BlueSharks je napisao/la:
Ja imam sasvim suprotno mišljenje od tebe. Kao prvo Mamić bi sigurno volio da počne ta regionalna liga, jer bi zgrtao još više love, nego što sad zgrče. Misliš da Mamiću odgovara to što nemaju konkurencije u HNL, ne odgovara mu sigurno. Sad im Maksimir zjapi prazan, po nekoliko stotina navijača, izuzev Hajduka, a u toj eventualnoj RL možeš pretpostaviti da bi bio haman uvijek pun, znači dodatna lova od ulaznica, zanimanje bi bilo duplo veće, što donosi još veće i bolje sponzore, tv prava bi bila skuplja, vrlo vjerovatno bi prvak išao i direktno u LP, a Dinamo bi bez problema i dalje kupio bisere po Hrvatskoj, BiH i regionu. E sad što Mamić odjednom promjeni mišljenje i neće RL, a do juče je bio glavni zagovarač je možda razumljivo. BBB se protive tome, a Mamić nije lud da opet ide kontra njih, jer i tako su neprijateljski raspoloženi po njemu, mogao bi čak i stolicu izgubiti.
A što se Želje tiče, mislim da nama to neodgovara. Ti kažeš sad nam idu najbolji igrači, a ko tad neće. Hoće, budi siguran sve i jedan koji se svidi Din, Haj, Par, CZ će odlepršati sa Grbavice, a mi ćemo se boriti za opstanak i još ćemo se nogom udarati u guzicu, ako ostanemo u lizi. Mi smo ga p..... ako se formira ta liga, a veliki biznismen Žujo nek preuzme Olimpik zajedno sa Gracičem, pa nek tamo zagovara i zarđuje. Nek ne dira Želju opržiće se :twisted:
samo ću reći da je dinamo zaradio 100m eura za 2 sezone od transfera (modrić, da silva, čorluka, vukojević, kranjčar...). pitaj jednog pravog prosječnog bbb-a šta misli o mamiću. svaki će reći da je kriminalac i da ga ne interesuje dinamo već isključivo vlastiti interes. složit ćeš se sa mnom da je mamić bogat i da mu ne trebaju pare i da mu je u interesu ostavio bi momčad dinama jedno 2 sezone i sigurno je da bi napokon dočekali to proljeće u europi. zamisli samo da svi ovi gore igrači igraju u dinamu dan danas pa komotno bi mogli i u ligu prvaka u grupnu fazu po mome mišljenju. a i sam mamić ne zna je li za ili protiv osnivanja ove lige. dok su imali pripreme u turskoj u jednoj je izjavi rekao kako je on za osnivanje te ex yu lige a sad mijenja mišljenje. dinamovci jesu protiv ove nove lige i moguće je da im zato i mamić ide niz dlaku ali daleko od toga da ga oni mogu smjeniti. da mogu on bi davno morao napustiti dinamo.
kada je Željo u pitanju ja sam ipak mišljenja da bi ova liga bila korisna. ali veliko je pitanje bi li se uopšte Željo našao u njoj? bez jakih sponzora nema ni jake uprave a bgm ni kvalitetne ekipe. normalno je da će svaki igrač koji se pokaže tražiti da zaradi gdje koru hljeba jer se od ljubavi i patriotizma ne živi. vjerujem da bi početak bio vrlo bolan a i sponzorski bi ugovori trebali biti mnogo unosniji s obzirom na jaču ligu i sam si to spomenuo u mamićevom primjeru. čisto sumnjam da bi bilo gore nego što je sada i da gledamo u leđa nekakvim širokim brijegovima i leotarima. usput sorry na polu off topicu.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 19 feb 2010, 20:14

Jeste se napalili na tu regionalnu ligu a znate da mi ne bi nastupali najvjerovatnije u njoj. :roll:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 19 feb 2010, 20:43

Grbavica moj zivot je napisao/la:za stranicu fkz.com sada je postala oficijalna stranica kluba doci ce ili je doslo do potpune promjene nece bit komentara nit foruma niti ista bice svjetska stranica npr. bi ce Grbvaivca 360 stepeni
hajd dobro sve to, al odkud to da je oficijalna?
BRAVE HEART 1979-2005

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 19 feb 2010, 20:45

edotm87 je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:za stranicu fkz.com sada je postala oficijalna stranica kluba doci ce ili je doslo do potpune promjene nece bit komentara nit foruma niti ista bice svjetska stranica npr. bi ce Grbvaivca 360 stepeni
hajd dobro sve to, al odkud to da je oficijalna?
ma nezz dogovori li se ti likovi sto prave sa upravom
svoj ti pos'o !

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 19 feb 2010, 20:58

nego da ja vas sve iskreno nesto pitam imali kraja ovoj nasoj pauzi ?? :lol: :lol:
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 19 feb 2010, 21:03

Ocekujem sjajnu koreografiju protiv celika , i da robova dodje da ih ...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 19 feb 2010, 21:42

CLS je napisao/la:nego da ja vas sve iskreno nesto pitam imali kraja ovoj nasoj pauzi ?? :lol: :lol:
ja cu poluditi, treba osnovati muški KK Željezničar (ako vec nema), da pratimo preko zime... :mrgreen:
BRAVE HEART 1979-2005

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 19 feb 2010, 21:44

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ocekujem sjajnu koreografiju protiv celika , i da robova dodje da ih ...
najlakse reci "ocekujem"... ;)
BRAVE HEART 1979-2005

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 19 feb 2010, 21:52

edotm87 je napisao/la:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ocekujem sjajnu koreografiju protiv celika , i da robova dodje da ih ...
najlakse reci "ocekujem"... ;)
Pa samo Allah zna sta ce se desiti :D Mi smo obicni smrtnici.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, TefalTava i 5 gostiju.