Evo i ja se kladim u nepisenja 7 dana ali ako se odigra ti ne pises 10 dana jel valja ?Hairlija je napisao/la:Smijes se kladiti u nepisanje na forumu 7 dana ako utakmica bude 4 avgustaRobovlasnik je napisao/la:Izvini al utakmica nije 04. Avgusta ..... ako nisi upoznat mi smo odbili taj termin odigravanja utakmice jer nama ne odgovara. Tako da je sada na vama da ponudite drugi termin ili zamjena domacinstva.
Pozz !!!![]()
Ako nebude onda ja nepisem 7 dana
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Robovlasnik je napisao/la:Izvini al utakmica nije 04. Avgusta ..... ako nisi upoznat mi smo odbili taj termin odigravanja utakmice jer nama ne odgovara. Tako da je sada na vama da ponudite drugi termin ili zamjena domacinstva.
Pozz !!!

da stavimo tacku na to

Zadnja izmjena: munja.ba, dana/u 24 jul 2010, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
Na koga mislisSamo F.K.S !! je napisao/la:Evo i ja se kladim u nepisenja 7 dana ali ako se odigra ti ne pises 10 dana jel valja ?Hairlija je napisao/la:Smijes se kladiti u nepisanje na forumu 7 dana ako utakmica bude 4 avgustaRobovlasnik je napisao/la:Izvini al utakmica nije 04. Avgusta ..... ako nisi upoznat mi smo odbili taj termin odigravanja utakmice jer nama ne odgovara. Tako da je sada na vama da ponudite drugi termin ili zamjena domacinstva.
Pozz !!!![]()
Ako nebude onda ja nepisem 7 dana

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

-
- Kontakt:
na onog roba 

- sarajlija89
- Kontakt:
@ Samo F.K.S....
opet avatar
sta je fazon
jel to i ti navijas za Juve

opet avatar

jel to i ti navijas za Juve

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kad ce se znati rezultat sa Iskrom,ali eto kazu da ce igrati drugi tim,pa nisam bas optimista.
Robovlasnik je napisao/la:Izvini al utakmica nije 04. Avgusta ..... ako nisi upoznat mi smo odbili taj termin odigravanja utakmice jer nama ne odgovara. Tako da je sada na vama da ponudite drugi termin ili zamjena domacinstva.
Pozz !!!
Ko vas pita sta vama ne odgovara tekma je o4.avgusta i to je gotova stvar.
-
- Kontakt:
Ma kakvi ja samo za fks navijam jer ne mogu ici na utakmice juveta i slicnih klubova pa onda nisam ni navijacsarajlija89 je napisao/la:@ Samo F.K.S....
opet avatar![]()
![]()
sta je fazon
![]()
jel to i ti navijas za Juve![]()
-
- Kontakt:
Gdje ce se igrati finale ?
Dobili smo Iskru 1-0.
Vidjecete da ce opet sutra igrati ovaj sastav 

I ja sam istog misljenja,jel su neki igraci dobili slobodno dan-dvaHairlija je napisao/la:Vidjecete da ce opet sutra igrati ovaj sastav
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- sarajlija89
- Kontakt:
@Samo F.K.S.
pa dobro..ne navijam ni ja..ja zivim za juventus
takav je to klub jbg koji se voli....
a to da da ne mozes na tekme nije vala neka odrednica...nedo Bog jos da idem pa kakav bi tek bolsenik Bianconera bio
a i vako sam...isto tako i FKS da ne bude zabune
haj promjeni avatar..vrati gosodina belkica
nije ovaj za tebe
samo ce stvarat zabunu
a evo lijepe i vjesti uzeli smo iskru..i finale sa strumfovima
pa dobro..ne navijam ni ja..ja zivim za juventus

haj promjeni avatar..vrati gosodina belkica

a evo lijepe i vjesti uzeli smo iskru..i finale sa strumfovima

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
-
- Kontakt:
Damiky_hz je napisao/la:I ja sam istog misljenja,jel su neki igraci dobili slobodno dan-dvaHairlija je napisao/la:Vidjecete da ce opet sutra igrati ovaj sastav
ps ko je dao gol za nas
Kojasevic u Podgorici,prvi tim je dobio malo odmora tako da sutra ocekujem isti sastav kao i danas.miky_hz je napisao/la:I ja sam istog misljenja,jel su neki igraci dobili slobodno dan-dvaHairlija je napisao/la:Vidjecete da ce opet sutra igrati ovaj sastav
Ihtijarevic

-
- Kontakt:
Sarajlija pa meni je blekic na avataru 

Samo F.K.S !! je napisao/la:Damiky_hz je napisao/la:I ja sam istog misljenja,jel su neki igraci dobili slobodno dan-dvaHairlija je napisao/la:Vidjecete da ce opet sutra igrati ovaj sastav
ps ko je dao gol za nas
Peljto
- sarajlija89
- Kontakt:
ja dvojicu vidm...e sad ko suSamo F.K.S !! je napisao/la:Sarajlija pa meni je blekic na avataru

haj ozb vrati ziju

-
- Kontakt:
Ti to mene malo .... aa ?sarajlija89 je napisao/la:ja dvojicu vidm...e sad ko suSamo F.K.S !! je napisao/la:Sarajlija pa meni je blekic na avataru![]()
![]()
haj ozb vrati ziju...del piera mi ne diraj..sve mozes al to ne
![]()

Jedno pitanje:
Jesul Ihtijarevic,Comor i Pliska u prvom timu?
Jesul Ihtijarevic,Comor i Pliska u prvom timu?
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, napoleon72, pitara i 59 gostiju.