NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- SoloControTutti
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Zao mi onih standardnih par stotina penzionera sto bi dosli i dolaze stalno mozda cak i najredovniji, a nije lako se odvojiti od 10KM, steta jbg.
Halal bilo 10km ako ce ofarbati stepenište od tih para sto su obecali ima godinu dana,koliko bi ta 4 koridora otvorila veliku tribinu...Ali deh društvo sljepaca izgleda tamo sjedi...
-
- Kontakt:
Po meni los potez iako mi nije do 10KM, bolje da su rekli 5KM a tko god je u mogućnosti i voli klub, neka uzme vise karata. Vidio sam i po fb da pojedini komentarisu da treba biti 10km i koji vec pljuju po upravi kako je ovaj kup samo trosak, i onda kad sve prodje opet ce pljuvati kako je uprava stavila ulaz 10KM. BEZOBRAZAN POTEZ zbog standardnih gledalaca, penzionera, i 50% ce biti manja posjeta zbog toga
Ti sto pametuju po fb pametuju jer im vise neko blizak nije u klubu, pa sad nista ne valja. Da je kojim slucajem napravljen uspjeh dok su oni bili tu, budi siguran da bi ova utakmica bila predstavljena kao bitnija od Intertoto kupanebeskasila je napisao/la: ↑21 feb 2024, 01:37Po meni los potez iako mi nije do 10KM, bolje da su rekli 5KM a tko god je u mogućnosti i voli klub, neka uzme vise karata. Vidio sam i po fb da pojedini komentarisu da treba biti 10km i koji vec pljuju po upravi kako je ovaj kup samo trosak, i onda kad sve prodje opet ce pljuvati kako je uprava stavila ulaz 10KM. BEZOBRAZAN POTEZ zbog standardnih gledalaca, penzionera, i 50% ce biti manja posjeta zbog toga

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Znam, upravo sam to isto pricao neki dan sa kolegama. Da je Hamdo ovo uradio dizali bi sve u nebesa, zbog toga ovaj klub nikad nece uspjeti nista, jer puno je tih koji su imali korist pa im nista dobro ne pase. Meni je bitno da klub ide na bolje pa ko god da je predsjednik, bio to Hamdo, Hasan il tamo neko desetiharden je napisao/la: ↑21 feb 2024, 01:42Ti sto pametuju po fb pametuju jer im vise neko blizak nije u klubu, pa sad nista ne valja. Da je kojim slucajem napravljen uspjeh dok su oni bili tu, budi siguran da bi ova utakmica bila predstavljena kao bitnija od Intertoto kupanebeskasila je napisao/la: ↑21 feb 2024, 01:37Po meni los potez iako mi nije do 10KM, bolje da su rekli 5KM a tko god je u mogućnosti i voli klub, neka uzme vise karata. Vidio sam i po fb da pojedini komentarisu da treba biti 10km i koji vec pljuju po upravi kako je ovaj kup samo trosak, i onda kad sve prodje opet ce pljuvati kako je uprava stavila ulaz 10KM. BEZOBRAZAN POTEZ zbog standardnih gledalaca, penzionera, i 50% ce biti manja posjeta zbog toga![]()
-
- Kontakt:
Koja ljepota vidjeti ove slike, neopisivo
Prelijepo, samo nastaviti 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nakon uspješno provedene procedure javnih nabavki i sklapanja ugovora sa izvođačem, započela je prva faza radova ne izgradnji pomoćnog terena sa umjetnom podlogom u okviru stadionskog kompleksa Pod borićima.
Sredstva za prvu fazu osigurana su iz Budžeta grada Bihaća u iznosu od oko 620.000 KM, a obuhvatit će sve predviđene građevinske radove, do postavljanja umjetne travnate podloge.
Uporedo sa izvođenjem građevinskog dijela radova na ovom projektu, JU za sport odmor i rekreaciju provodit će postupak javnih nabavki za drugu fazu radova, koja uključuje postavljanje umjetne podloge, kako bi se radovi izvodili kontinuirano do završetka cjelokupnog projekta.
Sredstva za drugu fazu u iznosu od oko 425.000 KM osigurana su putem aplikacije Grada Bihaća na javni poziv za tekuće transfere drugim nivoima vlasti Vlade FBiH.
Projektnu dokumentaciju za JU za sport odmor i rekreaciju za ovaj projekat izradila je domaća firma "Hajdar" doo, a u skladu sa aktuelnim UEFA standardima, te će teren u tom smislu po okončanju radova moći biti i certificiran.
Realizacijom ovog projekta nastavlja se pozitivan trend ulaganja u sportsku infrastrukturu, posebno kada je u pitanju sportski kompleks Luke, s obzirom da su u Budžetu grada Bihaća za ovu godinu planirana i sredstva za realizaciju projekta izgradnje atletske staze na glavnom stadionu Pod borićima.

Sredstva za prvu fazu osigurana su iz Budžeta grada Bihaća u iznosu od oko 620.000 KM, a obuhvatit će sve predviđene građevinske radove, do postavljanja umjetne travnate podloge.
Uporedo sa izvođenjem građevinskog dijela radova na ovom projektu, JU za sport odmor i rekreaciju provodit će postupak javnih nabavki za drugu fazu radova, koja uključuje postavljanje umjetne podloge, kako bi se radovi izvodili kontinuirano do završetka cjelokupnog projekta.
Sredstva za drugu fazu u iznosu od oko 425.000 KM osigurana su putem aplikacije Grada Bihaća na javni poziv za tekuće transfere drugim nivoima vlasti Vlade FBiH.
Projektnu dokumentaciju za JU za sport odmor i rekreaciju za ovaj projekat izradila je domaća firma "Hajdar" doo, a u skladu sa aktuelnim UEFA standardima, te će teren u tom smislu po okončanju radova moći biti i certificiran.
Realizacijom ovog projekta nastavlja se pozitivan trend ulaganja u sportsku infrastrukturu, posebno kada je u pitanju sportski kompleks Luke, s obzirom da su u Budžetu grada Bihaća za ovu godinu planirana i sredstva za realizaciju projekta izgradnje atletske staze na glavnom stadionu Pod borićima.

Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Jedno po jedno, bitno da se radi, napokon smo dočekali neke pozitivne vijesti za klub nakon dugo godina. Jos da krenu pobjede za opstanak bice super. Vjerujem da ce Hasan ovo sve dobro uvezati. Evo i plus za penzionere sto su rekli besplatan ulaz, svak im cast
-
- Kontakt:
Izgubili 3:0 od Slobode Mrkonjić Grad, nemoguce, kad kazem da je puno 10KM jer ce se narodu ograditi sve
Nama ako je problem 10 KM za ulaznicu, bolje da klub rasformiramo.
Očekujemo da sve bude humanitarno, a da klub napreduje…
Očekujemo da sve bude humanitarno, a da klub napreduje…
Samo da kazem adminu stranice "NK Jedinstvo" na fb, (a znam da je na ovom forumu) da ne krade moje slike, ako si vec admin stranice digni guzicu odi do stadiona i uslikaj par slika, a ne sa foruma uzimati sliku digitalnog semafora koja je zavrsila i na fb stranicama prve lige federacije.
Ako moze Aljo koji je admin jedine prave zvanicne stranice Jedinstva na facebooku koja broji preko 10 000 ljudi slikati i objavljivati direktno slike sa stadiona mozes i ti, ili je obrisi jer nam ne treba pet stranica koje nose ime NK Jedinstvo !!
Ako moze Aljo koji je admin jedine prave zvanicne stranice Jedinstva na facebooku koja broji preko 10 000 ljudi slikati i objavljivati direktno slike sa stadiona mozes i ti, ili je obrisi jer nam ne treba pet stranica koje nose ime NK Jedinstvo !!
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Usput, da li je moguce da su ljudi pustili u prodaju salove sa greskom na kojima pise NK JEDINSTOVO !!
Pa majku mu jbm da li je iko uzeo jedan sal i pogledao sta pise prije pustanja u prodaju u gradu da vidi da je greska ??
Katastrofa !!
Pa majku mu jbm da li je iko uzeo jedan sal i pogledao sta pise prije pustanja u prodaju u gradu da vidi da je greska ??
Katastrofa !!
-
- Kontakt:
Bas neko Pise bezveze na stranici NKJ, trebamo svi prijaviti stranicu da je ugase jer nema smisla ovo.
Svi koji su kupili sal ce dobiti novi.
A za stranicu, ko ga yebe. Dok su oni bili u klubu svaku pobjedu predstavljali ko finale LP.
Nije to poenta hoce li dobiti zamjenski, i treba da dobiju, stvar je bruke i sramote, od ljudi iz uprave do onog ko je proizveo to a da nije uocio gresku.
Ne znam da su se slicne stvari desavale ikome, bizarna situacija.
PS: kreci se restoran i ide valjda grb Jedinstva ne njega, malo se sminka i zidic u duzini cijele zapadne tribine na kome je ograda, da hoce i ogradu

Greska je do proizvodjaca, a da se ne bi gubilo vrijeme dok se naprave novi pusteni su ovi salovi u prodaju. Bizarna greska jest ali sta ces...LloriS je napisao/la: ↑26 feb 2024, 14:25Nije to poenta hoce li dobiti zamjenski, i treba da dobiju, stvar je bruke i sramote, od ljudi iz uprave do onog ko je proizveo to a da nije uocio gresku.
Ne znam da su se slicne stvari desavale ikome, bizarna situacija.
PS: kreci se restoran i ide valjda grb Jedinstva ne njega, malo se sminka i zidic u duzini cijele zapadne tribine na kome je ograda, da hoce i ogradu![]()
Ja sam danas kupio kartu, ako ide tacno po brojevima do sad ima prodanih 600+ karata sto je odlicno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.