Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

tanzla
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la tanzla » 15 jan 2011, 15:11

emir_ je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Džeko starter.
da da da evoo linkaaa, sacekajte da se ucitaaa

http://www.mcfc.co.uk/
Hart, Kolarov, Zabaleta, K. Toure, Kompany, Barry, De Jong, Y. Toure Johnson, Tevez, DZEKO!

Nema Davida Silve.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 jan 2011, 15:11

fahrenheit je napisao/la:
@Cartman jesi li ti uopste gledao intervjue Mancinija, citao malo ili samo napamet bubas glusposti...Mancini je rekao da Dzeko, Tevez, Balloteli i Silva mogu zajedno igrati na terenu....a ti sad govoris da ne mogu Dzeko i Tevez :lol:
On je na vrlo losem engleskom nesto izjavio da ima mjesta za sve te igrace u klubu, nista on konkretno nije izjavio oko toga. Pa mogu oni igrat svi zajedno i u formaciji 4-2-3-1, ali onda ce to bit puno ofanzivnije nego sad, jer De Jong, Barry ili Toure moraju na klupu. A on i Tevez mogu zajedno, ali onda Tevez ide na krilo. Licno mislim da se nece tu najbolje snac.

Ako si gledao City (a sigurno nisi) znas da igraju sa dva izrazito defanzivna vezna igraca, i onda je Toure nesto ispred njih dvojice. I ova trojica naprijed trce ko ludi, i vracaju se stalno u odbranu. Sto se toga tice, Dzeko mora puno naucit. Ne ocekujem prave partije od njega do ljeta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 15 jan 2011, 15:15

evo jos jednog sastava, opet nema dzeke u startnoj (bolje je).
http://www.goal.com/en/match/48938/man- ... es/preview
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 15 jan 2011, 15:16

Cartman je napisao/la:
@Cartman jesi li ti uopste gledao intervjue Mancinija, citao malo ili samo napamet bubas glusposti...Mancini je rekao da Dzeko, Tevez, Balloteli i Silva mogu zajedno igrati na terenu....a ti sad govoris da ne mogu Dzeko i Tevez :lol:
On je na vrlo losem engleskom nesto izjavio da ima mjesta za sve te igrace u klubu, nista on konkretno nije izjavio oko toga. Pa mogu oni igrat svi zajedno i u formaciji 4-2-3-1, ali onda ce to bit puno ofanzivnije nego sad, jer De Jong, Barry ili Toure moraju na klupu. A on i Tevez mogu zajedno, ali onda Tevez ide na krilo. Licno mislim da se nece tu najbolje snac.

Ako si gledao City (a sigurno nisi) znas da igraju sa dva izrazito defanzivna vezna igraca, i onda je Toure nesto ispred njih dvojice. I ova trojica naprijed trce ko ludi, i vracaju se stalno u odbranu. Sto se toga tice, Dzeko mora puno naucit. Ne ocekujem prave partije od njega do ljeta.

nije istina, izjavio je da ima mjesta za sve te igrace u pocetnih 11....ne znam kako mozes biti tako siguran, al eto i ti sigurno ne gledas ManU
"Like a krme in Teheran."

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 15 jan 2011, 15:17

Sretno majstore!
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 15 jan 2011, 15:18, ukupno mijenjano 2 puta.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 15 jan 2011, 15:18

MOZAK je napisao/la:evo jos jednog sastava, opet nema dzeke u startnoj (bolje je).
Na zvanicnoj stranici Citya je objavljen sastav sa Dzekom u prvoj postavi.

I jos pise da je Dzeko primljen u Wolfsburg Hall of Fame, i da ce biti neka specijalna prezentacija povodom toga prije utakmice sa Bayernom ovog vikenda. Nadam se da cemo to moci pogledati negdje.

emir_

Post Postao/la emir_ » 15 jan 2011, 15:19

MOZAK je napisao/la:evo jos jednog sastava, opet nema dzeke u startnoj (bolje je).
ti fakat nisi dobar, znas li razlikovati "Posible strating" na polovnoj goal com stranici od sastava sa oficijelne stranice... fakat ti treba crtez pa ti doastavljam...
4-IN-A-ROW

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 jan 2011, 15:21

Cartman je napisao/la:

Link? Ne da je neki nas portal to napisao, nego da video gdje on to kaze.
nije istina, izjavio je da ima mjesta za sve te igrace u pocetnih 11....ne znam kako mozes biti tako siguran, al eto i ti sigurno ne gledas ManU

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 15 jan 2011, 15:23

emir_ je napisao/la:
ti fakat nisi dobar, znas li razlikovati "Posible strating" na polovnoj goal com stranici od sastava sa oficijelne stranice... fakat ti treba crtez pa ti doastavljam...
aa, sto smo pametni :roll:
Pratim sve stranice, a engleski mi nije nepoznat ;)
Nisam rekao da je to gotov sastav, vec iznosim predvidjanja, vidis da dvije stranice koje su iznjele svoje misljenje nemaju isti sastav, ali dzeku niko ne stavlja, pa je to vjerovatno priblizno tacno.
Uspuz, na stranici koju navodis nema jos inf o sastavu
pozz
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 15 jan 2011, 15:26

Gledaj bolje. ;)

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 15 jan 2011, 15:26

:mrgreen: hajde na officalnu stranicu i malo prelistaj u rikverc intervjue i iz Mancinijevog slabog engleskog se moze razumijeti sta kaze ;)
"Like a krme in Teheran."

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 15 jan 2011, 15:26

Jedva cekam tekmu

GO GO GO

Jack OOOOO

P.S.

Sad sam dosao iz Srbije i na nasoj granici kod Priboja i policija prica o Dzeki i ovoj tekmi :)

I hoce li Edin od prve minute ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 15 jan 2011, 15:29

aa, evo engleski komentator navodi kako navijaci cityia pozdravljaju svaki sut bosanskog diamanta, i pjevaju edin dzeko..izgleda da dzeko startuje!
Nadam se da mancini nece pogrijesit.
Dzeko je dobio dozvolu da igra, jer je fit

Ronaldo_7
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo_7 » 15 jan 2011, 15:29

Hart
Zabaleta Kompani Kolo Toure Kolarov
Barry Yaya De Jong Adam Johnson
Džeko Tevez

Subs : Given,Boateng,Milner,Jo,Silva,Viera,Lescott

E u ovoj postavi ja bih samo umjesto Barry stavio Milnera :D
' се $ $, ? се % " ' $ " не ' $. " ?

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 15 jan 2011, 15:29

MOZAK je napisao/la:
emir_ je napisao/la:
aa, sto smo pametni :roll:
Pratim sve stranice, a engleski mi nije nepoznat ;)
Nisam rekao da je to gotov sastav, vec iznosim predvidjanja, vidis da dvije stranice koje su iznjele svoje misljenje nemaju isti sastav, ali dzeku niko ne stavlja, pa je to vjerovatno priblizno tacno.
Uspuz, na stranici koju navodis nema jos inf o sastavu
pozz
http://uk.eurosport.yahoo.com/football/ ... 81341.html

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 15 jan 2011, 15:30

Evo na jos jednoj tvrde da Dzeko pocinje, do sada su poprilicno tacni bili koliko sam ja upratio, a to je re zultati.com

slika
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 jan 2011, 15:32

Hajde neka mu je sretno. Ako Bog da Hattrick i poraz 3-4. :D

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 15 jan 2011, 15:34

Izgleda da se vijori BiH zastava na stadionu. :)

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 15 jan 2011, 15:34

to sam dzeko MAESTROOOOO HAJDE SAD DA ZAPLACEM OD SRECE......DZEKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO POKORII ENGLESKUUUUUUUUUU MAESTROO BOSANSKIII
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 15 jan 2011, 15:36

We may have just seen our first Bosnian flag in the crowd

Joj volim te Bosno majke mi...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.