Olimpik Sarajevo

Mokroguz
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mokroguz » 23 avg 2015, 19:02

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 23 avg 2015, 19:16

Borac: Ružić, Saničanin, Vidović, Kikić, Jović, Stojanović, Đorđilović, Koljić, Subić, Bečelić, Radinović.

Olimpic: Fejzić, Imamović, Merajić, Regoje, Brković, Muharemović, Pandža, Karić, Handžić, Jusufović, Raščić.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 23 avg 2015, 19:19

Izgledaju iscrpljeni ili k'o da nemaju nade. Meraja za pocetak slabo igra.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 23 avg 2015, 19:29

Pappy je napisao/la:
lupus je napisao/la:
Pappy je napisao/la:Ne znam zbog čega bi i polemisao, kada je opšte poznata stvar da medijske kuće ne zanima Olimpic. Ne znam kakve to veze ima sa mojim klubom. Ja sam isto tako iz medija, i pored Slavije od vašeg ulaska u Premijer najviše sam upravo vaših utakmica pogledao, i znam poprilično mnogo raje na vašem stadionu, i uvijek mi je drago doći i pogledati utakmicu jer je izuzetno opuštena atmosfera.
Ne vidim da se mediji ubise da stave Slaviju na naslovnice.Ako si vec u mediju onda sigurno znas da je mnogo povoljniji PR kluba Olimpic u odnosu ne samo na Slaviju nego i mnoge druge klubove.Zakljucak ti stoji u odnosu na Zelju i FKS.
U BIH se sve prodaje tako da i marketing igra veliku ulogu.Sunovrat medija je dio sunovrata vrijednosti.
Fudbal je odnedavno postao i kod nas biznis.Tabloidizacija fudbala,politike i drugih sfera drustvenog zivota je i dalje prisutna.
Nije nepoznata cinjenica da su u starom Rimu na izbornim listama bili gladijatori.
Pred tobom kao covjeku iz medija,je stavljena dilema da se boris protiv vjetrenjaca ili se prodas zarad ljepseg zivota.
Misljenja sam da je veoma malo onih ili nikako koji se nisu prodali.
U smutnim vremenima budale govore a pametni cute.Ako nista zbog svoje savjesti,u buducnosti,ce se naci snage da pametni progovore i pokazu fukarama da nisu kapitulirali.
Da samo što mi koji radimo u medijima ovamo, trudimo se na sve načine da proguramo Slaviju, pa i preko sopstvenih portala, čije vijesti o Slaviji preuzimaju i najveći portali. Slažem se da je u pet deka informaisanje naših najvećih portala o Olimpicu, Slaviji, i ne samo njima. Imaš tu još dosta klubova. Ali to i jeste problem današnjeg novinarstva. Ako pogledaš strukturu vidjećeš da je najmanje školovanih novinara, i zato niko ne zna prepoznati šta je vijest, šta je informacija. Danas mediji služe uglavnom za isporučivanje publike proizvođačima. Njima nije cilj da informišu raju, već im je cilj da dovedu tu raju da piju Koka kolu, voze se Centrotransom, glasaju za neku političku partiju...

Nisam ja nigdje govorio protiv Olimpica, naprotiv, kao što rekoh to je meni jedan drag klub jer se u miru gledaju utakmice. Onaj ko voli fudbal, i dolazi radi igrača na terenu zasigurno može uživati. To je samo bila jedna realna činjenica, na žalost.
Bravo @Pappy imaš zdrave rezone :thumbup:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 23 avg 2015, 19:39

Meraja se popravlja. Imamovic 7/10 zasad, bolje mu ide.
Dobra akcija.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 23 avg 2015, 19:42

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 23 avg 2015, 20:21

Brkovic solidno igrao, imao par dobrih poteza k'o i Lede.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 23 avg 2015, 20:34

Mislim da je Karic talentovan, to sto mu nedostaje je da se odluci brze pred protivnickom golu. Mada Borac je parkirao autobus pa tesko naci pravu opciju, ali treba zato ranije sutati i ne misliti previse.

Imamovic 8/10 zasad..

Smajke i Hugo dobri zasad.
Rascic bolji u odnosu na proslih utakmica. Mada je sad promasio zicer.

EDIT:
Karic super potez

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 23 avg 2015, 20:59

BRAVO MOMCI!!! :clap: :clap: :clap:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 23 avg 2015, 21:00

Dobro je,ovo nam je trebalo.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 23 avg 2015, 21:07

Posebno kad je protiv Borca, ovo je vrijedna pobjeda.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 23 avg 2015, 21:15

Mislim da je Stefan mozda trebao ranije unici iako je promasio onaj sut, Rascic nakon udarca nije nastavio ok kako je inace tokom utakmice. Inace mislim da je Mirza potrefio izmjene i na vrijeme i prave igrace izveo/uveo itd.

Karic definitivno bolje dribla i dodaje nego sto puca, moze on puno bolje. Malo mi se cini da je on za "RCAM"; desni ofanzivni vezni. Ali posto neigramo s dva takva igraca, mozda mu je mjesto na krilu.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 23 avg 2015, 21:17

Mozeli mi neko reci zbog cega ste opet napustili otoku,kad je taj stadion bio stvarno vas dom?

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 23 avg 2015, 21:18

Danas smo pokazali karakter sto nas nije krasilo u prvim kolima.Od ovog Karica u buducnosti mozemo dosta lijepog ocekivati.Jusufovic i Imamovic takodjer veoma vrijedni i buducnost kluba.
Stefan sa loptom moze sve ali je u izvrsavanju defanzivnih zadataka veoma slab.Iz tih razloga mu vjerovatno Mirza ne daje poziciju startera.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 23 avg 2015, 21:21

Cestitam vukovi! :D
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 23 avg 2015, 21:35

Mokroguz je napisao/la:Mislim da je Stefan mozda trebao ranije unici iako je promasio onaj sut, Rascic nakon udarca nije nastavio ok kako je inace tokom utakmice. Inace mislim da je Mirza potrefio izmjene i na vrijeme i prave igrace izveo/uveo itd.

Karic definitivno bolje dribla i dodaje nego sto puca, moze on puno bolje. Malo mi se cini da je on za "RCAM"; desni ofanzivni vezni. Ali posto neigramo s dva takva igraca, mozda mu je mjesto na krilu.
Jel unisao Stefan krvi ti :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 23 avg 2015, 21:38

Koji si ti bezobraznik :D

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 23 avg 2015, 22:43

RN87 je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Mislim da je Stefan mozda trebao ranije unici iako je promasio onaj sut, Rascic nakon udarca nije nastavio ok kako je inace tokom utakmice. Inace mislim da je Mirza potrefio izmjene i na vrijeme i prave igrace izveo/uveo itd.

Jel unisao Stefan krvi ti :mrgreen:
Sto? :P

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 23 avg 2015, 23:59

lupus je napisao/la:Dobro je,ovo nam je trebalo.
Upravo tako. ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 24 avg 2015, 17:25

Danas sam saznao da Bogičevic, Stanić i Hadžić nisu bili u konkurenciji za sastav u Banjaluci i da su trenirali sa kondicionim trenerom u Sarajevu. Koji je razlog tome ne znam. Ovoj trojici treba dodati i ranije povrijeđenog Gligorova.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 25 avg 2015, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.