FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 16 jun 2015, 23:16

miky_hz je napisao/la:Amerikanac nije potpisao,imat ce neki "probni rad" pa ce procjeniti imali ista kvalitetno tu da bi se potpisao.Inteesantan je sto je veliki navijac naseg kluba,dosta je prelud baca na Anida :lol: Ako je vjerovati malog je Semjon Milosevic preporucio ,jel ga je gledao u Americi sada kad je bio dole kampu koji je savez nas organizovao .Do sada Milos nije fulio sa igracima ovi njegovi Trebinjci pokazuju da nesto vrijede,pa eto vrijeme ce pokazati hocemoli imati nekad koristi i od ovoga Rijada.
Ovo je nekako najispravniji potez našeg kluba, mali evo ti prilika pa se pokaži, naravno treba mu dati nekoliko treneniga, možda jednu utakmicu. A ako bude valjao zašto ne, što kažeš nije Semjon do sad pogriješio.

A to da treba njega sad forsirati prije Anđušića, to ne smijemo i ne bi bilo fer prema Nemanji nikako, jer vjerujem da je Nemanja bolji od ovog. Ali, ponavljam, Anđušića postepeno treba ubacivati, jer bojim se da smo možda naglo krenuli sa Mihom na početku proljetnog dijela, odigrao nekoliko cijelih utakmica, pravio neke greške što je normalno - danak neiskustvu, pritisku, a onda ga nigdje.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 16 jun 2015, 23:20

Imas primjer i to savrsen za razvijanje mladog fudbalera, S.Radovac.
Ako iko zna, ima taj osjecaj i sluh za mladog igraca...
Dž.U.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 16 jun 2015, 23:22

Ajax je napisao/la:
simon je napisao/la:--------------------------- Benko -----------------------------
--- Velkoski ------ Stojcev / Alispahic ------ Duljevic ---
------------------ Radovac ------ Cimirot ------------------
--- Puzigaca --- Tatomirovic ---- ?????? ---- Hebibovic---
----------------------------- Delac ----------------------------

Za sada bez novih odlazaka i dolazaka ovo je nasih najjacih 11, stoper je prioritet ostalo zavisi od odlazaka te uvijek postoji mogucnost dolaska nekog zvucnog imena.
Velkoski nije klasicno krilo. To moze proci u Premijer ligi a u evropi jako tesko. Osim ako Puzgaca bude radio defanzivne akcije za dvojicu i Radovac. Mozda 3-5-2 nebi bilo tako lose ako ovaj novi stoper bude beton. Tatomirovic to moze odigrati.
Velkoski nije krilo uopšte, rekao je čovjek više puta da je klasični napadač ali da igra šta mu trener odredi...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 jun 2015, 23:22

Nama fali 1 ekstra stoper (za Evropu cak 2) i 1 organizator igre! Milosa bi prodao ako imaju fine ponude, vidjeti na pripremama, da li se Alispahic vraca u formu ako ne, onda stvarno bi trebali dovesti jednog dobrog i iskusnog organizatora igre, jer bi se nam opet mogli ponavljati Drina, Mladost...
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 16 jun 2015, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 16 jun 2015, 23:22

ibrak rece da je bilbija vec nasao angazman.znal ko gdje je nastavio karijeru
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 16 jun 2015, 23:23

A sto se hilmo raspisa na njegovom twitteru. :lol:
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 jun 2015, 23:25

Buzdovan je napisao/la:A sto se hilmo raspisa na njegovom twitteru. :lol:
Moramo momka malo podržati, vidiš koliku želju ima da se dokaže. A još je veliki zaljubljenik bordo boje, ja to cijenim, i fakat bi volio da uspije kod nas. :D

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 jun 2015, 23:34

Ma hilmo brat, uvijek odmjeren, prema svima ocinski, dijeli savjete, upucuje :P imas followera na twitteru :salut:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 16 jun 2015, 23:47

Ja hilmu nisam nasao, doduse ne znam ni kotistiti twitter nekad davno otvorio i skoro opet al not koga pratim nit me prate elem da neduzim
Nigdje ne nađe ja @hilmo hehehehe ni @franceacototti
Ima neki fehim, armin pa ne mogu da se odlucim koji sre koji hehehehehe a zibo me kopka sta ste pisali
EDIT nasao hilmo hehehehehe
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 16 jun 2015, 23:52

Babayaro je napisao/la:Velkoski nije krilo uopšte, rekao je čovjek više puta da je klasični napadač ali da igra šta mu trener odredi...
Pa to i ja govorim. Nije krilo ali se je koristio na toj poziciji zbog Benke. A to ce u europi tesko proci defanzivno. Bas iz tog razloga i govorimo o 3-5-2 gdje bi i Benko i Krste bili istureni napdaci.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 16 jun 2015, 23:56

Ajax je napisao/la:
Babayaro je napisao/la:Velkoski nije krilo uopšte, rekao je čovjek više puta da je klasični napadač ali da igra šta mu trener odredi...
Pa to i ja govorim. Nije krilo ali se je koristio na toj poziciji zbog Benke. A to ce u europi tesko proci defanzivno. Bas iz tog razloga i govorimo o 3-5-2 gdje bi i Benko i Krste bili istureni napdaci.
Slažem se.
Samo u toj formaciji Bekić i Hebib bi ginuli, pitanje je da li su dovoljno kvalitetni za to...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 16 jun 2015, 23:58

solinas je napisao/la:ibrak rece da je bilbija vec nasao angazman.znal ko gdje je nastavio karijeru
Znamo da u Želji sigurno nije. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 jun 2015, 00:00

ShofaII je napisao/la:Ja hilmu nisam nasao, doduse ne znam ni kotistiti twitter nekad davno otvorio i skoro opet al not koga pratim nit me prate elem da neduzim
Nigdje ne nađe ja @hilmo hehehehe ni @franceacototti
Ima neki fehim, armin pa ne mogu da se odlucim koji sre koji hehehehehe a zibo me kopka sta ste pisali
EDIT nasao hilmo hehehehehe
Kucaj @songoku1197 brate :bih: :salut:

macahz
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la macahz » 17 jun 2015, 00:00

Evolution87 je napisao/la:
Head je napisao/la:Ako dobijemo bas nekog jakog u LP onda ovako igrati :hmmmmm:

[img]http://pokit.org/get/img/66c669e3633d9451c8529f7087a66612.jpg[/img]
pa necemo valjda sa desetoricom protiv jacih :D
HAHAHHHHHHAHAHHAHAHAH... Imamo muda haha

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 jun 2015, 00:05

Babayaro je napisao/la:Slažem se.
Samo u toj formaciji Bekić i Hebib bi ginuli, pitanje je da li su dovoljno kvalitetni za to...
Treba probat pa vidjet. :thumbup: :thumbup: Meni izgledaju bas trkacki jaki igraci. Jaci od Duljevica, Puzigace. Mozda grijesim. A Duljevic za zadnjih 30 minuta da pravi dar-mar pred golom protivnika. :thumbup: :thumbup:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 17 jun 2015, 00:12, ukupno mijenjano 2 puta.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 17 jun 2015, 00:11

Svi furaju neke twittere, a nigdje licne slike :D
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 17 jun 2015, 00:28

Ajax je napisao/la:
Babayaro je napisao/la:Slažem se.
Treba probat pa vidjet. Meni izgledaju bas atletski jaki igraci. Jaci od Duljevica, Puzigace. Mozda grijesim.
Vec dugo ja razmisljam o toj formaciji 3-5-2, ovdje krila moraju imati snage za 120 min., jer oni konstantno moraju u odbrani se vracati a i ucestvovati u napadu. Dulja realno pola od ovoga moze tj. 60 min., a o Puziju da ne govorim. E za Bekica 2 i Hebiba ne znam, nesto mi ne djeluju obecavajuci, a mislim da ce Dzeno ostati pri svojoj formaciji.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 17 jun 2015, 00:33

Danasnje kadete treba ispratiti i omoguciti im sto jace tekme. Uvjeren sam da ta generacija donosi ono sto niko nikad iz nase lige nije napravio. Mislim na grupnu fazu Euro takmicenja, naravno podpomognuta iskusnijim igracima 30%-40%. To je za nekih par godina 4-5, sve prije toga je bonus i naravno nije nemoguce. Ovaj prelazni rok (bar do sada) donekle otkriva filozofiju poslovanja naseg kluba. S tim se slazem jer treba poslati poruku svima koji su mislili dovoditi pojacanja iz liga 5-ice i prekucavati kako nasu ligu tako i i ove "levate" u Europi. Mozda se moze kupiti par pravih pojacanja i napasti ta takmicenja zbog zarade i prodaje igraca ali je pad na glavu u tom slucaju neminovan. Ovo sto se radi je jedini ispravan put (jeste spor) ali jedini ispravan. Ulaganje u mlade igace i proizvodnja istih je strategija FKS neki se slazu stim a neki ne no to je tako. Uslovi za takav rad ce biti sve bolji i bolji, rejting kluba isto tako, kao i zelja svih mladih igraca da se okusaju u Sarajevu jer bolje destinacije za uspjeh i prodaju dalje, nece imati cak ni u okruzenju. Uporedo s tim nas klub ce imati uspjehe i to je izvjesno i za ocekivati. Gledam objektivno na prostor, vrijeme, i situaciju u zemlji, ligi i okruzenju i sretan sam sto je moj klub ne dobio nego ZASLUZIO priliku da radi na ovakav nacin. Uzivajmo opusteno u narednom periodu i budimo realni ne ocekujmo previse. Spasili smo klub iz mrtvih a i to je ogroman uspjeh.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 jun 2015, 00:47

Glupost je igrati s tri stopera..
Prvo nemas nijednog rezervnog stopera...
Crpis 3 cb od 4 koja imas..(predpostavimo da smo doveli stopera)

4-3-3 je nasa formacija, i to ce se igrati protiv bilo koga i ko god da dodje...

Mi igramo napadacki fudbal, te price o tri defanzivna je jako smjesna...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 jun 2015, 01:01

@Mcmxlvi danas je to furka :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Varijantas8 i 39 gostiju.