FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wobly92
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wobly92 » 12 nov 2017, 06:25

solinas je napisao/la:wobly ima li te
Nema haman kad treba :hmmmm:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 nov 2017, 09:23

Ljudi pricajte i nagadjate vi sta hocete. Jedno je sigurno da Senad nema podrsku. Stanje je katastrofalno u klubu, vidio sam to i jucer.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Hitman22
Kontakt:

FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Hitman22 » 12 nov 2017, 10:39

Probisvjet je napisao/la:Ljudi pricajte i nagadjate vi sta hocete. Jedno je sigurno da Senad nema podrsku. Stanje je katastrofalno u klubu, vidio sam to i jucer.
Dakle obavijesni razgovori su obavljeni s nekima. Reci nam Probisvjet jel to išlo abecednim redom ili onako nasumično. Kako da je nas drug .... medju prvima dosao na red.
Ne znam jel Senco dao naputke te ili ??
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 nov 2017, 10:43

Probisvjet je napisao/la:Ljudi pricajte i nagadjate vi sta hocete. Jedno je sigurno da Senad nema podrsku. Stanje je katastrofalno u klubu, vidio sam to i jucer.
Ne siri negativu....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 12 nov 2017, 10:57

staragarda je napisao/la:
Ne siri negativu....
Bezveze širi negativu hoce preko reda na spisak.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 nov 2017, 11:22

Hitman22 je napisao/la:
Ne siri negativu....
Ne sirim negativu, nego zelim da dam podrsku predsjedniku. Znam dobro kako je kada covjek ostane bez podrske, nekako bude izdan od onih kojima najvise vjeruje. Senade sada izdrzi, sam ako treba! Neka idu svi koji ne vjeruju u Slobodu. Jos jednom podrska predsjedniku, a ostali pijuncici neka se maknu. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SmajilKaric
Kontakt:

Post Postao/la SmajilKaric » 12 nov 2017, 11:25

Chinaglia je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la:Ove bezvezne price rekla kazala upotpunjuju neki folklor forumski. AH je USA odavno. Nikakvim naknadnim sastancima nije mogao biti
Karicu, vidi se da si nepismen covjek
Asmir je prisustvovao sastanku putem skypea, direktno iz svoje sobe u Americi Cemerici
Chini moras od sad moras napisati kojem karicu se obracas :lol: :lol: , Mramore kad moze biti duskajurisic na forumu i jos takvih nickova zasto ja ne bih mogao biti?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 nov 2017, 11:30

SmajilKaric je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la:Ove bezvezne price rekla kazala upotpunjuju neki folklor forumski. AH je USA odavno. Nikakvim naknadnim sastancima nije mogao biti
Karicu, vidi se da si nepismen covjek
Asmir je prisustvovao sastanku putem skypea, direktno iz svoje sobe u Americi Cemerici
Chini moras od sad moras napisati kojem karicu se obracas :lol: :lol: , Mramore kad moze biti duskajurisic na forumu i jos takvih nickova zasto ja ne bih mogao biti?
Jest to al' nemoj zanemariti da duska jurisic posteno govori.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 nov 2017, 11:35

Danas sam malo podrobnije saznao kakvi nam menadjercici vrte "fudbalere" po klubu....pa Husara je Mino Raiola licno za ove,majke mi moje.... Ahahahahahahahaha :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: ...pa ako se ko svjeca ne ugasimo za godinicu tacno cu go utrcat na teren... Ahahahaha :rol: :urnebes:

Hitman22
Kontakt:

FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Hitman22 » 12 nov 2017, 11:37

Probisvjet je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la:
staragarda je napisao/la: Ne siri negativu....
Ne sirim negativu, nego zelim da dam podrsku predsjedniku. Znam dobro kako je kada covjek ostane bez podrske, nekako bude izdan od onih kojima najvise vjeruje. Senade sada izdrzi, sam ako treba! Neka idu svi koji ne vjeruju u Slobodu. Jos jednom podrska predsjedniku, a ostali pijuncici neka se maknu. :salut:
Pridružujem se tvojim riječima i dajem podršku. Najbolje je mu ide da sam vodi
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 nov 2017, 11:41

staragarda je napisao/la:Danas sam malo podrobnije saznao kakvi nam menadjercici vrte "fudbalere" po klubu....pa Husara je Mino Raiola licno za ove,majke mi moje.... Ahahahahahahahaha :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: ...pa ako se ko svjeca ne ugasimo za godinicu tacno cu go utrcat na teren... Ahahahaha :rol: :urnebes:
Pazi sta si rekao staragarda. .. :kafa:
Nemoj poslije da se izvlacis kako mi forum svatamo preozbiljno :stop: :rol:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 nov 2017, 11:47

solinas je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Danas sam malo podrobnije saznao kakvi nam menadjercici vrte "fudbalere" po klubu....pa Husara je Mino Raiola licno za ove,majke mi moje.... Ahahahahahahahaha :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: ...pa ako se ko svjeca ne ugasimo za godinicu tacno cu go utrcat na teren... Ahahahaha :rol: :urnebes:
Pa Husara je INSTITUCIJA za ove...pa ovo vise nije ni tuzno, jbt...ovo su nadrealisti :urnebes: :rol: :rol:

SmajilKaric
Kontakt:

Post Postao/la SmajilKaric » 12 nov 2017, 11:55

solinas je napisao/la:
Evo ja cu vam reci jednog Denis Kadiric, samo proguglajte malo i vidjet ce te o kakvom kriminalcu se radi

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 nov 2017, 11:59

solinas je napisao/la:
Pa Husara je INSTITUCIJA za ove...pa ovo vise nije ni tuzno, jbt...ovo su nadrealisti :urnebes: :rol: :rol:
Sta tebe tacno cudi. ..
Ovakav statut, ovakav omladinski, I uredjenje kluba uopste napravljeno je za uzak krug ljudi I njihov profit. ..
JU Tusanj takodjer. ....
Ljudi naprave Emirates za godinu dana mi deceniju I pol pravimo jednu sjeveru tribinu. ....
Samo slijepci ne vide (I oni koji to ne zele )zlo koje se nadvilo nad ovaj klub. ..ovaj grad. ....
Najzalosnije. ..nista mi tu (trenutno )ne mozemo. .
Gledaj I placi.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 nov 2017, 12:00

Ma statut nam je i taj model kluba koji je od rata tacno napravljen za pljackanje. Svako ko je dosao uzeo je svoj dio kolaca, manageri, igraci, uprave, radnici, gradska uprava.

Hitman22
Kontakt:

FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Hitman22 » 12 nov 2017, 12:10

SmajilKaric je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Evo ja cu vam reci jednog Denis Kadiric, samo proguglajte malo i vidjet ce te o kakvom kriminalcu se radi
Jednostavno je Sloboda mamac za takve raznorazne Kadirice i sve ostale. Samo čvrsta ruka nista drugo. Očigledno predsjednik nije tu na visini zadatka i The End
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 12 nov 2017, 12:41

Hitman22 je napisao/la: Jednostavno je Sloboda mamac za takve raznorazne Kadirice i sve ostale. Samo čvrsta ruka nista drugo. Očigledno predsjednik nije tu na visini zadatka i The End
Pa daj mu kritiku lično ako smiješ
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 nov 2017, 12:48

Al eo ovdje se vec godinu nadjebavamo jedni protiv drugih....moji,tvoji,vako,nako....al stvarno kad se podvuce crta ovaj klub je zreo za gasenje....ovo SIGURNO nece na dobro....e sad ima ta varijanta mrcvarenja ,uvaljivanja drva i pranja para narednih godina i to sve da bi se saka lesinara jos jednom pogostila mrtvom strvinom

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 nov 2017, 12:50

Sloboda vise nije NASA. Nije ni gradska, ni Mackova, ni Asmirova, ni Jasminova. Vidjecete uskoro ko vedri i oblaci, menadjeri su je prisvojili, krimosi.
Ono jucer sto sam licno vidio i cuo, pa ybt mi bi sada najradije trazili da nas ugase. Sramota i strahota. Iz ovoga se necemo izvuci ni kada bi se Asmir vratio.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 nov 2017, 12:51

staragarda je napisao/la:Al eo ovdje se vec godinu nadjebavamo jedni protiv drugih....moji,tvoji,vako,nako....al stvarno kad se podvuce crta ovaj klub je zreo za gasenje....ovo SIGURNO nece na dobro....e sad ima ta varijanta mrcvarenja ,uvaljivanja drva i pranja para narednih godina i to sve da bi se saka lesinara jos jednom pogostila mrtvom strvinom
Ma dodje manager, npr dovede ti polumrtvog Osmanagica koji ne moze naci klub nigdje i kaze malo para Osmanagicu, malo meni, malo vama. Pisemo jednu cifru, dobija se druga. Dobro svima.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: PitaKupusnjacaTZ, Skojevska, strujasamo i 39 gostiju.