FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 03 jun 2013, 16:05

ŽELJO_4_life je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:sjećate li se da smo šerifa prošli sa karićem na golu? :mrgreen:

i stanom na lijevom beku i nyemom na stoperu :mrgreen:

Tu je kljucna rijec Nyema! :)
Karic krvave noge ostaoo na golu u uzvratu protiv Serifa, a vecina covjeka degradira radi problema sa vidom. A da ne moram spominjati neke susrete u kojima nas je upravo on spasavao poraza. (npr: kao utakmica protiv Zvijezde na Grbavici, itd) ;)
Zbog upravo ovoga, smo pogan da ne mozemo biti veca...

ŽELJO_4_life
Kontakt:

Post Postao/la ŽELJO_4_life » 03 jun 2013, 16:16

DzoleZeljo je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:sjećate li se da smo šerifa prošli sa karićem na golu? :mrgreen:

Karic krvave noge ostaoo na golu u uzvratu protiv Serifa, a vecina covjeka degradira radi problema sa vidom. A da ne moram spominjati neke susrete u kojima nas je upravo on spasavao poraza. (npr: kao utakmica protiv Zvijezde na Grbavici, itd) ;)
Lik je golman a ne pjevač. Tako da je vid vrlo bitan :D
SEXA PIVE I HULJEVA IVE!

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 03 jun 2013, 16:32

naši navikli na Cecha, Puyola, Alvesa, Albu, Terry-a, Martineza, Riberya, Iniestu, Ibrahimovića, Xavija i Neymara Jr.
:roll: :roll: :roll: :roll:
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 jun 2013, 16:34

na štoperu je ispadao k'o iz tramvaja, skrivio pola golova protiv maccabija i direktno nekoliko njih u našem prvenstvu. iako fizički dominantan, štopera je igrao neinteligentnije čak i od kerle :mrgreen: a kad je prekomandovan na zadnjeg veznog i počeli smo gaziti.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 03 jun 2013, 16:37

Sta smo ba pogan,zato sto kazemo za golmana koji ne vidi da ne treba braniti??? Bjezi ba Dzole,nemoj zezat...
Amare hvala ti...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 jun 2013, 16:42

protiv zvijezde na grbavici nas je već spašavao gušo, na toj utakmici je bio onaj "jeste penal nije penal" start na napadača.

kariću hvala za tiraspol ako ništa drugo, ali realno lik nije za prvog golmana želje. ako planiramo igdje da prispijemo.

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 03 jun 2013, 17:19

Ode Vasilic u 2 ligu Francuske najvjerovatnije..
Nisam pratio prosle str ako je vec neko napisao sry..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 03 jun 2013, 17:22

Southboy je napisao/la:Ode Vasilic u 2 ligu Francuske najvjerovatnije..
Fino za njega,sretno mu...cini mi se da je vec isao prosle godine na probu u Francusku...
Amare hvala ti...

petisesti98
Kontakt:

Post Postao/la petisesti98 » 03 jun 2013, 17:27

http://radi.sarajevo.ba/novost/114547/j ... bih-ostati" onclick="window.open(this.href);return false;

Jadranko Bogicevic
SWRA

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 03 jun 2013, 18:03

"Bio sam pregovorima u Lavalu i sve je proteklo u najboljem redu. Dogovorili smo detalje ugovora, već naredne sedmice bih mogao potpisati ugovor ukoliko Laval proda mladog reprezentativca Lindsaya Rosea, što je za očekivati s obzirom da su pregovori o njegovom odlasku u Lorient. Ponavljam, nije to bio probni rad već isključivo pregovori o uvjetima ugovorima kojim sam iznimno zadovoljan" - Vasilić
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 03 jun 2013, 18:04

zeljo4life je napisao/la:
Southboy je napisao/la:Ode Vasilic u 2 ligu Francuske najvjerovatnije..
Fino za njega,sretno mu...cini mi se da je vec isao prosle godine na probu u Francusku...
oj kako bih volio da ode...iskreno.hvala mu za sve!
Osim - drugo ime za Želju !

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 03 jun 2013, 18:21

Nije neki veliki majstor ali boljeg nemamo. Ove zadnje sezone, svaka druga kombinacija osim Bogi-Vasilić pokazala se užasnom, počev od Maribora pa nadalje. Lično, ne bih volio da ode ako nećemo nikog dovoditi, jer ako ostanemo na Kerli i Ćutuku, je... smo ježa u leđa.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 03 jun 2013, 18:30

ChWilla je napisao/la:protiv zvijezde na grbavici nas je već spašavao gušo, na toj utakmici je bio onaj "jeste penal nije penal" start na napadača.

kariću hvala za tiraspol ako ništa drugo, ali realno lik nije za prvog golmana želje. ako planiramo igdje da prispijemo.
Govorim o utakmici iz 2010, kada smo 2:0 dobili, a oni imali dvije sanse jedan na jedan sa golmanom kod 0:0. Naravno, kada je Karic branio.

@zeljo4life - A pogan smo jer nista ne znamo cijeniti. TO je nas problem inace. Koliko god ti nekome bio dobar na kraju ti sam izvuces deblji kraj. Zbog tvojih istomisljenika, covjek realno nije ni mogao nikada pokazati sve sto zna, jer mu se pritisak stvarao, posebno sa sjevara.

Na kazem ja da je on kalibar za nas, ali opet, covjek zna da brani, a to sto sto nikada nije mogao da se dokaze u pravom svijetlu, to je druga stvar. Malo slicna je sitvacija bila i sa Bukvicem, kojeg realno trema, strah ili nesto trece svaki put uhvati kada treba da brani.

Kako god, bezpotrebna je rasprava, ali cinjenice govore, da smo jedini uspijeh posljednih 10 godina u evropi, napravili sa Karicem na golu. Pa sada, svako ima svoje videnje......
Postao/la Baja_Zvjerka dana 03 jun 2013, 17:03

"Bio sam pregovorima u Lavalu i sve je proteklo u najboljem redu. Dogovorili smo detalje ugovora, već naredne sedmice bih mogao potpisati ugovor ukoliko Laval proda mladog reprezentativca Lindsaya Rosea, što je za očekivati s obzirom da su pregovori o njegovom odlasku u Lorient. Ponavljam, nije to bio probni rad već isključivo pregovori o uvjetima ugovorima kojim sam iznimno zadovoljan" - Vasilić
Baja, oprosti, ali ovaj pa skoro identican text je bio u novinama prosle sezone, bas kada se kuhalo oko prelaska Vasilica u 2. Francusku ligu. Cak sto vise, identicne cinjenice, jer se takoder cekalo da neki igrac ode, da bi mogao Vasilic upasti.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 03 jun 2013, 18:42

Znaci Dzole,ja i moji istomisljenici smo krivi sto Karic nije postigao svoj maksimum u Zelji? On je imao pritisak sa sjevera,drugi nisu?I jos jedna stvar,Amara kku.ac zalibo za misljenje navijaca o nekom igracu,ako on hoce da ga forsira forsirat ce ga...Karica nije...znaci da nije golman za nas.I zaista ako covjek ima problema sa vidom,ako nije supljak,onda je van svake pameti da stoji na golu...
Amare hvala ti...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 03 jun 2013, 18:48

Realno, svaki igrac ima pritisak u Zelji, ali Karic je nekako odmah bio na meti sviju. To je problem, bar po meni. Jbg, sada takvog igraca da bas u vatru, ti je opet veliki rizik, jer ga jedni vole, postuju, drugi ga blate.

Ono sto zelim reci, nije on ni po mojim karakteristikama golman za nas, ali ne treba covjeka blatiti, jer nam je valjao u par navrata, a pogotovo u onoj najbitnoj sitvaciji.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 jun 2013, 18:48

zeljo4life je napisao/la:Znaci Dzole,ja i moji istomisljenici smo krivi sto Karic nije postigao svoj maksimum u Zelji? On je imao pritisak sa sjevera,drugi nisu?I jos jedna stvar,Amara kku.ac zalibo za misljenje navijaca o nekom igracu,ako on hoce da ga forsira forsirat ce ga...Karica nije...znaci da nije golman za nas.I zaista ako covjek ima problema sa vidom,ako nije supljak,onda je van svake pameti da stoji na golu...
Karic je debil i da bog da nigdje nikad vise ne branio,frajer iz Makarske gol primio u Travniku,hvala mu sto je smrad pitarski pokusao ali ne zna i nije za Želje...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 03 jun 2013, 18:49

Kako sam načuo ovdje od ljudi bliskih Zrinjskom, Adnan Hadžić dolazi kod vas vjerojatno...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 jun 2013, 18:51

Kako sam čuo najvjerovatnije da će završiti karijeru.
DRUG NEBI TI PUNCA

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 03 jun 2013, 18:56

[youtube][/youtube]

Karic je protiv Šerifa bio najlošija karika,pogledajte samo te intervencije i nesigurnost,pa nije Amar levat da ga skine s gola tek onako. ;)
ali nema para,sve se rastalilo....

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 03 jun 2013, 18:56

Ihhhh kakanjac je odlican golman, a mlad... Valj'o bi nam pravo...

P.S. HAHAHAHAHA, moja greska, to i jeste od prosle godine, vidim opet Laval jbte, a stoji na radio sarajevu na naslovnoj kad udjes u sport - nogomet... :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 03 jun 2013, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, b00t, Hrammm1921, Napaceni87, Paromlinac i 45 gostiju.