ChWilla je napisao/la:protiv zvijezde na grbavici nas je već spašavao gušo, na toj utakmici je bio onaj "jeste penal nije penal" start na napadača.
kariću hvala za tiraspol ako ništa drugo, ali realno lik nije za prvog golmana želje. ako planiramo igdje da prispijemo.
Govorim o utakmici iz 2010, kada smo 2:0 dobili, a oni imali dvije sanse jedan na jedan sa golmanom kod 0:0. Naravno, kada je Karic branio.
@zeljo4life - A pogan smo jer nista ne znamo cijeniti. TO je nas problem inace. Koliko god ti nekome bio dobar na kraju ti sam izvuces deblji kraj. Zbog tvojih istomisljenika, covjek realno nije ni mogao nikada pokazati sve sto zna, jer mu se pritisak stvarao, posebno sa sjevara.
Na kazem ja da je on kalibar za nas, ali opet, covjek zna da brani, a to sto sto nikada nije mogao da se dokaze u pravom svijetlu, to je druga stvar. Malo slicna je sitvacija bila i sa Bukvicem, kojeg realno trema, strah ili nesto trece svaki put uhvati kada treba da brani.
Kako god, bezpotrebna je rasprava, ali cinjenice govore, da smo jedini uspijeh posljednih 10 godina u evropi, napravili sa Karicem na golu. Pa sada, svako ima svoje videnje......
Postao/la Baja_Zvjerka dana 03 jun 2013, 17:03
"Bio sam pregovorima u Lavalu i sve je proteklo u najboljem redu. Dogovorili smo detalje ugovora, već naredne sedmice bih mogao potpisati ugovor ukoliko Laval proda mladog reprezentativca Lindsaya Rosea, što je za očekivati s obzirom da su pregovori o njegovom odlasku u Lorient. Ponavljam, nije to bio probni rad već isključivo pregovori o uvjetima ugovorima kojim sam iznimno zadovoljan" - Vasilić
Baja, oprosti, ali ovaj pa skoro identican text je bio u novinama prosle sezone, bas kada se kuhalo oko prelaska Vasilica u 2. Francusku ligu. Cak sto vise, identicne cinjenice, jer se takoder cekalo da neki igrac ode, da bi mogao Vasilic upasti.