Ma necu o imenima brate ...sad jos ljudi poceli saptat kad pocnu o Slobodi pricatSariel1987 je napisao/la:Koga jebte fakat?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma necu o imenima brate ...sad jos ljudi poceli saptat kad pocnu o Slobodi pricatSariel1987 je napisao/la:Koga jebte fakat?
Mislim zna se moj stav. Al ovo je totalno bezveze i nepotrebno.ne mos ti nekog prisilit ni na sta.staragarda je napisao/la:Ma necu o imenima brate ...sad jos ljudi poceli saptat kad pocnu o Slobodi pricatSariel1987 je napisao/la:Koga jebte fakat?![]()
...plus smo upali u najcrnje menadjerske talove jos od onomad kad smo Saida u Werder prodali a dobili k i t u Musanovu
![]()
...tipa Vladika 3 godine ugovor, Tandir do 2020. i tako
![]()
![]()
![]()
Dakle predsjednik je iznerviran i ljut na fejsbuklijestaragarda je napisao/la:Ma necu o imenima brate ...sad jos ljudi poceli saptat kad pocnu o Slobodi pricatSariel1987 je napisao/la:Koga jebte fakat?![]()
...plus smo upali u najcrnje menadjerske talove jos od onomad kad smo Saida u Werder prodali a dobili k i t u Musanovu
![]()
...tipa Vladika 3 godine ugovor, Tandir do 2020. i tako
![]()
![]()
![]()
Pa potrudi se sporski direktoruHitman22 je napisao/la:Ovaj Vrsaljko dobar igrač. Valjao bi nam u prelaznom roku ga dovesti.
Izvadi Zdeno pare iz Sehare pa cemo dovesti sta hoces. To haman sve na lafinu navikaowobly92 je napisao/la:Pa potrudi se sporski direktoruHitman22 je napisao/la:Ovaj Vrsaljko dobar igrač. Valjao bi nam u prelaznom roku ga dovesti.
Planira otici u sumu i osjeci badnjak, naloziti vatru i peci prasence od jeno 70kg, pa za Bozic pojesti dobro i popiti, onda Nova godina srpska, pa onda Sveti Sava....Chinaglia je napisao/la:ne znam sta Celo planira u januaru i kakve igrace mu UO moze obezbjedit, al mozda ne bi bilo lose vratit Govedaricu
mada nesto ne vjerujem da bi se vratio, ali eto
Ja ne mogu da vjerujem da je neko nekome prijetio. Ako jeste nix gutProbisvjet je napisao/la:Usput zbog prijetnji nekim ljudima prestajem sve kritike na racun vodjstva Slobode. Najbolji nas NJUO! Zivio Macak i Jasmin.
Tako je to u evropskom najstarijem i jedinstvenom multikulturalnom gradu ljubavi i tolerancije, ginisovih poljubaca i burekaProbisvjet je napisao/la:Usput zbog prijetnji nekim ljudima prestajem sve kritike na racun vodjstva Slobode. Najbolji nas NJUO! Zivio Macak i Jasmin.
Bas me nasmijaProbisvjet je napisao/la:Planira otici u sumu i osjeci badnjak, naloziti vatru i peci prasence od jeno 70kg, pa za Bozic pojesti dobro i popiti, onda Nova godina srpska, pa onda Sveti Sava....Chinaglia je napisao/la:ne znam sta Celo planira u januaru i kakve igrace mu UO moze obezbjedit, al mozda ne bi bilo lose vratit Govedaricu
Ma nisu bitna pojacanja. Najbitnije je da NJUO radi lavovsi posao, da sredjuje stanje u klubu, da nema siledjistva i prijetnji...Hitman22 je napisao/la:Ne vjerujem ja u neka pojačanja velika. Liga za opstanak svakako mozda u kupu ako ostanemo pa malo neke izmjene ali ne očekujem ja spektakularna pojačanja.
nek okrene Karica na raznju, ni vece ni masnije svinje nece sigurno naci na dalekoProbisvjet je napisao/la:Planira otici u sumu i osjeci badnjak, naloziti vatru i peci prasence od jeno 70kg, pa za Bozic pojesti dobro i popiti, onda Nova godina srpska, pa onda Sveti Sava....Chinaglia je napisao/la:ne znam sta Celo planira u januaru i kakve igrace mu UO moze obezbjedit, al mozda ne bi bilo lose vratit Govedaricu
Ja poslije ovih desavanja i prijetnji to ne bih smjeo napisati, a vjerujem da ni drugi nece smjeti vise to da kazu. Mislim to sto kazu. Jok ba.zamorano1plus8 je napisao/la:nek okrene Karica na raznju, ni vece ni masnije svinje nece sigurno naci na dalekoProbisvjet je napisao/la:Planira otici u sumu i osjeci badnjak, naloziti vatru i peci prasence od jeno 70kg, pa za Bozic pojesti dobro i popiti, onda Nova godina srpska, pa onda Sveti Sava....Chinaglia je napisao/la:ne znam sta Celo planira u januaru i kakve igrace mu UO moze obezbjedit, al mozda ne bi bilo lose vratit Govedaricu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.