Dobro je reko Selmo, i za tuzlake neke.Sariel1987 je napisao/la:ne more haše a ni ikar. ne more
ne piju mladji rakiju, viski, votka, i ti fazoni...

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Dobro je reko Selmo, i za tuzlake neke.Sariel1987 je napisao/la:ne more haše a ni ikar. ne more
ne piju mladji rakiju, viski, votka, i ti fazoni...
Decko se taman oprostio od profi fudbala ti bi ga vratioChinaglia je napisao/la:ne znam sta Celo planira u januaru i kakve igrace mu UO moze obezbjedit, al mozda ne bi bilo lose vratit Govedaricu
mada nesto ne vjerujem da bi se vratio, ali eto
Karicu, ti si totalni amater kada je u pitanju obavljanje funkcije sportskog direktora i ne znam sta se uopste javljasHitman22 je napisao/la:Decko se taman oprostio od profi fudbala ti bi ga vratioChinaglia je napisao/la:ne znam sta Celo planira u januaru i kakve igrace mu UO moze obezbjedit, al mozda ne bi bilo lose vratit Govedaricu
mada nesto ne vjerujem da bi se vratio, ali eto
Sa Slobodom je jos teziChinaglia je napisao/la:
a pojedincima bez Asmira najtezistaragarda je napisao/la:Sa Slobodom je jos tezi :urnebes:
E i to si u pravu...vidi se sve...sto na terenu sto na tabeliChinaglia je napisao/la:a pojedincima bez Asmira najtezistaragarda je napisao/la:Sa Slobodom je jos tezi
Ma nemam sta podijeliti, vjeruj....smijesno i tuzno istovremeno....ganjaju se ljudi jer kritikuju ovu kataklizmu....u fazonu ranijih kabadahija....sta ti imas dobacivat nesto....il' sto kaze predsjednik dodji-kupi-sutiHitman22 je napisao/la:Budi konkretan. Podjeli s nama habere
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.