Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jel tebi stvarno treba reci da nikom NE SMETAJU BAKLJE NEGO KAZNE KOJE SAVEZ IZRICE KLUBU ZBOG BAKLJI???BlueTigers1987 je napisao/la:Ocito moje postove niste dobro shvatili , mi ne trazimo od kluba da nam placa koreografije i gostovanje! Sto se tice koreografija sve sto smo uradili , uradili smo iz svog dzepa.Gostovanja nam klub nikada nije organizovao niti smo to trazili...Guvo i ostali pljuvaci koliko vi imate odradjeni gostovanja? Posto vjerovatno nemate niti jedno onda i ne znate koliko treba para za isto to gostovanje a vecina nas na jugu je nezaposlena , studenti , skolarci. Kontamo pare na razne nacine , gladujemo i sta sve ne samo da bi bili podrska Zelji! Baklje necu da komentarisem , samo cu reci da ce se one uvijek paliti mozda ne na svakoj utakmici ali npr. derby da prodje bez baklji ? Kome te **** baklje smetaju ? Na kraju krajeva , pitajte igrace , a slobodno i Osima koliko puta smo bili kljucni faktor pobjeda....Dvanesti igrac = JUZNA ARMIJA....Ultra danas, ultra sutra , ko prezivi opet ultra...SMRT PLJUVACIMA
Devotion je napisao/la:Naravno mislio sam na 3D dekor
Ova prica ce piciti jos dva mjeseca,dok ne pocne liga,ili do evropskih tekmi...je pznajuci Sefa nebi rekao da ce biti nekih pojacanja i transfera,nazalost...bagrcavi je napisao/la:Uhvatili ste se stvari na koje apsolutno ne možete uticati piskaranjem na ovom forumu.Dosta ste gluposti napisali što se tiče navijača, bolje vam je pričajte o pojačanjima i sličnim stvarima, jer je to i bit ove teme.
Pa nije to bas tako kako ti mislis, vidi, sve i jedna ekipa koja je uzela nase prvenstvo je dozivila sunavrat takav da i danas osjecaju posljedice toga.Modrica, Leotar, Borac pa i maleni se nisu opravlili od titule a ni oni se vise ne sjecaju kad su je uzeli.Titula u ovoj ligi kosta puno para, igraci moraju imati dobre ugovore i moraju redovno biti placani a da ne spominjem tekuce troskove i dugove koji sve i jednoj ekipi u naspoj ligi stizu kao produkt nekih ljudi prije u klubu.zeljo4life je napisao/la:Ova prica ce piciti jos dva mjeseca,dok ne pocne liga,ili do evropskih tekmi...je pznajuci Sefa nebi rekao da ce biti nekih pojacanja i transfera,nazalost...bagrcavi je napisao/la:Uhvatili ste se stvari na koje apsolutno ne možete uticati piskaranjem na ovom forumu.Dosta ste gluposti napisali što se tiče navijača, bolje vam je pričajte o pojačanjima i sličnim stvarima, jer je to i bit ove teme.
80KM je bilo do sada? Ako vrijedi samo za ligu to je popust od 33%, ne vidim zasto poskupiti kada je ovo idealan popust. Cak sta vise, postoje li one penzionerske godisnje za jug od 30 KM jos uvijek? Jer to smatram da trebaju ukinuti i prebaciti na sjever pa da kostaju za sjever 50 KM te penzionerske godisnje karte, a za jug ostaviti samo ove klasicne godisnje od 50 KM.zeljo4life je napisao/la:Cuo sam za ideju za pskupljenje godisnjih za sjever...ne bih bas rekao da bi to bio dobar potez...
**** ga nasi navijaci ocekuju da Zeljo od toga da nema za kifle za par godina postane Real.Isti ti navijaci nemaju bas predstavu kako izgleda situacija u klubu i kako stvari funkcionisu a jos manje imaju predstavu kako je u drugim klubovima.Jednostavno imaju prevelika ocekivanja, vidi bolje je imati solidnog igraca koji je kod tebe 3 godine pod ugovrom i platom koju mu mozes placati nego da imas vanseriskog igraca za nase uslove a on moze otici kad hoce, jer sa takvim igracem neces nista osvojiti a sa ovima hoces i Amar to zna!zeljo4life je napisao/la:Najgore je Pile sto izgleda i nasi navijaci tesko pdnose prvih 10 god. Zeljine dominaci...sto se moglo vidjeti...zato je mozda potrebno igracko osvjezenje,zbog igraca i navijaca...
vrijedile su i za kup...pa vjerovatno kontaju kako uzeti jos love,al po meni glup prijedlog,cijena predlozena cak 120 km...AnelZ je napisao/la:80KM je bilo do sada? Ako vrijedi samo za ligu to je popust od 33%, ne vidim zasto poskupiti kada je ovo idealan popust. Cak sta vise, postoje li one penzionerske godisnje za jug od 30 KM jos uvijek? Jer to smatram da trebaju ukinuti i prebaciti na sjever pa da kostaju za sjever 50 KM te penzionerske godisnje karte, a za jug ostaviti samo ove klasicne godisnje od 50 KM.zeljo4life je napisao/la:Cuo sam za ideju za pskupljenje godisnjih za sjever...ne bih bas rekao da bi to bio dobar potez...
plus 1bagrcavi je napisao/la:Uhvatili ste se stvari na koje apsolutno ne možete uticati piskaranjem na ovom forumu.Dosta ste gluposti napisali što se tiče navijača, bolje vam je pričajte o pojačanjima i sličnim stvarima, jer je to i bit ove teme.
Pratim Zelju od prije agresije, nagledao se i gorih igraca od ovih koje prozva raja sad.Maloprije obijasnih u cemu je stvar, recimo Faruk Telebecirevic dovede Sanela Jahica u Zelju super igrac ali ima kluzulu u ugovoru da moze otici kad hoce za 15 000 dolara i naravno otisao je za te pareAlipasino je napisao/la:E pa fakat ima nas previse razlicitih misljenja.Lako je nekom ko prati Zelju zadnjih 10-0 kuka pa kaze tako je nemoze bolje mane se rapa a sta mislis kako je meni i slicnim koji pamte zlatnu generaciju Zelje gledat Elvira Colica znas kako nikako **** stresno tako da nemogu da hvatimda nema boljih.Pa i Mesa,Fico Zvaka i mnogi drugi su nasa djeca bila lopta i tad bila okrugla pa bolji za 10 klasa od ovih kako je to moguce nek mi neko objasni.Profesionalizam a manit se amaterstva.Ko pusi pije odma suspendija nisi ti sportista.A o bakljama pa davno nije bilo baklji pa se navijalo i bili puni stadioni.Neznam ali ako ovi ostanu obrukacemo se ko nikad u ligi sampiona.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 14 gostiju.