FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Predsjednik ne voli forume i drustvene mreze, govori nabiju tepsiju i komentarisu. A tepsija grb Slobode 

rutinski, nisu mi dorasli :kafa:sviunapad1010 je napisao/la:Chingli nemoj ba više ovu nejač nabadat. Dosta im je samih sebe.

Kakva si ti mrtva carsija stavljas ovdje pjesme od tog izbjegliceChinaglia je napisao/la:rutinski, nisu mi doraslisviunapad1010 je napisao/la:Chingli nemoj ba više ovu nejač nabadat. Dosta im je samih sebe.![]()

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Frenkoza je integrisani tuzlak :kafa:Penaltiky je napisao/la:Kakva si ti mrtva carsija stavljas ovdje pjesme od tog izbjeglice :puke: :puke:
:mrgreen:
-
- Interni moderator
- Kontakt:
1.o kakvih 5-8 bodova pricas i na kakvom okupljanjufukaratz je napisao/la:hajde garda da se ne lazemo, nadji mi jednu utakmicu gdje su sudije ovu polusezonu isle kontra Sloge znaci samo jednustaragarda je napisao/la:Fukaratz je najjaci lik....sad je Husic osim Sloginih poceo poklapati i Olimpikove utakmice, Vjerojatno i zvijezdineMortus je napisao/la:Al pisete gluposti, ne mogu pobijediti igmana, ako ne podmite i da to bude razlog da cemo ih proci, ko da smo se mi prosetali kroz tu ligu, dobro znate kako se tamo pobjedjuje. Kao ne mogu nam nista na Tusnju, na kojem mi koliko ono 4-5 utakmica nismo gola dali.
A eno i Azmir je rekao da se nada ra ce bolji pobijediti i da ce slaviti i pobjedu i porAz. Tako da valja se potuc s njima i sto neko rece da ke finale mozda bi pustio. Ko nam garantuje da cemu ga i izborit, dobijemo li Selju, Siroki ili Krupu u 1/2,pa cak i ako se pojacamo,a sto je diskutabilno.![]()
.... poklopio covjek pola lige.... Kupio BOD protiv Igmana,u 94. minuti
![]()
.... covjek ima neki opasan problem sa Husicem....u potpisu mu roman o Azmiru
na prvom okupljanju pred sezonu pricalo se o 5-8 bodova prednosti na polusezoni nad drugoplasiranim a ovi invalidi ne mogu ni prvi zavrsiti polusezonu. sta je ono bilo zadnju utakmicu protiv Capljine drugo poluvrijeme, podsjeti me na drugo poluvrijeme utakmice Sloboda-Gosk (5-1) onu sezonu kad smo ulazili
i ono Azmir ne pokriva utakmice konkurentima, pitam se samo za koga su igrali Gosk, Igman, Buducnost i Gradina(bezuspjesno) kad smo mi ulazili
jos ako spomenemo Jaranovica, Stjepanovica, Dizdarica i nekolicinu tadasnjih igraca Jedinstva ali time vec idemo malo dublje
2.invalidi kako ih zoves trenutno su 2. na tabeli sa jednim bodom zaostatka a o kakvim invalidima je rijec vidjet cemo vec za 2 sedmice kad ukrste koplja sa igracinama i vedetama Slobode na primjer
3. gdje sam ja i kad rekao da se ne poklapaju utakmice te smijurije od lige....ja kažem da se digla hajka na Husica kao da je on licno izmislio namjestanje utakmica i kao svi igraju posteno samo Sloga kupuje i namjesta....ne nasmijavaj me.... to sto je bilo protiv Capljine je OGROMNO NISTA sta se do sad godinama radilo u toj ligi... smijesna ti je tekma sa capljinom a nije ti smijesno da prvoplasirani tim te lige trpa ekipu koja sjedi na terenu a jos su vodili 1-0....
4.nema potrebe da meni iznosis kako se Sloboda vratila u PL....bolje se zabrini sta ce ako sad ispadne jer nema vise ko da poklopi,plati,kupi....i jos ti dovede Blazevica....ovi ti marke nece dati i sigurno ce Sloboda igrat sa svojom djecom-casno i posteno....i,znas kad ce da se vrati.....znas ti to odlicno,bolje nego ja ...NIKAD.....evo igra velez na neko postenje pa cemo da vidimo kad ce nazad....ja ti grantujem da ce ostat najmanje 5 godina dole...sad ce vec bit 3....
5.ti si momcino opasno iskompleksiran Husicem... Vjerojatno imas neki licni problem sa njim ...on da je Slobodu odveo do grupnih faza lige prvaka ti bi mu nasao nesto osporavati tako da je suludo ulazit u neka objasnjavanja sa tobom... nastavi pisat po njemu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Nema veze direktno sa slobodom.prica se po brijacnici velez ulazi iduce sezone.po planu i programu 

-
- Kontakt:
Uuh brate mili eno i na zeljinoj temi mailova i viber poruka.pokrvise se da valja.
Sve je to ovde isto.IMT a ostale ko beje.
Sve je to ovde isto.IMT a ostale ko beje.
-
- Kontakt:
Sariel1987 je manejak 100%
Jesi li hadzimisketov ili amawow? Koji si sariele
Jesi li hadzimisketov ili amawow? Koji si sariele
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
ma ja sam ba stari sareil sta vam je vise
stari nik trajno banovan, ja moram bit fin.moram

stari nik trajno banovan, ja moram bit fin.moram

-
- Kontakt:
nego s ovim novim pravilo, o neplacanju igraca ako ima istine mogli bi mi ostat bez po ekipe
u protivnom placeno im je sve na vrijeme
nije ni lose pravilo, znas na cemu si

u protivnom placeno im je sve na vrijeme

nije ni lose pravilo, znas na cemu si
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nesto kontam,kakvi smo baksuzi proci cemo Slogu a u polufinalu izvuci ovu zvijezdu 04 .... dobacit do finala nicim izazvani a tu ce nas Siroki pomesti 3:0.... Hahaha
-
- Kontakt:
finale izgubit opet nedo bog. tacno ne bi ni gledo hahaha
- Probisvjet
- Kontakt:
Macak registruj se sa @macakmaca i znacemo da si ti. Onda te ne smiju pipnuti, ja ti garantujem. Jbg ti stavio ime ime oca prezime, jbmg, OKOMO, mjesto rodjenja
imovinsko stanje, pol... Pa nije ovo CIK (centralna izborna komisija) nego forum.
Haj macak poslusaj me sta sam ti rekao, pa da pricamo na forumu o svemu. Restoran, cevapcici, sudjukice, piva, dva deca, samo nemoj Tite ti mrtvog Alahrahmetile o Slobodi i o fudbalu.
Haj haj
Moze lou kik, masuba daci, uraken, kumite, direkt, aperkat, aperitiv, nozne tehnike, tehnike pecenja rakija, przenje, nokt daun, ipon, vazari, usiro mavasi, moj geri, lepine zapecenje na rostilju, onda cevapcici, sopska, zaporci, udarci glaveni, eskivaze kada se previse popije, marifetluci, ispiranja, povracanja, urakeni, koljena u vrat, rad na parteru pod uticajem raznih obojenih pica, basa dai, kikomi, poljevi i razne gastronomse i borilacke djakonije...
Moze i skembici i koljenica
U obzir ne dolazi nogomet, rahatlokum, serbe, baklava, havlapita, visnjevaca, razni likeri, udarci ispod pojasa u jaja, ...nista slatko mijesati, samo slano i polako ba
Macak podrska!!!!! Slogu ko plitak solinski potok!

Haj macak poslusaj me sta sam ti rekao, pa da pricamo na forumu o svemu. Restoran, cevapcici, sudjukice, piva, dva deca, samo nemoj Tite ti mrtvog Alahrahmetile o Slobodi i o fudbalu.
Haj haj

Moze lou kik, masuba daci, uraken, kumite, direkt, aperkat, aperitiv, nozne tehnike, tehnike pecenja rakija, przenje, nokt daun, ipon, vazari, usiro mavasi, moj geri, lepine zapecenje na rostilju, onda cevapcici, sopska, zaporci, udarci glaveni, eskivaze kada se previse popije, marifetluci, ispiranja, povracanja, urakeni, koljena u vrat, rad na parteru pod uticajem raznih obojenih pica, basa dai, kikomi, poljevi i razne gastronomse i borilacke djakonije...

Moze i skembici i koljenica
U obzir ne dolazi nogomet, rahatlokum, serbe, baklava, havlapita, visnjevaca, razni likeri, udarci ispod pojasa u jaja, ...nista slatko mijesati, samo slano i polako ba
Macak podrska!!!!! Slogu ko plitak solinski potok!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
nema macak podrske ni u zajebanciji.
na stranu sve ostalo.
sliko se s majicom druge grupe. tacka.ba.
na stranu sve ostalo.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Upitnik je ko kuca dal'je on dovoljno inteligentan da skonta sta je uradioSariel1987 je napisao/la:nema macak podrske ni u zajebanciji.
na stranu sve ostalo.

-
- Kontakt:
nema veze , vjerujem da konta itekako, nije on od juce u fudbalu..
a i sutnja svih ostalih po ovom pitanju je simptomaticna.
nema veze.
ja sam svoje reko i stojim iza toga.
na masu uticat ne mogu, al cu uvijek u svoje ime rec sta mislim.
a i sutnja svih ostalih po ovom pitanju je simptomaticna.
nema veze.
ja sam svoje reko i stojim iza toga.
na masu uticat ne mogu, al cu uvijek u svoje ime rec sta mislim.
- Probisvjet
- Kontakt:
Neka je ba svi smo mi nasi. Samo je Sloboda nasa jedina!Sariel1987 je napisao/la:nema macak podrske ni u zajebanciji.
na stranu sve ostalo.

Ma yebe mi se, pismim marlboro, pijem rakiju jedem kavijar i zaporke, nismo ni mi, i kod nas je sve nista s nicim.

I narezak more
Intelektualci i gurbeti, fukare i bogati

Nema naopackijeg cojka od bosanca. Ima tuzlak bosanac. Mi smo vrh tokmaka i dobrih.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 09 nov 2017, 10:38, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
narezak? more narezak 

- Probisvjet
- Kontakt:
More pa sta. Ako je plata visoka pa sta. More i hase za umociti, Ko je apetitli taj je i saburli. Samo sabura sa rakijom to je problem mladih narastaja.Sariel1987 je napisao/la:narezak? more narezak
Ikar, kaze baci ga malo u zar da dodje sebi pa da se popije, u priprodi.

-
- Kontakt:
ne more haše a ni ikar. ne more 
ne piju mladji rakiju, viski, votka, i ti fazoni...

ne piju mladji rakiju, viski, votka, i ti fazoni...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.