FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja razumijem da neko uđe u loš period, pad forme, to je normalno i kod igrača iz liga petice. Uz Ziljkića sam bio sve do ove utakmice, jer sve mogu shvatiti, ali da neko neće da trči i da ostavlja saigrača na cjedilu, to nikako. U jednu ruku mi je žao što je dobio salve zvižduka nakon one situacije kad je imao otvoren prostor, a njemu lopta ode ispod noge u aut. U drugu ruku, razumijem i navijače.
Sve mogu tolerisati, ali manjak zalaganja i kurcevitost, to ne, pa da si najbolji igrač u ekipi i ligi. Ja sam prvi tjerao Fanima kad su ga svi branili, samo zato što je ljudski otpad i što se ponašao odvratno.
Još je bila jedna situacija kasnije gdje je Radović galamuo na njega.
Sve mogu tolerisati, ali manjak zalaganja i kurcevitost, to ne, pa da si najbolji igrač u ekipi i ligi. Ja sam prvi tjerao Fanima kad su ga svi branili, samo zato što je ljudski otpad i što se ponašao odvratno.
Glupost kad uđe raji u uho i ne razmišljaju o rečenom, pa makar bila obična matematika za drugi razred.meraba je napisao/la: ↑07 nov 2023, 15:49Ko je izmislio tu pricu da se prvenstva osvajaju na malim utakmicama?
Utakmica (pobjeda) protiv konkurenata ti donosi 6 bodova razlike i tu se dobijaju prvenstva. Ove “male” ti to ne donose ali vjerujem da je to jos jedna izmisljotina nasih “strucnjaka” kao sto je ona da su losi tereni jedini ili najveci krivac sto se nasi klubovi nikada nisu kvalifikovali u grupne faze.
Cista laz.
Da smo izgubili od Zrinjskog a dobili Slogu sad u gostima, imali bi umjesto -2 trenutnih -5 na tabeli.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Pa sto nam borac bjezi 6 bodova a mi ove iz vrha sve dobili . Da si dobio slogu i Goška bio bi prvi, ovako imaš - 6.meraba je napisao/la: ↑07 nov 2023, 15:49Ko je izmislio tu pricu da se prvenstva osvajaju na malim utakmicama?
Utakmica (pobjeda) protiv konkurenata ti donosi 6 bodova razlike i tu se dobijaju prvenstva. Ove “male” ti to ne donose ali vjerujem da je to jos jedna izmisljotina nasih “strucnjaka” kao sto je ona da su losi tereni jedini ili najveci krivac sto se nasi klubovi nikada nisu kvalifikovali u grupne faze.
Cista laz.
-
- Kontakt:
Pa kako je onda Zrinjski ispred nas i još ima utakmicu manje ??Zeko87 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 16:22Glupost kad uđe raji u uho i ne razmišljaju o rečenom, pa makar bila obična matematika za drugi razred.meraba je napisao/la: ↑07 nov 2023, 15:49Ko je izmislio tu pricu da se prvenstva osvajaju na malim utakmicama?
Cista laz.
Da smo izgubili od Zrinjskog a dobili Slogu sad u gostima, imali bi umjesto -2 trenutnih -5 na tabeli.
Vrlo jednostavno objašnjenje za kritike upućene njemu. Nema potrebe svaljivati krivicu na navijače komentarima ala "mi samo tražimo nekoga da mu se naklatimo na kosti". Daleko od toga da smo cvjećke, ali nismo ni levati da nam patetičnim baljenjima zamaskira svoje predstave na terenu.GalileoGalilei je napisao/la: ↑07 nov 2023, 16:08Ja razumijem da neko uđe u loš period, pad forme, to je normalno i kod igrača iz liga petice. Uz Ziljkića sam bio sve do ove utakmice, jer sve mogu shvatiti, ali da neko neće da trči i da ostavlja saigrača na cjedilu, to nikako. U jednu ruku mi je žao što je dobio salve zvižduka nakon one situacije kad je imao otvoren prostor, a njemu lopta ode ispod noge u aut. U drugu ruku, razumijem i navijače.
Indolentan igrač nema mjesta ni u jednoj iole ozbiljnoj ekipi na svijetu pa taman da mi je rođeni babo.
The saddest thing in life is wasted talent.
3-4-5 puta ostavlja svog igraca da istrci polukontru i kontru, bez da ga isprati, samo stane sa trcanjem. I tako naseg beka ostavlja redovno da se bori sa 2-3 igraca sam.
To nije stvar forme. To je dzukelski bezobrazluk.
Ljudi nam preko lijeve nase strane prolaze kao da ne postojimo.
Gadi mi se lik ba.
To nije stvar forme. To je dzukelski bezobrazluk.
Ljudi nam preko lijeve nase strane prolaze kao da ne postojimo.
Gadi mi se lik ba.
- FKS -
Ljudi površno gledaju, tipa dobili smo Zrinjski, i mi smo sad s njima kao u par deka, nadigrali ih, kakvi oni itd. Ljudi od ovih slabijih tekmi vec godinama samo s Posusjem problema imaju, a mi od skoro svakog mozemo ispusiti bodove, to je razlikabordobijeli je napisao/la: ↑07 nov 2023, 16:29Pa kako je onda Zrinjski ispred nas i još ima utakmicu manje ??Zeko87 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 16:22Glupost kad uđe raji u uho i ne razmišljaju o rečenom, pa makar bila obična matematika za drugi razred.meraba je napisao/la: ↑07 nov 2023, 15:49Ko je izmislio tu pricu da se prvenstva osvajaju na malim utakmicama?
Cista laz.
Ma Zrinjski ima kontinuitet već nekoliko godina i to se vidi. Ljudi vamo na forumu su pisali i tvrdili kao zrinjski neće moći izdržati da igra ligu plus evropu, oni ce kofol biti skroz loši, pa eto vidimo kako su oni opet ispred nas i to imaju jos utakmicu manje. Kad njihova sezona u evropi bude gotova, oni će biti još jači. Mi moramo imati sabur i kontinuitet u svim segmentima, pa ako Bog da bi će i uspijeh i jos bolje rezultatebordobijeli je napisao/la: ↑07 nov 2023, 16:29Pa kako je onda Zrinjski ispred nas i još ima utakmicu manje ??Zeko87 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 16:22Glupost kad uđe raji u uho i ne razmišljaju o rečenom, pa makar bila obična matematika za drugi razred.meraba je napisao/la: ↑07 nov 2023, 15:49Ko je izmislio tu pricu da se prvenstva osvajaju na malim utakmicama?
Cista laz.
Imao bih svašta nešto napisati,al’necu.
Naši smo pa nek sačeka do zime.
Samo par “sitnica”!
Vinko je Nazalost odličnu taktiku postavio.
Navalio preko naše lijeve strane i upalilo mu.
Ako je Slovenac ugasio 3-4 skupo plaćena igrača-pojačanja,
zašto se kockao sa Ziljkicem i njegovom kurcoboljom.
Valjda ga gleda na treninzima.
Nas tim mora da započne svaku tekmu sa 3 gare ili 3
internacionalna pojačanja.Samo tako možemo naprijed.
Ako se ne varam jedina tekma sa njima u ekipi je bila
protiv Zrinjskog?!
Sa istoka se nikada neće čuti psovanje i prozivanje našeg
igrača koji i ako ne zna ili ga ne ide,al’ se bori i gine!!
Bar ovaj dio od centra prema sjeveru.
Neizmjerna ljubav prema klubu ne podnosi igrače sa
indolentim odnosom i kurcoboljom na tekmi.
A to se sa istoka najbolje vidi!
Naši smo pa nek sačeka do zime.
Samo par “sitnica”!
Vinko je Nazalost odličnu taktiku postavio.
Navalio preko naše lijeve strane i upalilo mu.
Ako je Slovenac ugasio 3-4 skupo plaćena igrača-pojačanja,
zašto se kockao sa Ziljkicem i njegovom kurcoboljom.
Valjda ga gleda na treninzima.
Nas tim mora da započne svaku tekmu sa 3 gare ili 3
internacionalna pojačanja.Samo tako možemo naprijed.
Ako se ne varam jedina tekma sa njima u ekipi je bila
protiv Zrinjskog?!
Sa istoka se nikada neće čuti psovanje i prozivanje našeg
igrača koji i ako ne zna ili ga ne ide,al’ se bori i gine!!
Bar ovaj dio od centra prema sjeveru.
Neizmjerna ljubav prema klubu ne podnosi igrače sa
indolentim odnosom i kurcoboljom na tekmi.
A to se sa istoka najbolje vidi!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Sir Alex Fergusonmeraba je napisao/la: ↑07 nov 2023, 15:49Ko je izmislio tu pricu da se prvenstva osvajaju na malim utakmicama?
Cista laz.
ISTINA ZA VEDRANA!
Gledaj ovako jednostavno pojasnjeno; trenutno mi imamo 6 bodova vise od zelje a pobijedili smo ih. Da su oni pobijedili nas imali bi isti broj bodova i oni bi zbog medjusobnog skora bili ispred nas. Pobijedili smo Zrinjski i trenutno imamo 2 boda manje od njih zbog kikseva protiv sloge goska listice borca… Da su oni nas pobijedili bjezali bi nam 8 umjesto 2 boda. Jel sad jasnije sta znaci pobjeda protiv konkurenata?bordobijeli je napisao/la: ↑07 nov 2023, 16:27Pa sto nam borac bjezi 6 bodova a mi ove iz vrha sve dobili . Da si dobio slogu i Goška bio bi prvi, ovako imaš - 6.meraba je napisao/la: ↑07 nov 2023, 15:49Ko je izmislio tu pricu da se prvenstva osvajaju na malim utakmicama?
Cista laz.
A to da smo dobili ovoga ili onoga, to ti vazi za sve isto. Samo utakmice sa direktnim konkurentima ti donose fakticki 6 bodova i duplo su vaznije nego te neke “male”
To su izmislili nasi “strucnjaci” kao opravdanja kada izgube derbije.
Srce na terenu dovoljno je za mene.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Tacno tako. Ili da smo izgubili od zrinjskog, imali bi minus 8 umjesto trenutnih minus 2.Zeko87 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 16:22Glupost kad uđe raji u uho i ne razmišljaju o rečenom, pa makar bila obična matematika za drugi razred.meraba je napisao/la: ↑07 nov 2023, 15:49Ko je izmislio tu pricu da se prvenstva osvajaju na malim utakmicama?
Cista laz.
Druga je stvar sto mi uspijemo u 12 kola Kikaa ti 6 puta pa se tijesimo i izmisljamo toplu vodu
Možda bi trebalo dovesti i Mujkića iz Slobode, mlad je a mnogo ga hvale. Neko je ovdje pisao da je prošao naše omladinske selekcije
Mujkic je igrac od Husarica. znaci nista od njega. treba gurati Celika i mozda dovesti Mihojevica za klupe.
-
- Kontakt:
Prvenstvo osvaja onaj koji skupi najvise bodova !meraba je napisao/la: ↑07 nov 2023, 17:33Gledaj ovako jednostavno pojasnjeno; trenutno mi imamo 6 bodova vise od zelje a pobijedili smo ih. Da su oni pobijedili nas imali bi isti broj bodova i oni bi zbog medjusobnog skora bili ispred nas. Pobijedili smo Zrinjski i trenutno imamo 2 boda manje od njih zbog kikseva protiv sloge goska listice borca… Da su oni nas pobijedili bjezali bi nam 8 umjesto 2 boda. Jel sad jasnije sta znaci pobjeda protiv konkurenata?bordobijeli je napisao/la: ↑07 nov 2023, 16:27Pa sto nam borac bjezi 6 bodova a mi ove iz vrha sve dobili . Da si dobio slogu i Goška bio bi prvi, ovako imaš - 6.meraba je napisao/la: ↑07 nov 2023, 15:49Ko je izmislio tu pricu da se prvenstva osvajaju na malim utakmicama?
Cista laz.
A to da smo dobili ovoga ili onoga, to ti vazi za sve isto. Samo utakmice sa direktnim konkurentima ti donose fakticki 6 bodova i duplo su vaznije nego te neke “male”
U nase prvenstvu imas 33 utakmice, nekih 9 utakmica su te derby utakmice sve ostalo su "male". Najbolji primjer ti je Borac nije dobio ni nas ni zrinjski ni zeljeznicar a imaju 6 bodova vise od nas. Titule se gube ili osvajaju pobjedama u gostima kod Posušja, Goška, Sloge, Igmana, Zvijezde.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
I ne samo to. U tim malim pokazes sampionsku igru ako si za sampiona. U derbijima svi nadju motiv vise, al haj ga nadji u Doboju.bordobijeli je napisao/la: ↑07 nov 2023, 19:42Prvenstvo osvaja onaj koji skupi najvise bodova !meraba je napisao/la: ↑07 nov 2023, 17:33Gledaj ovako jednostavno pojasnjeno; trenutno mi imamo 6 bodova vise od zelje a pobijedili smo ih. Da su oni pobijedili nas imali bi isti broj bodova i oni bi zbog medjusobnog skora bili ispred nas. Pobijedili smo Zrinjski i trenutno imamo 2 boda manje od njih zbog kikseva protiv sloge goska listice borca… Da su oni nas pobijedili bjezali bi nam 8 umjesto 2 boda. Jel sad jasnije sta znaci pobjeda protiv konkurenata?bordobijeli je napisao/la: ↑07 nov 2023, 16:27
Pa sto nam borac bjezi 6 bodova a mi ove iz vrha sve dobili . Da si dobio slogu i Goška bio bi prvi, ovako imaš - 6.
U nase prvenstvu imas 33 utakmice, nekih 9 utakmica su te derby utakmice sve ostalo su "male". Najbolji primjer ti je Borac nije dobio ni nas ni zrinjski ni zeljeznicar a imaju 6 bodova vise od nas. Titule se gube ili osvajaju pobjedama u gostima kod Posušja, Goška, Sloge, Igmana, Zvijezde.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Mirvic u loži gleda Shakthar-Barcelona...Daj tog Gavija 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".