FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 19 feb 2010, 12:26

Seyo_TM je napisao/la:Prepao se, jer je vec govorio da je za regionalnu...
Ma prosli bi oni kroz tu ligu ko kroz puter!
@rexxxoNa nisi razumio sta je camac htio reci jedna je stvar kritikovati bez razloga a druga uputiti konsruktivnu primjedbu bez obzira koliko sve bilo bolje nego u predhodnom periodu.Ja prvi nisam zadovoljan ovim prelaznim rokom ali procjena ljudi u klubu je bila ovakva kakva jeste, nisu toliki problem ni bile pare kako se da na prvi pogled zakljuciti ali njihova je zadnja.Ja opet mislim da je trebalo malo vise rizikovati i probati dovesti jedno igraca koji bi bio ono prevaga u utakmicama kad treba preuzeti odgovornost sve izgleda da nisu uspjeli pronaci takvog igraca i da se ne zele zaljetati ipak oni imaju bolji uvid u stanje u komplet klubu.Jos 8 dana ako bog da :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 19 feb 2010, 12:41

TheManiacs je napisao/la:Zeljeznicar - Sutjeska (Foca) 1:0 (Svraka)
Zeljeznicar - Sombor 1:1 (B. Spahic)
Zeljeznicar - Solunac 4:0 (Rovcanin x2, Simic, Kovacevic)
Zeljeznicar - Crvenka 2:0 (Kerla, Perak)
Zeljeznicar - Liznjan 7:1 (Visca x2, B. Spahic x2, Mesanovic, Perak i Rovcanin)
Zeljeznicar - Mladost F. 8:0 (H. Bešlija x2, B. Spahić, Perak, Kovacevic, Mesanović, Rovcanin i Visca)
Zeljeznicar - Rudar L. 2:2 (Perak, Svraka)
Zeljeznicar - Karlovac 0:4
Zeljeznicar - Istra 0:2
Zeljeznicar - Inter Z. 1:2 (?)
Zeljeznicar - Hajduk 0:0
Zeljeznicar-Iskra Bugojno 0:2
Zeljeznicar - Sloboda 1:1 (Kerla)
Zeljeznicar - Rudar 3:1 (Culum, Mesanovic, H. Beslija)

Strijelci:
Perak 4
Rovcanin 4
Spahic 3
H. Beslija 3
Mesanovic 3
Visca 3
Kerla 2
Kovacevic 2
Svraka 2
Culum 1
Simic 1
Bekric 1

Stole eto malo uredjena :mrgreen: :mrgreen:

A da niste zaboravili Lazaru koji golll upisati :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 19 feb 2010, 12:50

pile87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Prepao se, jer je vec govorio da je za regionalnu...
Ma prosli bi oni kroz tu ligu ko kroz puter!
@rexxxoNa nisi razumio sta je camac htio reci jedna je stvar kritikovati bez razloga a druga uputiti konsruktivnu primjedbu bez obzira koliko sve bilo bolje nego u predhodnom periodu.Ja prvi nisam zadovoljan ovim prelaznim rokom ali procjena ljudi u klubu je bila ovakva kakva jeste, nisu toliki problem ni bile pare kako se da na prvi pogled zakljuciti ali njihova je zadnja.Ja opet mislim da je trebalo malo vise rizikovati i probati dovesti jedno igraca koji bi bio ono prevaga u utakmicama kad treba preuzeti odgovornost sve izgleda da nisu uspjeli pronaci takvog igraca i da se ne zele zaljetati ipak oni imaju bolji uvid u stanje u komplet klubu.Jos 8 dana ako bog da :D
Ma prepao se bbb-a jer bi mrtve glave pale, svakako ga mrze...to je klub koji najjace posluje na ovim prostorima...klub koji stopera proda za 7miliona, to dovoljno govori...i da se mi nosimo sa njima, smjesno...

Upisan je Lazo sivom bojom, pogledaj malo bolje :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 19 feb 2010, 12:50

jel danas protiv veleza??

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 19 feb 2010, 14:56

pile87 je napisao/la:Mamic se vec izjasnio protiv jadranske lige :D
evo i dio intervjua
- Kad sam govorio o regionalnoj ligi, onda sam samo otvorio temu. Uvijek se mora razgovarati, tražiti najbolja rješenja, raspravljati. Nikad nisam rekao da Dinamo želi igrati u regionalnoj ligi!

Znači, vi niste za regionalnu ligu?
- Ne, Dinamo nije za regionalnu ligu!

A cuj im prijedloga da igramo regionalnu ligu a zabrana gostujucim navijacima i to je kao normalno. :D
mamić nije za regionalnu ligu zato što je lopov i zato što neće moći dominirati sa dinamom ko u hnlu od raspada jugoslavije. ko se god u hnl-u pokaže ide u dinamo tako da purgeri nemaju prave konkurencije. ja sam za regionalnu ligu jer bi klubovi kao naš Željo imali šansu da zarade šta para i da zadrže malo više ekipu i da ne prodavaju najbolje igrače svake polusezone kao što to čine od rata. samim time bi i nacionalna prvenstva bila mnogo interesantnija ako bi iz svake lige u ovu jugo ligu išli po 3-4 kluba.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

trixmix
Kontakt:

Post Postao/la trixmix » 19 feb 2010, 15:07

Info sa tm.org

Utakmica sa Velezom je prekinuta u 20 minutu radi velikog vjetra i kise!

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 19 feb 2010, 15:11

trixmix je napisao/la:Info sa tm.org

izgleda da se nece nastaviti :|
× Plava krv ispod koze ×

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 19 feb 2010, 15:18

MaliMemo je napisao/la:
trixmix je napisao/la:Info sa tm.org

izgleda da se nece nastaviti :|
bolje i to nego da se neko sad povrijedi pred samo nastavak prvenstva...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 feb 2010, 15:20

kako citam nije ni puni sastav izasao na teren
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 19 feb 2010, 15:23

_forzamilan_ je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Mamic se vec izjasnio protiv jadranske lige :D
evo i dio intervjua
- Kad sam govorio o regionalnoj ligi, onda sam samo otvorio temu. Uvijek se mora razgovarati, tražiti najbolja rješenja, raspravljati. Nikad nisam rekao da Dinamo želi igrati u regionalnoj ligi!

Znači, vi niste za regionalnu ligu?
- Ne, Dinamo nije za regionalnu ligu!

A cuj im prijedloga da igramo regionalnu ligu a zabrana gostujucim navijacima i to je kao normalno. :D
mamić nije za regionalnu ligu zato što je lopov i zato što neće moći dominirati sa dinamom ko u hnlu od raspada jugoslavije. ko se god u hnl-u pokaže ide u dinamo tako da purgeri nemaju prave konkurencije. ja sam za regionalnu ligu jer bi klubovi kao naš Željo imali šansu da zarade šta para i da zadrže malo više ekipu i da ne prodavaju najbolje igrače svake polusezone kao što to čine od rata. samim time bi i nacionalna prvenstva bila mnogo interesantnija ako bi iz svake lige u ovu jugo ligu išli po 3-4 kluba.
Ja imam sasvim suprotno mišljenje od tebe. Kao prvo Mamić bi sigurno volio da počne ta regionalna liga, jer bi zgrtao još više love, nego što sad zgrče. Misliš da Mamiću odgovara to što nemaju konkurencije u HNL, ne odgovara mu sigurno. Sad im Maksimir zjapi prazan, po nekoliko stotina navijača, izuzev Hajduka, a u toj eventualnoj RL možeš pretpostaviti da bi bio haman uvijek pun, znači dodatna lova od ulaznica, zanimanje bi bilo duplo veće, što donosi još veće i bolje sponzore, tv prava bi bila skuplja, vrlo vjerovatno bi prvak išao i direktno u LP, a Dinamo bi bez problema i dalje kupio bisere po Hrvatskoj, BiH i regionu. E sad što Mamić odjednom promjeni mišljenje i neće RL, a do juče je bio glavni zagovarač je možda razumljivo. BBB se protive tome, a Mamić nije lud da opet ide kontra njih, jer i tako su neprijateljski raspoloženi po njemu, mogao bi čak i stolicu izgubiti.
A što se Želje tiče, mislim da nama to neodgovara. Ti kažeš sad nam idu najbolji igrači, a ko tad neće. Hoće, budi siguran sve i jedan koji se svidi Din, Haj, Par, CZ će odlepršati sa Grbavice, a mi ćemo se boriti za opstanak i još ćemo se nogom udarati u guzicu, ako ostanemo u lizi. Mi smo ga p..... ako se formira ta liga, a veliki biznismen Žujo nek preuzme Olimpik zajedno sa Gracičem, pa nek tamo zagovara i zarđuje. Nek ne dira Želju opržiće se :twisted:
Strauss Junior

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 19 feb 2010, 15:29

19TM87 je napisao/la:kako citam nije ni puni sastav izasao na teren
izaslo ih 6-7? :mrgreen:

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 19 feb 2010, 15:46

RL je kad se realno sagleda nerealna i glupa ideja, s nase tacke gledista, zaradilo bi se malo vise para l je vise para i potrebno, dolazilo bi vise navijaca ali oni koje ja mrzim derby navijaci, bilo bi nereda kako god bi se organizovalo pogotovo u BIH, mogli bi izac u evropu mozda svakih 20-30 godina slucajno, opet bi igraci odlazili isto ko i sad u hrvarsku i srbiju, kod nas bi se tu plasirali opet klubovi po nacionalnom kljucu jer se nemoze drugacije organizovati, tako da bi mi opet kad se sve sabere bili donji, neznam sta je pojedinim furka da mu dolaze partizan dinamo, pa nisu real i barsa, bolje je ovde u ovakvoj ligi pametno radit, a moze se sigurno, sve je do uprave postavis sistem i svake godine si u evropi

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 19 feb 2010, 16:11

Evo kad se već ne smije kritikovati, da ja iskritikujem. Napredaka ima napretek, a ono što mi bode oči, pored očite borbe za plasman van terena, je to što lažu kad stignu. Jasno su rekli da treba nekako izgurati polusezonu, pa se onda ludo pojačati u ovom prelaznom roku(5 pravih pojačanja) i onda hladno do Evrope. Eh, onda poznata priča, kako faktički su novajlije ovi što su se oporavili, kako nema smisla dovoditi samo da bi se dovelo, kako smo taman ove uigrali, pa da onda ne dovodimo... A prije ove priče je bilo nekoliko istupa gdje se smanjivao broj obećanih pravih pojačanja(koji će odmah biti pojačanja). Po jedan u svakoj liniji, napadač... Na kraju je očito da u ovom prelaznom roku nismo doveli nikoga za koga je sigurno da će odmah biti pojačanje.(Govorim o igračima koji ne dolaze na probu). Bio je onda detalj kad su rekli da su tereni u Vojvodini idealni, pa sutra otišli odatle jer su tereni zaleđeni.
Mislim, nismo glupi, mogli su reći da su odustali od pojačanja iz tog i tog razloga(garant nema para).
Nije im ništa za vjerovati. Samo da ne bude na kraju kako su rekli boriti se za Evropu, kako nam Evropa ne treba kad ne možemo izboriti licencu, kako je bolje tako da se ne bi obrukali tamo, jer još nismo uigrani...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 19 feb 2010, 16:44

U ovom trenutku, kao i mnogo puta do sada, Željo ima sigurne samo navijače. Primitivno je da se sad mi nešto trvemo oko toga kakvo ko mišljenje ima o klubu, jedno je sigurno, priča o pojačanjima je bila k'o latinoamerička sapunica, sve šatro neka konspiracija, "biće", naki značajni pogledi i namigivanja, čitanje izmedju redova, ukratko mindersko sranje i mahalska šatra. Amara cijenim, i drago mi je što je tu, ali i on je došao i progutao kamaru govana nakon onog tjeranja, više nije isti čovjek. Uz svu struku i znanje, polomljena mu je kičma i ni plamička od one njegove žestine kada je prozivao i govorio kako bi volio da mu u upravi sjede makar dobre koke umjesto diletanata. Bojim se da se lagano pretvara u Hadžiju kome se uz dužno poštovanje i klub i tribina pet-šest puta posrala na glavu. Jeste, tačno je ovi su bolji, ali nije dovoljno, čak i Dželo to na tv-u izjavljuje. Jedno je sigurno, u Evropu će nas izvući ovi igrači i stručni štab, ovakvi kakvi su, drugi neće niko.
Za regionalnu ligu sam, samo se budali radije ide po Laktašima i kojekakvim selendrama i igra hrkljuša, pa ako i ispadnemo, do nas je jer nismo još dostigli prijeratni kvalitet i renome.
Biće bolje Manijaci!
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

Taso
Kontakt:

Post Postao/la Taso » 19 feb 2010, 16:51

Trebali smo vam dati 3 gola za 20min

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 feb 2010, 16:55

Taso je napisao/la:Trebali smo vam dati 3 gola za 20min
sta vas je sprjecilo :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 19 feb 2010, 16:58

za stranicu fkz.com sada je postala oficijalna stranica kluba doci ce ili je doslo do potpune promjene nece bit komentara nit foruma niti ista bice svjetska stranica npr. bi ce Grbvaivca 360 stepeni
svoj ti pos'o !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 19 feb 2010, 16:59

pile87 je napisao/la:
hahaha

LJOZEMAN
Kontakt:

Post Postao/la LJOZEMAN » 19 feb 2010, 17:01

Vidim ovaj Jelic nest prica o regionalnoj ligi ....sta on ima tu onako bi zi BiH samo veliiki klubovi bi isli ...listica neam sta da trazi .... :lol: :twisted:

Taso
Kontakt:

Post Postao/la Taso » 19 feb 2010, 17:01

pile87 je napisao/la:
Los teren taman smo imali par sansi i onda prekid oluja, da nije bilo kise i vjetra mogla se solidna utakmica odigrati.
Na obje strane falilo po par standardnih igraca utakmice prekinuta u 20min na zelju oba strucna staba....steta

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.