ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

alex1991
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la alex1991 » 21 apr 2017, 21:19

Ne smijem zamisliti sta bi mu Rafa uradio na hardu jer ipak je na toj podlozi trenutno bolji igrac :opaopa:
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 21 apr 2017, 21:24

alex1991 je napisao/la:Ne smijem zamisliti sta bi mu Rafa uradio na hardu jer ipak je na toj podlozi trenutno bolji igrac :opaopa:
Mozda bi se Schwartz. teze izborio sa rafinim udarcima a da je rafa bolji na hardu :nene:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 21 apr 2017, 21:25

alex1991 je napisao/la:Ne smijem zamisliti sta bi mu Rafa uradio na hardu jer ipak je na toj podlozi trenutno bolji igrac :opaopa:
Sto je najgore kaze @Uno Nadal vise ne moze defanzivno odgovoriti zadatku pa je to razlog zasto je bolji igrac na hardu, a ustvari lik je defanzivno od losih izdanja na betonu dosao na to da igra brutalnu defanzivu i da ga je nemoguce probiti na ovoj sljaci, jos kad dodas ovaj kraj meca i ove ofanzivne forehande kad ga je nuzda natjerala.. strasno :bow:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 21 apr 2017, 21:30

Mlad je @Uno skontat ce neke stvari :)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 apr 2017, 21:49

bodi123 je napisao/la:
Sto je najgore kaze @Uno Nadal vise ne moze defanzivno odgovoriti zadatku pa je to razlog zasto je bolji igrac na hardu, a ustvari lik je defanzivno od losih izdanja na betonu dosao na to da igra brutalnu defanzivu i da ga je nemoguce probiti na ovoj sljaci, jos kad dodas ovaj kraj meca i ove ofanzivne forehande kad ga je nuzda natjerala.. strasno :bow:
Govorim čisto iz Rafine fizičke spreme, Rafa dok je ima izgledat će dobro. Očekivao sam dobar rezultat u MC a Rafa još nije titulu osvojio :mrgreen: , prvi turnir je na šljaci i plus najsporija moguća podloga pa još tu defanziva dolazi još više do izražaja. Da li misliš da trenutno Rafa može na ovom nivou da igra i MC i Barcu i Madrid i Rim i RG? :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 21 apr 2017, 21:56

Dobro si rekao, prvi turnir na sljaci nakon skoro godinu dana, kasnije samo moze biti jos brutalnija igra.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 21 apr 2017, 22:03

Unofficialpage je napisao/la:
Govorim čisto iz Rafine fizičke spreme, Rafa dok je ima izgledat će dobro. Očekivao sam dobar rezultat u MC a Rafa još nije titulu osvojio :mrgreen: , prvi turnir je na šljaci i plus najsporija moguća podloga pa još tu defanziva dolazi još više do izražaja. Da li misliš da trenutno Rafa može na ovom nivou da igra i MC i Barcu i Madrid i Rim i RG? :D
Prvo, pricas o fizicki najspremnijem teniseru ikada, ako si prespavao pete setove nakon 4,5 sati borbe na AO protiv Zvereva, Federera a pogotovo Dimitrova vrati se i pogledaj kakvu je covjek u stanju energiju i fizicku snagu crpiti u tim trenucima kad drugi teniseri jedva disu.

Drugo, ovo su Rafi prvi mecevi na sljaci nakon povrede zgloba i predaje na RG prije godinu dana, ova igra jos nije ni blizu nivou u kakvom ce biti do RGa, ovo se zove tempiranje forme, a i ovakav trenutno melje ove nejaci od tenisera.

MC, Barcelona po 10. titulu, Madrid ionako je uzasan turnir, podloga je klizava i brza, ni nalik sljaci, a Rim napasti sto da ne.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 apr 2017, 22:12

bodi123 je napisao/la:
Prvo, pricas o fizicki najspremnijem teniseru ikada, ako si prespavao pete setove nakon 4,5 sati borbe na AO protiv Zvereva, Federera a pogotovo Dimitrova vrati se i pogledaj kakvu je covjek u stanju energiju i fizicku snagu crpiti u tim trenucima kad drugi teniseri jedva disu.

Drugo, ovo su Rafi prvi mecevi na sljaci nakon povrede zgloba i predaje na RG prije godinu dana, ova igra jos nije ni blizu nivou u kakvom ce biti do RGa, ovo se zove tempiranje forme, a i ovakav trenutno melje ove nejaci od tenisera.

MC, Barcelona po 10. titulu, Madrid ionako je uzasan turnir, podloga je klizava i brza, ni nalik sljaci, a Rim napasti sto da ne.
Pričamo o nekad fizički najspremnijem igraču, to više nije definitivno. Zato poslije Dimitrova nije mogao da hoda, nije imao snage da prati ritam.

Sutra mu je pravi ispit, složit ćemo sa da ni Edmund a ni Diego nisu pravi ispit. Mislim da Rafa više nije u stanju kao nekada da sve turnire na šljaci igra na 100%, tijelo ne da ali otom potom. :D

Damir Dzumhur!!!!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 21 apr 2017, 22:13

RafaGarros9 je napisao/la:NO RAFA NO TENIS :tokralju:
la decima... :clap:
za to mora uzeti anćelotija za trenera :mrgreen:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 21 apr 2017, 22:20

Unofficialpage je napisao/la: Pričamo o nekad fizički najspremnijem igraču, to više nije definitivno. Zato poslije Dimitrova nije mogao da hoda, nije imao snage da prati ritam.

Sutra mu je pravi ispit, složit ćemo sa da ni Edmund a ni Diego nisu pravi ispit. Mislim da Rafa više nije u stanju kao nekada da sve turnire na šljaci igra na 100%, tijelo ne da ali otom potom. :D
Dje nije mogao da hoda, kakvi su to mitovi hebo ga ti, kao da si prespavao finale, evo ti highlightsi petog seta pa se podsjeti kako su igrali: :mrgreen:
Pa danas govoris kako je Diego strasan i najavljujes nekakvu pobjedu, a sad govoris da ne treba bit mjerilo, iako realno malac je danas odigrao odlicno, ti nikako neces da prihvatis da sa ovim Rafom u ovoj prasini MCa nema pomoci osim ako se ne zoves Novak Djokovic i ne dolazis iz primea(izuzetak je 2015. godina kad je igrao najgori tenis karijere, miljama daleko od ove danasnje igre) , a trenutno i on(Novak) nije ni za sta, dobro po njega pa danas ispade od Goffina :mrgreen:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 apr 2017, 22:38

Nije ni trebao biti taj peti set, Roger je to trebao ranije završiti. :mrgreen:

Diego jeste strašan ali ne strašan za Rafu, to najavljivanje je bilo navijački :mrgreen: Naravno da nije mjerilo, đaba njemu igra kad nema apsolutno nikakav servis a takav nemaš šta da tražiš protiv Rafe.

Sutra je pravi meč, ukoliko je Goffinu ostalo ostalo snage a mora je nači i za sutra pa da i Rafu dobije dok je zagrijan. :mrgreen:

Damir Dzumhur!!!!

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 21 apr 2017, 23:21

@Uno i ja navijam za Rogera, ali ne treba toliko hejtat Rafu :nene:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 apr 2017, 23:30

Galion je napisao/la:@Uno i ja navijam za Rogera, ali ne treba toliko hejtat Rafu :nene:
Ma jok, već ja malo navijače Nadala. :mrgreen:

Ali mislim da Rafa trenutno nije u stanju kao nekada vezati sve turnire na šljaci, kad tad će snage morati nestati.

Damir Dzumhur!!!!

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 21 apr 2017, 23:35

Galion je napisao/la:@Uno i ja navijam za Rogera, ali ne treba toliko hejtat Rafu :nene:
Ma jok, već ja malo navijače Nadala. :mrgreen:

Ali mislim da Rafa trenutno nije u stanju kao nekada vezati sve turnire na šljaci, kad tad će snage morati nestati.
Da, samo sto jos nije nista osvojio haha
Znaci osvaja on ovo i valjda Barcu a Madrid mislim da ne i MOZDA Rim ili RG, bilo bi cudo da oba.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 21 apr 2017, 23:42

Madrid i Rim nisu prioritet, MC, Barcelona i RG, tri turnira gdje se ganjaju ljubilarne desete titule. Madrid i Rim su vezani, bas kao i MC i Barcelona naredne sedmice, s toga ukoliko uzme ova 2, sto se mene tice Madrid moze i preskociti, i odigrati Rim koji ce biti priprema za RG, ali nece on nista preskocit jbg.

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 22 apr 2017, 00:05

bodi123 je napisao/la:Madrid i Rim nisu prioritet, MC, Barcelona i RG, tri turnira gdje se ganjaju ljubilarne desete titule. Madrid i Rim su vezani, bas kao i MC i Barcelona naredne sedmice, s toga ukoliko uzme ova 2, sto se mene tice Madrid moze i preskociti, i odigrati Rim koji ce biti priprema za RG, ali nece on nista preskocit jbg.
I opet ce doziviti neku povredu, i poselamiti se sa drugim dijelom sezone.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 22 apr 2017, 00:11

Jeftha je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:Madrid i Rim nisu prioritet, MC, Barcelona i RG, tri turnira gdje se ganjaju ljubilarne desete titule. Madrid i Rim su vezani, bas kao i MC i Barcelona naredne sedmice, s toga ukoliko uzme ova 2, sto se mene tice Madrid moze i preskociti, i odigrati Rim koji ce biti priprema za RG, ali nece on nista preskocit jbg.
I opet ce doziviti neku povredu, i poselamiti se sa drugim dijelom sezone.
Drugi dio sezone ne zanima ni mene a vjerovatno ni njega, odraditi jos ona 2 Mastersa Cincinati i Montreal, napasti USO pa sta bude i mjera, Wimbledon i one dvoranske turnire pred kraj sezone ne mora ni igrat, eventualno WTF odraditi jer ga nikad nije osvojio.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 22 apr 2017, 00:13

Jel moguce da je Nole ovako grohnuo ? :roll: Ovo je neobjasnjivo, ovako pasti, vezati 4 GS i onda ne biti u stanju doci nigdje u zavrsnicu turnira, cak ni ATP ?

Sreca pa je ispao, razvalio bi ga Nadal, obrukao, pet puta je u boljoj formi.
27.10.2020

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 22 apr 2017, 00:21

Vamos Rafa
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Effenberg
Kontakt:

Re: RE: Re: ATP Tour

Post Postao/la Effenberg » 22 apr 2017, 11:17

Jel poslije Barse ide sedmica pauze pa onda vezano Madrid + Rim? Jel WTA Madrid i Rim paralelno sa ATP laufaju?
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.