ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Ne smijem zamisliti sta bi mu Rafa uradio na hardu jer ipak je na toj podlozi trenutno bolji igrac 

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- RafaGarros9
- Kontakt:
Mozda bi se Schwartz. teze izborio sa rafinim udarcima a da je rafa bolji na hardualex1991 je napisao/la:Ne smijem zamisliti sta bi mu Rafa uradio na hardu jer ipak je na toj podlozi trenutno bolji igrac

Sto je najgore kaze @Uno Nadal vise ne moze defanzivno odgovoriti zadatku pa je to razlog zasto je bolji igrac na hardu, a ustvari lik je defanzivno od losih izdanja na betonu dosao na to da igra brutalnu defanzivu i da ga je nemoguce probiti na ovoj sljaci, jos kad dodas ovaj kraj meca i ove ofanzivne forehande kad ga je nuzda natjerala.. strasnoalex1991 je napisao/la:Ne smijem zamisliti sta bi mu Rafa uradio na hardu jer ipak je na toj podlozi trenutno bolji igrac

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Govorim čisto iz Rafine fizičke spreme, Rafa dok je ima izgledat će dobro. Očekivao sam dobar rezultat u MC a Rafa još nije titulu osvojiobodi123 je napisao/la:Sto je najgore kaze @Uno Nadal vise ne moze defanzivno odgovoriti zadatku pa je to razlog zasto je bolji igrac na hardu, a ustvari lik je defanzivno od losih izdanja na betonu dosao na to da igra brutalnu defanzivu i da ga je nemoguce probiti na ovoj sljaci, jos kad dodas ovaj kraj meca i ove ofanzivne forehande kad ga je nuzda natjerala.. strasnoalex1991 je napisao/la:Ne smijem zamisliti sta bi mu Rafa uradio na hardu jer ipak je na toj podlozi trenutno bolji igrac

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Dobro si rekao, prvi turnir na sljaci nakon skoro godinu dana, kasnije samo moze biti jos brutalnija igra.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Prvo, pricas o fizicki najspremnijem teniseru ikada, ako si prespavao pete setove nakon 4,5 sati borbe na AO protiv Zvereva, Federera a pogotovo Dimitrova vrati se i pogledaj kakvu je covjek u stanju energiju i fizicku snagu crpiti u tim trenucima kad drugi teniseri jedva disu.Unofficialpage je napisao/la:
Govorim čisto iz Rafine fizičke spreme, Rafa dok je ima izgledat će dobro. Očekivao sam dobar rezultat u MC a Rafa još nije titulu osvojio, prvi turnir je na šljaci i plus najsporija moguća podloga pa još tu defanziva dolazi još više do izražaja. Da li misliš da trenutno Rafa može na ovom nivou da igra i MC i Barcu i Madrid i Rim i RG?
Drugo, ovo su Rafi prvi mecevi na sljaci nakon povrede zgloba i predaje na RG prije godinu dana, ova igra jos nije ni blizu nivou u kakvom ce biti do RGa, ovo se zove tempiranje forme, a i ovakav trenutno melje ove nejaci od tenisera.
MC, Barcelona po 10. titulu, Madrid ionako je uzasan turnir, podloga je klizava i brza, ni nalik sljaci, a Rim napasti sto da ne.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pričamo o nekad fizički najspremnijem igraču, to više nije definitivno. Zato poslije Dimitrova nije mogao da hoda, nije imao snage da prati ritam.bodi123 je napisao/la:Prvo, pricas o fizicki najspremnijem teniseru ikada, ako si prespavao pete setove nakon 4,5 sati borbe na AO protiv Zvereva, Federera a pogotovo Dimitrova vrati se i pogledaj kakvu je covjek u stanju energiju i fizicku snagu crpiti u tim trenucima kad drugi teniseri jedva disu.Unofficialpage je napisao/la:
Govorim čisto iz Rafine fizičke spreme, Rafa dok je ima izgledat će dobro. Očekivao sam dobar rezultat u MC a Rafa još nije titulu osvojio, prvi turnir je na šljaci i plus najsporija moguća podloga pa još tu defanziva dolazi još više do izražaja. Da li misliš da trenutno Rafa može na ovom nivou da igra i MC i Barcu i Madrid i Rim i RG?
Drugo, ovo su Rafi prvi mecevi na sljaci nakon povrede zgloba i predaje na RG prije godinu dana, ova igra jos nije ni blizu nivou u kakvom ce biti do RGa, ovo se zove tempiranje forme, a i ovakav trenutno melje ove nejaci od tenisera.
MC, Barcelona po 10. titulu, Madrid ionako je uzasan turnir, podloga je klizava i brza, ni nalik sljaci, a Rim napasti sto da ne.
Sutra mu je pravi ispit, složit ćemo sa da ni Edmund a ni Diego nisu pravi ispit. Mislim da Rafa više nije u stanju kao nekada da sve turnire na šljaci igra na 100%, tijelo ne da ali otom potom.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
za to mora uzeti anćelotija za treneraRafaGarros9 je napisao/la:NO RAFA NO TENIS![]()

Dje nije mogao da hoda, kakvi su to mitovi hebo ga ti, kao da si prespavao finale, evo ti highlightsi petog seta pa se podsjeti kako su igrali:Unofficialpage je napisao/la: Pričamo o nekad fizički najspremnijem igraču, to više nije definitivno. Zato poslije Dimitrova nije mogao da hoda, nije imao snage da prati ritam.
Sutra mu je pravi ispit, složit ćemo sa da ni Edmund a ni Diego nisu pravi ispit. Mislim da Rafa više nije u stanju kao nekada da sve turnire na šljaci igra na 100%, tijelo ne da ali otom potom.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije ni trebao biti taj peti set, Roger je to trebao ranije završiti. 
Diego jeste strašan ali ne strašan za Rafu, to najavljivanje je bilo navijački
Naravno da nije mjerilo, đaba njemu igra kad nema apsolutno nikakav servis a takav nemaš šta da tražiš protiv Rafe.
Sutra je pravi meč, ukoliko je Goffinu ostalo ostalo snage a mora je nači i za sutra pa da i Rafu dobije dok je zagrijan.

Diego jeste strašan ali ne strašan za Rafu, to najavljivanje je bilo navijački

Sutra je pravi meč, ukoliko je Goffinu ostalo ostalo snage a mora je nači i za sutra pa da i Rafu dobije dok je zagrijan.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
@Uno i ja navijam za Rogera, ali ne treba toliko hejtat Rafu 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma jok, već ja malo navijače Nadala.Galion je napisao/la:@Uno i ja navijam za Rogera, ali ne treba toliko hejtat Rafu

Ali mislim da Rafa trenutno nije u stanju kao nekada vezati sve turnire na šljaci, kad tad će snage morati nestati.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Da, samo sto jos nije nista osvojio hahaUnofficialpage je napisao/la:Ma jok, već ja malo navijače Nadala.Galion je napisao/la:@Uno i ja navijam za Rogera, ali ne treba toliko hejtat Rafu
Ali mislim da Rafa trenutno nije u stanju kao nekada vezati sve turnire na šljaci, kad tad će snage morati nestati.
Znaci osvaja on ovo i valjda Barcu a Madrid mislim da ne i MOZDA Rim ili RG, bilo bi cudo da oba.
Madrid i Rim nisu prioritet, MC, Barcelona i RG, tri turnira gdje se ganjaju ljubilarne desete titule. Madrid i Rim su vezani, bas kao i MC i Barcelona naredne sedmice, s toga ukoliko uzme ova 2, sto se mene tice Madrid moze i preskociti, i odigrati Rim koji ce biti priprema za RG, ali nece on nista preskocit jbg.
I opet ce doziviti neku povredu, i poselamiti se sa drugim dijelom sezone.bodi123 je napisao/la:Madrid i Rim nisu prioritet, MC, Barcelona i RG, tri turnira gdje se ganjaju ljubilarne desete titule. Madrid i Rim su vezani, bas kao i MC i Barcelona naredne sedmice, s toga ukoliko uzme ova 2, sto se mene tice Madrid moze i preskociti, i odigrati Rim koji ce biti priprema za RG, ali nece on nista preskocit jbg.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Drugi dio sezone ne zanima ni mene a vjerovatno ni njega, odraditi jos ona 2 Mastersa Cincinati i Montreal, napasti USO pa sta bude i mjera, Wimbledon i one dvoranske turnire pred kraj sezone ne mora ni igrat, eventualno WTF odraditi jer ga nikad nije osvojio.Jeftha je napisao/la:I opet ce doziviti neku povredu, i poselamiti se sa drugim dijelom sezone.bodi123 je napisao/la:Madrid i Rim nisu prioritet, MC, Barcelona i RG, tri turnira gdje se ganjaju ljubilarne desete titule. Madrid i Rim su vezani, bas kao i MC i Barcelona naredne sedmice, s toga ukoliko uzme ova 2, sto se mene tice Madrid moze i preskociti, i odigrati Rim koji ce biti priprema za RG, ali nece on nista preskocit jbg.
Jel moguce da je Nole ovako grohnuo ?
Ovo je neobjasnjivo, ovako pasti, vezati 4 GS i onda ne biti u stanju doci nigdje u zavrsnicu turnira, cak ni ATP ?
Sreca pa je ispao, razvalio bi ga Nadal, obrukao, pet puta je u boljoj formi.

Sreca pa je ispao, razvalio bi ga Nadal, obrukao, pet puta je u boljoj formi.
27.10.2020
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Vamos Rafa
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Re: RE: Re: ATP Tour
Jel poslije Barse ide sedmica pauze pa onda vezano Madrid + Rim? Jel WTA Madrid i Rim paralelno sa ATP laufaju?bodi123 je napisao/la:Madrid i Rim nisu prioritet, MC, Barcelona i RG, tri turnira gdje se ganjaju ljubilarne desete titule. Madrid i Rim su vezani, bas kao i MC i Barcelona naredne sedmice, s toga ukoliko uzme ova 2, sto se mene tice Madrid moze i preskociti, i odigrati Rim koji ce biti priprema za RG, ali nece on nista preskocit jbg.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.