Mozete vi kod kojih je tanak, ali malan.Dex je napisao/la:Mogu se još koristit ko kondomi

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mozete vi kod kojih je tanak, ali malan.Dex je napisao/la:Mogu se još koristit ko kondomi
Sad počinjem da sumnjam u tvoj strejt statusGefufna je napisao/la:Mozete vi kod kojih je tanak, ali malan.Dex je napisao/la:Mogu se još koristit ko kondomi
Mozemo to testirati Zlatanovim prijedlogom kad su sumnjali u njega i Pikea.Dex je napisao/la:Sad počinjem da sumnjam u tvoj strejt status![]()
Imas Zaru sigurno, kod njih je sve postavljeno na net i sa cijenom. A mislim da imas i za Tom Tailor isto..Sabinho je napisao/la:Poz raja, imate li mozda kakvih sajtova od butika ili slicno gdje imaju slike jakni i obavezno cijene, za podrucje Sarajeva? Hvala unaprijed
Citava Inditex grupacija (@tuzlak rece Zara, ja bih da dodam i Pull&Bear, Stradivarius i BershkuSabinho je napisao/la:Poz raja, imate li mozda kakvih sajtova od butika ili slicno gdje imaju slike jakni i obavezno cijene, za podrucje Sarajeva? Hvala unaprijed
Jesam, nema. Gledam i ja jaknealan_kardec je napisao/la:Jel ko hodao ovih dana po scc ili bbi, ima li kakvih sniženja? Konkretno me jakne zanimaju.
Zara Man, zna seHeller je napisao/la:Ajmo momčiluci dajte kombinaciju za 1600 firma placa kad mi dodje gospoda iz UK dizgledam gospodski i dje. Ko spomene Jeordies ban.
Ma otidji u Cesars i obuci se k'o gospodin, sto ti i jesi.Heller je napisao/la:Ajmo momčiluci dajte kombinaciju za 1600 firma placa kad mi dodje gospoda iz UK dizgledam gospodski i dje. Ko spomene Jeordies ban.
Jesi zadovoljan kvalitetom? Velicina ispravna?Civa je napisao/la:FactCool ima jako fina sniženja odjeće. Naručio prije 2 dana duksericu i prsluk danas stigli![]()
Ako se već odlučite uzimati, artikli kod kojih piše 72h njih imaju na stanju u skladištu u Sarajevu i odmah ih šalju, dok ove ostale moraju naručit.
Kontam izmajmunisat varteks i cipele i dvoje tole levis i neku majicuFederer17 je napisao/la:Ma otidji u Cesars i obuci se k'o gospodin, sto ti i jesi.Heller je napisao/la:Ajmo momčiluci dajte kombinaciju za 1600 firma placa kad mi dodje gospoda iz UK dizgledam gospodski i dje. Ko spomene Jeordies ban.Zavisi sve kakav si tip, ali mislim da ces tamo sigurno naci nesto sto ti odgovara. Meni su oni vrh, a cijene uopste nisu toliko paprene (sto tebi vidim nije problem) koliko svi naglasavaju.
Eh, i Varteks svakako moze proci, samo kupi kakvu kosulju, ipak hoces svecanije da se obuces.Heller je napisao/la:
Kontam izmajmunisat varteks i cipele i dvoje tole levis i neku majicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.