Ja sam skontao po ko zna koji put ove sezone da smo rinaka u napadu i da Nejta treba otjerat.Tribalian je napisao/la:Evo vec dva dana nikako da skontam sta da napisem o utamici sa Lakersima
Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Naravno.BIHfan je napisao/la:
Nejta treba otjerat.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Lou Amundson Leaves Bulls With End Of 10-Day Deal, Will Sign With Hornets For Remainder Of Season
Momku se nije sansa ni dala, a mi smo forsirali Noaha i Denga. Jbga

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Neverovatne se stvari desavaju,potpisu sa nekim i onda ga ne puste ni minut da odigra , posto pretpostavljam da si procitao onaj text na onom portalu, onda znas i da je Radmanovic duplo placeniji od Jordana u svoje vremeBIHfan je napisao/la:

ma ova ekipa ne moze ni s DR1 do titule to svi znaju.Ali s njim zdravim bar imas sta gledat.Ovako te izmore koliko su bez njeg ofanzivno limitirani.
Svi znaju da DR1,JO,Deng su ok ali fali bek suter i fali krilo.Boozeru se sto prije zahvalit i dat mu ispisnicu nek sebi trazi klub.Zatim rupa na klupi u smislu da ne postoji rezervni centar.Mirotica,Butlera,Belinelia,Gibsona,Kirka ostavit za klupe.Dovest pod hitno rezervnog centra i visoko krilo.E sad pitanje je moze li Butler napredovat da bude startni SG.Tu bi morao dosta popravit sut koji i nije los,ali sut za 3 poena bi mu morao bit jako dobar.Na kraju ostaje najveci problem to krilo,da bi mogli proc Heat tu se mora dovest dobar igrac.Igrac koji ce bit jak u napadu a da ne bude truba u odbrani tipa Boozer.
Svi znaju da DR1,JO,Deng su ok ali fali bek suter i fali krilo.Boozeru se sto prije zahvalit i dat mu ispisnicu nek sebi trazi klub.Zatim rupa na klupi u smislu da ne postoji rezervni centar.Mirotica,Butlera,Belinelia,Gibsona,Kirka ostavit za klupe.Dovest pod hitno rezervnog centra i visoko krilo.E sad pitanje je moze li Butler napredovat da bude startni SG.Tu bi morao dosta popravit sut koji i nije los,ali sut za 3 poena bi mu morao bit jako dobar.Na kraju ostaje najveci problem to krilo,da bi mogli proc Heat tu se mora dovest dobar igrac.Igrac koji ce bit jak u napadu a da ne bude truba u odbrani tipa Boozer.
http://pippenainteasy.com/2013/03/12/de ... cal-media/" onclick="window.open(this.href);return false;
Rose dao intervju za lokalne medije.
Rose dao intervju za lokalne medije.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Titova-Juga
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Ja sam skontao po ko zna koji put ove sezone da smo rinaka u napadu i da Nejta treba otjerat.Tribalian je napisao/la:Evo vec dva dana nikako da skontam sta da napisem o utamici sa Lakersima
Nemoj tako, Nate je igračina !

P.S
Evo intervju.
http://www.chicagotribune.com/sports/ba ... 5530.story" onclick="window.open(this.href);return false;
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
[youtube][/youtube] 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Najteze je biti igrac i zviojezda u Chicagu.. zat ovdje i ne dolaze igraci znaju ljudi da ovdje preko noci mozes biti **** za sve ..prvo novinare, pa onda i navijace...prvo slusam radio svako jutro i grozim se sta sve pricaju o Rosu i sportistima kojima nisu zahvalni za sve godine sto su pruzali za sport u Chicagu.. mislim oni odmah pricaju kako Rose nece zbog organizacije, onda kako on treba da se vrati uglavnom nekakve svoje price pricaju, ali nikako mi nisu jasni.. pa halo to je djete ba buducnost ovih Bullsa i zasto da on zbog 2 mjeeca extra pauze upropasti karijeru?... zasto da zuri kao T Mac,Hill i ostali zasto?..svi znamo da on 4 godine nije odmarao da je isao u camp u californiju trenirao, d aje igrao za USA i opet igrao takav svaku sezonu na visokom nivou ..njemu je potreban i odmor, i da se psihicki spremi za igru..on ako ne osjeca da nije to ono sto on zeli i ne treba da se vraca..momak hoce da se vrati na visokom nivou, a ne da se vrati i samo da ga se sjecamo preko klipova i to je ispravno sto cini....ja ga kazem zelim samo 5 minuta vidjeti i to je to i neka sjedne i odmara do slijedece godine sto se mene tice ...samo jako je ovdje kazem biti zvijezda uvjek ce biti onih koji ce ti lajati kad malo ne radis ono sto bi oni zeljeli.
Samo gledam kako su na Urlachera lajali kako novinari tako i navijaci jer je rekao da ne podrzava takve navijace koji zvizde svojoj ekipi koja ne igra trenutno na nivou kojeg oni ocekuju.. ebiga mi iz evrope navijaci koji znamo kako je biti navijac svakako da ne zvizdimo svojoj ekipi na taj nacin pa ja mogu reci slobodno da je Urlacher upravu i da im tad treba podrska da se vrate sto i on sam kaze, ali neee osvi su sigli nos svi su po njemu poceli pljuvati.. ebeni Chicago i sport pogani novinari u ovom gradu rade svoj posao fuj
Samo gledam kako su na Urlachera lajali kako novinari tako i navijaci jer je rekao da ne podrzava takve navijace koji zvizde svojoj ekipi koja ne igra trenutno na nivou kojeg oni ocekuju.. ebiga mi iz evrope navijaci koji znamo kako je biti navijac svakako da ne zvizdimo svojoj ekipi na taj nacin pa ja mogu reci slobodno da je Urlacher upravu i da im tad treba podrska da se vrate sto i on sam kaze, ali neee osvi su sigli nos svi su po njemu poceli pljuvati.. ebeni Chicago i sport pogani novinari u ovom gradu rade svoj posao fuj
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pametan je Rose nece se vratiti igrati sa ovim klocevima
...mislim da ovo rade namjerno ko zna vec..jer ovo nisu Bullsi koje pamtimo koje smo gledali dobar dio ove sezone..znam a su povrede i to ali bez obzira nisu o oni Bullsi...niko se ne bori u pm...sve obo treba odpustiti samo Noha,Taja i Butlera ostaviti...Robinsona i Ballanelia isto za klupe i sv ostali nogareeeeeeeeeee..pa Kngsi nas bece 30 razlike nije ni kraj prvog poluvremena...haman nam 60 pona dali ba

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
kakav debakl,ova ekipa treba sama trazit da ne ide u play off
Koja sramota, nek ih je sve stid. Sinoc sam ustao u 3 sata odgledao prvu cetvrtinu i ugasio stream. Jednostavno onako bezvoljna igra me je toliko naljutila da sam se vratio na spavanje. A i Jerry nek jede g.ovna vise, sta stedi pare koji q, sto Asika nije ostavio hebo ga njegov cap i pare. Prodaj Bullse i ulazi tamo u bejzbol hebo te on. Hoce lik titulu a nece da dadne pare.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
SaltCityAttack je napisao/la:pametan je Rose nece se vratiti igrati sa ovim klocevima...mislim da ovo rade namjerno ko zna vec..jer ovo nisu Bullsi koje pamtimo koje smo gledali dobar dio ove sezone..znam a su povrede i to ali bez obzira nisu o oni Bullsi...niko se ne bori u pm...sve obo treba odpustiti samo Noha,Taja i Butlera ostaviti...Robinsona i Ballanelia isto za klupe i sv ostali nogareeeeeeeeeee..pa Kngsi nas bece 30 razlike nije ni kraj prvog poluvremena...haman nam 60 pona dali ba
De pricaj kako je bilo voziti Barnesa, hebo kloceve.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Tu noć kada se povrijedio Rose nisam mogao spavati. Zaista šteta što su Bullsi ostali bez šanse za prsten nakon te iste povrede.
ja bi volio da se vrati još ove sezone. Mislim da je ovo malo preuveličano od strane Amerikanca koji bi sve uradili samo radi dobre reklame. Počeli su sa kampanjom adidasa i Return itd. Realno bi bilo očekivati da se već vrati ove sezone, no oni možda žele zaraditi malo više keša na MVP-u i klipovima o njegovim treningu kao da je ostao bez noge ( ne daj Bože).
Bullsi očajni ove sezone kući. Ne mogu vjerovati da su im Kingsi uvalili 120 + poena. Ako je Deng već povrijeđen neka nikako ne igra. Čovjek nikako da ne napreduje , da postane vođa tima. Očekivao sam dosta više.
Noah borac, čovjek koji gine, ofanzivno se popravio, dijeli asistencije, skače, blokira, sjajan igrač.
Hinrih ni blizu kao prije. Nate dobar, šta više očekivati od njega, čovjek je naš najbolji igrač sa klupe. Belinelli solida, Butler pravi potencijal i budućnost kluba.
Carlos Boozer mora ići. Totalno limitiran igrač. Realno ne bi voli da se dovede recimo Al Jefferson, mora postojati neki drugi igrač osim njega. Neka se Bullsi "okane" Jazz-a i njihovim igrača osim Kantera
Sve u svemu, play off je tu iako su mnogi govorili da neće ni to uspijeti. Lijepo je da smo hejtere ušutkali.
ja bi volio da se vrati još ove sezone. Mislim da je ovo malo preuveličano od strane Amerikanca koji bi sve uradili samo radi dobre reklame. Počeli su sa kampanjom adidasa i Return itd. Realno bi bilo očekivati da se već vrati ove sezone, no oni možda žele zaraditi malo više keša na MVP-u i klipovima o njegovim treningu kao da je ostao bez noge ( ne daj Bože).
Bullsi očajni ove sezone kući. Ne mogu vjerovati da su im Kingsi uvalili 120 + poena. Ako je Deng već povrijeđen neka nikako ne igra. Čovjek nikako da ne napreduje , da postane vođa tima. Očekivao sam dosta više.
Noah borac, čovjek koji gine, ofanzivno se popravio, dijeli asistencije, skače, blokira, sjajan igrač.
Hinrih ni blizu kao prije. Nate dobar, šta više očekivati od njega, čovjek je naš najbolji igrač sa klupe. Belinelli solida, Butler pravi potencijal i budućnost kluba.
Carlos Boozer mora ići. Totalno limitiran igrač. Realno ne bi voli da se dovede recimo Al Jefferson, mora postojati neki drugi igrač osim njega. Neka se Bullsi "okane" Jazz-a i njihovim igrača osim Kantera

Sve u svemu, play off je tu iako su mnogi govorili da neće ni to uspijeti. Lijepo je da smo hejtere ušutkali.
Thibodeau said it's unlikely Taj Gibson and Derrick Rose will play vs. Warriors. Left Hinrich as a tad more possible. #Bulls
Nadam se povratku makar jednog, jer nam fali rotacija.
@Neutral dobro dosao nazad, valjda snama budes u kasne sate komentarisao ovu nasu jad kosarku preko foruma.
Nadam se povratku makar jednog, jer nam fali rotacija.
@Neutral dobro dosao nazad, valjda snama budes u kasne sate komentarisao ovu nasu jad kosarku preko foruma.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Hvala
Šta je sa ovim Captainom ? Čovjek svaku drugu utakmicu ne igra. On i Rip očigledno imaju neku opkladu ko će propustiti više utakmica u sezoni.
Inače ako se ne varam Boozer ima najgori procenat šuta ove sezone u svojih dosadašnjih 11 sezona u NBA. Bravo Carlos.

Šta je sa ovim Captainom ? Čovjek svaku drugu utakmicu ne igra. On i Rip očigledno imaju neku opkladu ko će propustiti više utakmica u sezoni.
Inače ako se ne varam Boozer ima najgori procenat šuta ove sezone u svojih dosadašnjih 11 sezona u NBA. Bravo Carlos.

Booz ove sezone se zadao u odbrani pa u naapadu nema svjezine kao prije.Neutral je napisao/la:Hvala![]()

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Jašta, osjetilo se protiv Kingsa ta odbrana
Dobro, izgubiš protiv njih, prodaš utakmicu Jordanu itd...to su Bullsi bez Rose-a

Dobro, izgubiš protiv njih, prodaš utakmicu Jordanu itd...to su Bullsi bez Rose-a

Jos veceras i povratak iz Californie, ja ne bih bio navijac Chicaga da ne verujem u vecerasnju pobedu Bullsa ,ali razum kaze " nemas ti pojma" . Nije lako citati ni izjave Thiba koji kaze da je sam u sebe razocaran a jos teze je kad vidim ko su nam protivnici u 3 sledece utakmice koje igramo kuci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.