Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Svi odlicno rade i bice to jedna nova repka..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Jesu li Todic i Persa uopste upitni za kvalifikacije?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Bojim se da ce publika zakazati ovaj put. Volio bi da se varam..Samo se bojim da se ne ponovi Island u rukometu..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Uopce ne pljujem po sarajevu rekao bi da se to desava bilo gdje , al s obzirom da je sarajevo nece me iznenaditi...neno#4 je napisao/la:Bojim se da ce publika zakazati ovaj put. Volio bi da se varam..Samo se bojim da se ne ponovi Island u rukometu..
jbg zasto niste izabrali neko drugo mjestoneno#4 je napisao/la:Bojim se da ce publika zakazati ovaj put. Volio bi da se varam..Samo se bojim da se ne ponovi Island u rukometu..

i ima li sutra tv prenosa?
Nema Filipe, NEMA.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:Nema Filipe, NEMA.
super
Hoce li biti barem live statistika kao za U20 reprezentaciju?neno#4 je napisao/la:Nema Filipe, NEMA.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Ja sutra odoh
Isto kao što sam išao i protiv Islanda itd...ali džaba kad će opet biti poluprazno...nadam se da griješim.
Anyway, jedva čekam
Poželio sam 

Anyway, jedva čekam

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- sigurnoable
- Kontakt:
Nije mi jasno zasto reprezentacija vise ne igra u Cazinu a kad se sjetimo prije vrhunska atmosfera je tamo bila. Ovdje u Krajini dvorana bi bila puno i da igramo sa San Marinom. Uvijek smo zapostavljeni ali de sta ces tuzna realnost! 

Kolko je karta za tu utakmicu sutra ? ?
Ulaznice su 5 KM za tribine i 7 KM za parter. Za tri dana 10 KM tribine, 15 KM parter. Sav prihod ide za poplave.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
+1sigurnoable je napisao/la:Nije mi jasno zasto reprezentacija vise ne igra u Cazinu a kad se sjetimo prije vrhunska atmosfera je tamo bila. Ovdje u Krajini dvorana bi bila puno i da igramo sa San Marinom. Uvijek smo zapostavljeni ali de sta ces tuzna realnost!
Tacno tako zapostavljeni smo.Kad se sjetim kad je nogometna reprezentacija igrala u Bihacu stadion prepun,sibica nije mogla pasti.Kad je prosle godine malonogometna reprezentacija isto igrala u Bihacu prijateljsku protiv Hrvatske dvorana prepuna nije vise bilo mjesta da iko udje i ako je kod nas dvorana mala ali je bilo 2500 hiljada ljudi.Prije 2-3 mjeseca U-19 repka isto prijateljska preko 2 hiljade na tribinama a kisa padala nebo se otvorilo da je nije bilo broj bi sigurno bio veci.Pa tako i kad je kosarkaska reprezentacija igrala nevjerojatne atmosfere.I naravno u Cazinu gdje su uvijek bile fanstasticne atmosfere kad je igrala kosarkaska reprezentacija,i ona rukometna utakmica protiv Grcke.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Interesuju se Spanski klubovi za Fahru
Alihozdic, opción para La Bruixa d'Or y Rio Natura Monbus
Kiaenzona.com (leer más) - Alihodzic gusta en Manresa y Santiago. Fahro Alihodzic, un pívot bosnio de 2’08 m. que viene de causar buena impresión en la NCAA (división I) y que ha obtenido unos promedios a lo largo de la liga regular de 8’8 pntos y 6’3 rebotes en 25 minutos por encuentro. Según ha podido saber ‘KIA en Zona’ los dos equipos españoles que se han interesado en los servicios del balcánico (con doble nacionalidad inglesa, donde viven sus padres) son la Bruixa d’Or Manresa y el Rio Natura Monbus
Alihozdic, opción para La Bruixa d'Or y Rio Natura Monbus
Kiaenzona.com (leer más) - Alihodzic gusta en Manresa y Santiago. Fahro Alihodzic, un pívot bosnio de 2’08 m. que viene de causar buena impresión en la NCAA (división I) y que ha obtenido unos promedios a lo largo de la liga regular de 8’8 pntos y 6’3 rebotes en 25 minutos por encuentro. Según ha podido saber ‘KIA en Zona’ los dos equipos españoles que se han interesado en los servicios del balcánico (con doble nacionalidad inglesa, donde viven sus padres) son la Bruixa d’Or Manresa y el Rio Natura Monbus
Posto je filip jucer pitao za prenos.na bht za sutra stoji da ima protiv italije.
Danas mi je isto sumnjivo,jer su stavili kao neku mini seriju koja traje sat I po.cuj mini serija od sat I po.
Moguce da bude I danas prenos.mada je neno rekao da nece,ali za sutra sigurno stoji da ima.to sam vidio.
Danas mi je isto sumnjivo,jer su stavili kao neku mini seriju koja traje sat I po.cuj mini serija od sat I po.
Moguce da bude I danas prenos.mada je neno rekao da nece,ali za sutra sigurno stoji da ima.to sam vidio.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Nije loše za početak, očekujem pobjedu protiv Bjelorusije sa bar 25 razlike. Amateri teški, jedva prošli prvi krug kvalifikacija za Eurobasket, Slovaci ih ubili 97:85.

ma nema nazalost danas prijenosa
zbog cega prenose sutra protiv Italije a ove ostale 2 utakmice ne 

Šamar svim ljubiteljima košarke u Bosni i Hercegovini od strane državne televizije.
Važniji je provokatorski gastro kutak četiri sata prije iftara (malo manje) nego prenos košarkaške reprezentacije.
Po ko zna koji put se osramotiše.
Važniji je provokatorski gastro kutak četiri sata prije iftara (malo manje) nego prenos košarkaške reprezentacije.
Po ko zna koji put se osramotiše.
zao mi sto idem na more pa necu moci gledati ove tekme...
da vidim mirzu kako dere mrežicu!

da vidim mirzu kako dere mrežicu!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, edvaE2, hm59, Muumii i 21 gost.