[youtube][/youtube]
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- nidjo_barca
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Malo da se vidi kako se radi pressing.Pa protivnici ne mogu ni 5 sec drzati loptu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Ovo kad gledas utakmicu nemozes primjetiti.Ja ovo dosada nisam primjeti,ali kad pogledam ovaj video,svaka cast Guardioli,igracima svim trenerima jer ovo je tesko uvjezbati.nidjo_barca je napisao/la:Malo da se vidi kako se radi pressing.Pa protivnici ne mogu ni 5 sec drzati loptu![]()
[youtube][/youtube]
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Molio bih da diskutujete kako to i dolikuje ovim fudbalskim divovima, a ne da se ponasate poput kocijasa ili djecice koja jos ne znaju ni osnovne stvari u zivotu.
(Skoro) sav spam je obrisan(ne'am vremena), a na vama je kako cete se ponasati ubuduce.
Pozdrav "hegemoniji" i "dominaciji".
(Skoro) sav spam je obrisan(ne'am vremena), a na vama je kako cete se ponasati ubuduce.
Pozdrav "hegemoniji" i "dominaciji".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- -Barcelona-
- Kontakt:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
jel vama jasno kako su igraci sami uvjezbali ovaj presing gore 
Pa nisu sigurno sami uvezbali,to se dok gledas utakmicu ne primeti,ali ako malo bolje pogledas klip,vidis da im bukvalno ne daju da predju polovinu,kad je lopta na Arsenalovoj polovini,onda ne vrse presing sve dok lopta ne dodje na barcinu polovinu.Wolverine je napisao/la:jel vama jasno kako su igraci sami uvjezbali ovaj presing gore
Mozda izgleda lako,ali za ovo je potrebna izuzetna fizicka pripremljenost.
MVP - Messi-Villa-Pedro
Veceras ''Mes que un partido '' bas me zanima jeli stvarno ovaj Espaynol uklet za Barcu 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ako i danas dobijemo,obaramo jos jedan rekordjuznjak> je napisao/la:Veceras ''Mes que un partido '' bas me zanima jeli stvarno ovaj Espaynol uklet za Barcu
MVP - Messi-Villa-Pedro
ma znam sve to, ono gore je bio sarkazam. sta je guardiola nacinio od ove barce to je strasno, a hateri govore kako je dobio gotovu ekipulosmi je napisao/la:Pa nisu sigurno sami uvezbali,to se dok gledas utakmicu ne primeti,ali ako malo bolje pogledas klip,vidis da im bukvalno ne daju da predju polovinu,kad je lopta na Arsenalovoj polovini,onda ne vrse presing sve dok lopta ne dodje na barcinu polovinu.Wolverine je napisao/la:jel vama jasno kako su igraci sami uvjezbali ovaj presing gore![]()
Ovakvi presinzi su zahvaljujući pozicioniranju igrača.Nije tajna da Pep prati mali fudbal i da neke segmente primjenjuje na velikom terenu.Barca kad igra jednostavno mislite da igraju mali fudbal.losmi je napisao/la:Pa nisu sigurno sami uvezbali,to se dok gledas utakmicu ne primeti,ali ako malo bolje pogledas klip,vidis da im bukvalno ne daju da predju polovinu,kad je lopta na Arsenalovoj polovini,onda ne vrse presing sve dok lopta ne dodje na barcinu polovinu.Wolverine je napisao/la:jel vama jasno kako su igraci sami uvjezbali ovaj presing gore![]()
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
http://www.marca.com/marcador/futbol/20 ... 6/esp_bar/losmi je napisao/la:Jel zna neko ko su pozvani igraci za Espanyol???
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
nidjo_barca je napisao/la:Malo da se vidi kako se radi pressing.Pa protivnici ne mogu ni 5 sec drzati loptu![]()
[youtube][/youtube]
Ko na PES - u kad držiš kocku
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Ma marca je nikakav izvor,cisto sumljam da ce igrati Keita, a ne Pedro.Portillo je napisao/la:http://www.marca.com/marcador/futbol/20 ... 6/esp_bar/losmi je napisao/la:Jel zna neko ko su pozvani igraci za Espanyol???
MVP - Messi-Villa-Pedro
- -Barcelona-
- Kontakt:
valjda je vise vrijeme da se pobjedi i taj espanyol,mada oni su u vrhunskoj formi,kod kuce imaju 100% ucinak,kao i barca u gostima,ocekujem da cemo igrati u najjacem sastavu i da cemo na kraju naravno slaviti 
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
naravno da cemo pobjediti-Barcelona- je napisao/la:valjda je vise vrijeme da se pobjedi i taj espanyol,mada oni su u vrhunskoj formi,kod kuce imaju 100% ucinak,kao i barca u gostima,ocekujem da cemo igrati u najjacem sastavu i da cemo na kraju naravno slaviti
.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Barcelona nikada ne igra tako!!! U samom spicu je messi,levo je villa a desno pedro
MVP - Messi-Villa-Pedro
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
zavisi kako kad,znas da se uvjek mijenjaju na mjestima.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
S obzirom da je veceras tesko gostovanje, i da ce to biti zadnja utakmica prije pauze, i ja ocekujem najjaci moguci sastav, tj. ovako kako DAVID VILLA 7' najavljuje, nema potrebe za bilo kakvim taktiziranjima ili odmaranjima igraca. Espanjola moramo oderati, da na najbolji nacin idemo na pauzu. Prije pauze imamo i utakmicu kupa pritiv Bilbao, i tu ce mislim Pep izvesti kombinovan tim, stoga nema nikakve potrebe da se veceras nesto taktizira i mislim da cemo napokon jednom Espanjola ubjedljivo pregaziti.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.