FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ko garantuje ako prodjemo Slogu da cemo pobjediti Siroki ako oni prodju Zeljescar i da smo bolji od njih. Zeljescara ako prodje mozemo dobiti, jedino njih i mozemo pobijediti. Zato opustite se.
Nama gori pod nogama i borba da ne ispadnemo. Kako sam cuo od prijatelja iz Ze Celik ce se uspjeti izvuci.
Nama gori pod nogama i borba da ne ispadnemo. Kako sam cuo od prijatelja iz Ze Celik ce se uspjeti izvuci.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Reko je i nama skaha da se ne sekiramo i da necemo ispast 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Fukaratz je najjaci lik....sad je Husic osim Sloginih poceo poklapati i Olimpikove utakmice, Vjerojatno i zvijezdineMortus je napisao/la:Al pisete gluposti, ne mogu pobijediti igmana, ako ne podmite i da to bude razlog da cemo ih proci, ko da smo se mi prosetali kroz tu ligu, dobro znate kako se tamo pobjedjuje. Kao ne mogu nam nista na Tusnju, na kojem mi koliko ono 4-5 utakmica nismo gola dali.
A eno i Azmir je rekao da se nada ra ce bolji pobijediti i da ce slaviti i pobjedu i porAz. Tako da valja se potuc s njima i sto neko rece da ke finale mozda bi pustio. Ko nam garantuje da cemu ga i izborit, dobijemo li Selju, Siroki ili Krupu u 1/2,pa cak i ako se pojacamo,a sto je diskutabilno.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Interni moderator
- Kontakt:

A Predsjednik potvrdioSariel1987 je napisao/la:Reko je i nama skaha da se ne sekiramo i da necemo ispast

- Probisvjet
- Kontakt:
Jesi li bio tu kada je rekao? Jel' stvarno to rekao?Sariel1987 je napisao/la:Reko je i nama skaha da se ne sekiramo i da necemo ispast

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nase je da se veselimo ovoj odlicnoj sezoni 

Gledaj komuniste sada napravio profil senco el prezidente
nije vase da se sikirate a ne dao bog da mislite uopste
Padaj silo I nepravdo
Ma mozemo mi proci Slogu pitanje je hocemo li. ..
Ekipe su tu podjednake. ..
Ne vjerujem ja u te kupovine po federalci. .ok ima, ali
bas svaku. .ma ne.
To je nas mentalitet kada moj tim to radi ok moze nam se ali kada neko drugi bojkot policija sudovi savez padajjjj silo I nepravdo
Bice gutavo ali Sloboda do groba. ..nema sence za lijeka ali iskakati ce on iz pastete uskoro.

Padaj silo I nepravdo

Ma mozemo mi proci Slogu pitanje je hocemo li. ..

Ekipe su tu podjednake. ..
Ne vjerujem ja u te kupovine po federalci. .ok ima, ali
bas svaku. .ma ne.
To je nas mentalitet kada moj tim to radi ok moze nam se ali kada neko drugi bojkot policija sudovi savez padajjjj silo I nepravdo

Bice gutavo ali Sloboda do groba. ..nema sence za lijeka ali iskakati ce on iz pastete uskoro.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
sjeti se ba famoznih premiranja protivnika onih ekipa koje su nam bile konkurent za ulazak u PL.staragarda je napisao/la:Fukaratz je najjaci lik....sad je Husic osim Sloginih poceo poklapati i Olimpikove utakmice, Vjerojatno i zvijezdineMortus je napisao/la:Al pisete gluposti, ne mogu pobijediti igmana, ako ne podmite i da to bude razlog da cemo ih proci, ko da smo se mi prosetali kroz tu ligu, dobro znate kako se tamo pobjedjuje. Kao ne mogu nam nista na Tusnju, na kojem mi koliko ono 4-5 utakmica nismo gola dali.
A eno i Azmir je rekao da se nada ra ce bolji pobijediti i da ce slaviti i pobjedu i porAz. Tako da valja se potuc s njima i sto neko rece da ke finale mozda bi pustio. Ko nam garantuje da cemu ga i izborit, dobijemo li Selju, Siroki ili Krupu u 1/2,pa cak i ako se pojacamo,a sto je diskutabilno.![]()
.... poklopio covjek pola lige.... Kupio BOD protiv Igmana,u 94. minuti
![]()
.... covjek ima neki opasan problem sa Husicem....u potpisu mu roman o Azmiru

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
Premiranje nije zabranjeno. ...
I sta ako se premira. ...
Skoro Real izgubi od Girone cini mi se. ...prodali kurave jel de. ..
Jeste opsjednuti sa tim.
Jeste opsjednuti sa tim.
-
- Kontakt:
Malo više, ne malo nego puno više znam o tim "premiranjima" i pokrivanjima utakmica protivnika nego što možeš i da zamisliš, tako da ako hoćeš vjeruj mi da itekako "odrađuje" druge utakmice mimo onih Sloginih.solinas je napisao/la:Premiranje nije zabranjeno. ...
Jeste opsjednuti sa tim.

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
Jelde kriv je za čitav onaj skandal u federalnoj. Podmaz'o da igrači i ne dobijaju plate u Jedinstvu, i gdje su ono još sjedili igrači na po utakmice... 
Joj varalico, varalico...

Joj varalico, varalico...

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
Joj kada procitam komentare ispod ovoga videa na youtubetu. Svi nam se divili, sada nam se svi smiju.
Ovo je dokaz kako jedna navijacka grupa moze da grohne kada se upetlja politika i kada su se oni koji vode grupu prodanli politicaru.
Ovo je dokaz kako jedna navijacka grupa moze da grohne kada se upetlja politika i kada su se oni koji vode grupu prodanli politicaru.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
AhahahaahahahahhhahahahahaSencoMujkanovic je napisao/la:Vase nije da se sikirate, nego da dođete i podržite svoj klub i Simin Hanu i na Tušnju, prolazimo dalje

- Probisvjet
- Kontakt:
Gospodine predsjednice jel' istina sto kaze Krpa da nema plata i da li se Ordagicu placa nesto na ruke da suti? Koje je igrace doveo Cickovo ulje u Slobodu?SencoMujkanovic je napisao/la:Pozdravlja vas sve Senco i da kazem opet, dosta pametovanja i tipkanja iz kuce, dodjite i promijenite nesto ako znate bolje, bujrum Rudarska ulica znate vec gdje se nalazimo, podrzite klub Sloboda je najbitnija da znate, nije vazno ko je predsjenik u klubu, mog jarana Azmira nece biti ali svakako ce morati priznati poraz preko drustvenih mreza ili skypa ...
Nemoj da mislis svojom glavom, ili da se sikiras slucajno, tvoje je da dodjes, platis I gledas. ..sta nije bitno jbg.staragarda je napisao/la:AhahahaahahahahhhahahahahaSencoMujkanovic je napisao/la:Vase nije da se sikirate, nego da dođete i podržite svoj klub i Simin Hanu i na Tušnju, prolazimo dalje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....pa kraljuuuu

I nemoj da razmisljas I mislis, Senco ce to za nas

Jesi mu vidio drugog komentara

E moj tikvanu, komunisto, kako ti ne dosadi praviti tolike profile. ..
Ima ih koji znaju I mogu bolje ali nemaju svojih sretstva za borbu. ...A politika ih gusi. ..
Na celo Slobode moze doci ili bogat, ili podoban, sposoban nikako.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa to rade i Real Madrid i Barcelona kada se bore za titulu, a razlika je u par bodova.crvenocrnitz je napisao/la: sjeti se ba famoznih premiranja protivnika onih ekipa koje su nam bile konkurent za ulazak u PL.
-
- Kontakt:
druze ne mos upotrebljavat ime covjeka za nik,ako nisi on..
nije po pravilima.
ako si pak on, imam jedno pitanje, haj ove gungule, sta cemo nego se sekirat,
nego moze li ikako kakav fast fud gril, kobasice i ti fazoni ,kad se ogladni da se sta ćalabrcne.
ozbiljno eto love u klupskoj kasi.
nije po pravilima.
ako si pak on, imam jedno pitanje, haj ove gungule, sta cemo nego se sekirat,
nego moze li ikako kakav fast fud gril, kobasice i ti fazoni ,kad se ogladni da se sta ćalabrcne.
ozbiljno eto love u klupskoj kasi.
-
- Kontakt:
haj da se ne pravimo budale, zna se na sta aludiramtuzlak1987 je napisao/la:Pa to rade i Real Madrid i Barcelona kada se bore za titulu, a razlika je u par bodova.crvenocrnitz je napisao/la: sjeti se ba famoznih premiranja protivnika onih ekipa koje su nam bile konkurent za ulazak u PL.

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
Za razliku od nekih ranijih prilika, fudbaleri Slobode ovu prvenstvenu pauzu neće iskoristiti za odlazak na mini pripreme van grada soli. Trenažni proces se ove sedmice odvija na stadionu u Lipnici kako bi se sačuvao tušanjski travnjak za naredne ligaške mečeve. U sklopu priprema Crveno - crni će ove subote (11. novembar) na Tušnju snage odmjeriti sa Dinamom iz Vinkovaca. Utakmica se igra od 13 sati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.