FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jel iko cito danasnji SportAvaz?
Ima tekst gdje pise koji su igraci ponudjeni iz Serie A
Ne znam ko su ti insajderi, ali je Bilbija imao sve dogovoreno
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako si ti procitao onda bi mogao napisati koji su to igraci ponudjeniZizou je napisao/la:jel iko cito danasnji SportAvaz?

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Evolution87
- Kontakt:
Vjerio se Krste 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ne nisam cito, tako da i mene zanima.ElCartel11 je napisao/la:Ako si ti procitao onda bi mogao napisati koji su to igraci ponudjeniZizou je napisao/la:jel iko cito danasnji SportAvaz?
i ako Sport po obicaju samo baca bezveze bombe.
Realno odlaskom ovog dvojca, velike su se pare ustedila na njihovim platama..
Sigurno da te pare mogu ici na nekog korisnijeg u ekipi, a i kvalitetnijeg...
Sigurno da te pare mogu ici na nekog korisnijeg u ekipi, a i kvalitetnijeg...
U sportu neka 2 Nigerijca se spominju , ne upamti imena. Ma suplje vjerovatno.Nije mi drago sto je otisao Bilbija , a onom drugom daleko kuca od nase bila. Mogao je Nemanja jos puno pokazati , al sta cemo . Nadam se da ce obojica otici van BIH ,jer znamo da nasi igraci protiv nas bas proigraju 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Da vidimo mladuEvolution87 je napisao/la:Vjerio se Krste

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Znači ostaju Protić, Barić, Purić, Mitrevski, crnjo... 

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Mislim da su nasi 'halalili' Evropu u smislu da ce se ici na neki rezultat cilj je nasa liga i promovisanje mladih igraca iz akademije cak mislim da i titula vise nije pod moranje jer se je i to breme skinulo ove sezone.
Uostalom to je i bio cilj tanovih ulaganja,ne da se ulaze u igracki kadar i da se napada evropa,vec stvaranje stabilnog i organizovanog kluba koji ce stvarati igrace.
Uostalom to je i bio cilj tanovih ulaganja,ne da se ulaze u igracki kadar i da se napada evropa,vec stvaranje stabilnog i organizovanog kluba koji ce stvarati igrace.
- Evolution87
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:Da vidimo mladuEvolution87 je napisao/la:Vjerio se Krste

sonja

Zadnja izmjena: Evolution87, dana/u 16 jun 2015, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Vjerujem da ce nas nakon evrope napustiti cimi,krle i milos,a vrlo vjerovatno tatko i puzi.

Bilbija na fb.
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 16 jun 2015, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.
Pa za šta se mi kralju onda borimo ? Da bi promovisao 1-2 igrača i to je to ? .. Nemoj bgt da postanemo kao konezagorski je napisao/la:Mislim da su nasi 'halalili' Evropu u smislu da ce se ici na neki rezultat cilj je nasa liga i promovisanje mladih igraca iz akademije cak mislim da i titula vise nije pod moranje jer se je i to breme skinulo ove sezone.

Cestitke Krsti

Otisla su dva apsolutno zamjenjiva lika.
- Aerodromsko
- Kontakt:
Titula je prioritet svake sezonezagorski je napisao/la:Mislim da su nasi 'halalili' Evropu u smislu da ce se ici na neki rezultat cilj je nasa liga i promovisanje mladih igraca iz akademije cak mislim da i titula vise nije pod moranje jer se je i to breme skinulo ove sezone.
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
naravno da necemo biti ko oni ali nas je Tan i uzeo da bi proizvodili igrace, tu nista pogresno nije rekao s tim da titula jeste opet pod moranje jer time dizes sebi rejting a u evropi koeficijent cime mozes biti nosilac u 2. prekotolu pa se onda nesto vise moze uraditiade43 je napisao/la:Pa za šta se mi kralju onda borimo ? Da bi promovisao 1-2 igrača i to je to ? .. Nemoj bgt da postanemo kao konezagorski je napisao/la:Mislim da su nasi 'halalili' Evropu u smislu da ce se ici na neki rezultat cilj je nasa liga i promovisanje mladih igraca iz akademije cak mislim da i titula vise nije pod moranje jer se je i to breme skinulo ove sezone.
edit:zagorski, ne vjerujem bas da ce se svi navedeni prodati,Cimirot i Krste su mi najrealnije opcije
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 16 jun 2015, 12:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Pyro is not a crime !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
joj što ovaj bilbija može srati po ovom fb stalno to je čudo jedno... da si ostao bez obzira na neke prijašnje partije drago bi mi bilo, mislim da bi nam više valjao od stojčeva na polušpicu, ovako nisi zdravo i doviđenja, šta kakiš koji qrc stalno
1946