FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hoce li igrati onaj mali supcic Bilbija?
- zeljo4life
- Kontakt:
- storm_raider
- Kontakt:
Zavrsio je on karijeru u mladoj reprezentaciji sa proslim ciklusom.DzoleZeljo je napisao/la:Hoce li igrati onaj mali supcic Bilbija?
Inace, vezano za prethodnu temu, apsolutno podrzavam Amara. Ovi jadnici sa sjevera su se malo smirili nakon povrede Zolotica, ali je to trajalo 2-3 utakmice samo.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Samo se vise drzi Zelje a manje Olimpicka i bit ce to OK.arhimed89 je napisao/la:danas se krece za Sarajevo gdje cu se nastaniti na duzi period tako da ce plava armija dobiti jos jednog navijaca na tribinama.Pored svog zala sto odlazim iz Gracanice jedina je utjeha sto ce se cesce moci gledati utakmica Zelje i s vremena na vrijeme Olimpika.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
bhsport je napisao/la:Samo se vise drzi Zelje a manje Olimpicka i bit ce to OK.arhimed89 je napisao/la:danas se krece za Sarajevo gdje cu se nastaniti na duzi period tako da ce plava armija dobiti jos jednog navijaca na tribinama.Pored svog zala sto odlazim iz Gracanice jedina je utjeha sto ce se cesce moci gledati utakmica Zelje i s vremena na vrijeme Olimpika.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
@mancini ne kontam sta je smijesno 4 finala kupa u 4 godine 3 titule i 2 osvojena kupa a vi ni kup klikera.
Covjeku zelim dobro a ne da gleda termin pred 20 ljudi.
Zadnje 3 tekme zabili ste 1 gol, sta ce tu vidjeti, moze samo pokisnut na onoj tribinici.
I da, iako tebe niko nije pitao ni za misljenje ni za komentar, mozes ostaviti i smajlija koliko hoces.
Covjeku zelim dobro a ne da gleda termin pred 20 ljudi.

Zadnje 3 tekme zabili ste 1 gol, sta ce tu vidjeti, moze samo pokisnut na onoj tribinici.
I da, iako tebe niko nije pitao ni za misljenje ni za komentar, mozes ostaviti i smajlija koliko hoces.

Ali kakve veze ima Olimpic sa ovom temom?bhsport je napisao/la:@mancini ne kontam sta je smijesno 4 finala kupa u 4 godine 3 titule i 2 osvojena kupa a vi ni kup klikera.
Covjeku zelim dobro a ne da gleda termin pred 20 ljudi.![]()

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
jel potpiso iko živ.??
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Potpisace kad se Amar vrati !zeljooooo je napisao/la:jel potpiso iko živ.??

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma neka ga,kakvo skeniranje.Mozda je danas konstruktivan evo pita nesto za dolaske,mozda ima informacije ipak je on sa igracima svaki dan
SLOBODA NAVIJAČIMA
- champions1921
Garant je maloprije pio kafu sa kompletnom ekipom i upravom u Makijatuennis je napisao/la:Ma neka ga,kakvo skeniranje.Mozda je danas konstruktivan evo pita nesto za dolaske,mozda ima informacije ipak je on sa igracima svaki dan

BUDI ŽELJO !!!
- KosevskoHill
- Kontakt:
Evo pustili Seyu sa golog otoka
gdje si paša dosad ?

Željezničar za život cijeli !
Momci pozdrav.
Zanima me postoji li kakvih trenerki u fan shopu, ako nije problem da mi javite ovde i da mi ostavite sliku
Zanima me postoji li kakvih trenerki u fan shopu, ako nije problem da mi javite ovde i da mi ostavite sliku

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ako si upratio arhimed je spomeno Zelju i Olimpic.Mancini je napisao/la: Ali kakve veze ima Olimpic sa ovom temom?
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Danas na nasem satdionu igra mlada repka protiv A repke
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Samo da kazem nesta na prethodne stranice. Vjera je stvar privatne prirode i ispoljava se u svojoj kuci i objektima za to kao sto su dzamija, crkva itd, a ne stadion. Ja nikad u zivotu nisam cuo da neko spominje klub u dzamiji, tako da je logicno da se vjera ne spominje na stadionu, a pogotovo jedna sto moze uvrijediti nekoga, a to govorim za pjesmu i dio "po Islamu odabrana", jer je nas klub u kojem su igrali i muslimani i katolici i pravoslavci i ateisti i svi zivi i nije uredu prema njima , jer su i oni stvarali nas klub i mnogi od njih su legende kluba.
Pjevanje himne, kad igra repka niko Zelju ne spominje, jer na Zeljinim tekma treba da se pjevaju pjesme o Zelji, a na tekmi repke pjesme o repki. Plus tu himnu pjevamo protiv Borca, a protiv kitara na derbiju je nismo pjevali, isto tako bile dvije zastave s ljiljanima na derbiju, ptoriv Borca sto i jedna, pametnom dosta. Bolje imati samo Zeljine zastave, salove i ostalo, cak je pametnije djecu uciti da ne kupuju Dzekin dres Man Citija, jer to nista ne pomaze klubu, bolje za te pare kupiti dres ili nesta drugo u fan shopu i pomoci klubu.
I na krjau, pogledajte 80tu emisiju i na vrijeme skontajmo da mnogi stete klubu sa bakljama, nacionalistickim navijanjima, vrijedjanjima i da to sve klub plati a ne ti ljudi, i da s tim novcem smo mogli mozda dovesti nekoga, napraviti nesta korisno za klub, i na krjau s takvim ponasanjem cemo otjerati ono sto imamo najbolje u klubu, a to je trener i ljudi oko njega.
Malo razuma i pameti da ukljucimo, samo malo, mogli bi mnogo napredovati kao klub.
Pjevanje himne, kad igra repka niko Zelju ne spominje, jer na Zeljinim tekma treba da se pjevaju pjesme o Zelji, a na tekmi repke pjesme o repki. Plus tu himnu pjevamo protiv Borca, a protiv kitara na derbiju je nismo pjevali, isto tako bile dvije zastave s ljiljanima na derbiju, ptoriv Borca sto i jedna, pametnom dosta. Bolje imati samo Zeljine zastave, salove i ostalo, cak je pametnije djecu uciti da ne kupuju Dzekin dres Man Citija, jer to nista ne pomaze klubu, bolje za te pare kupiti dres ili nesta drugo u fan shopu i pomoci klubu.
I na krjau, pogledajte 80tu emisiju i na vrijeme skontajmo da mnogi stete klubu sa bakljama, nacionalistickim navijanjima, vrijedjanjima i da to sve klub plati a ne ti ljudi, i da s tim novcem smo mogli mozda dovesti nekoga, napraviti nesta korisno za klub, i na krjau s takvim ponasanjem cemo otjerati ono sto imamo najbolje u klubu, a to je trener i ljudi oko njega.
Malo razuma i pameti da ukljucimo, samo malo, mogli bi mnogo napredovati kao klub.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Himnu "jedna si jedina" navijaci "odrzavaju zivom"...
Meni je fino kad je zapjevamo,mislim da je lijepo i svima onima koji gaje simpatije prema Republici Bosni I Hercegovini.Sad zivimo u drugacijem drzavnom uredjenju i na trenutak se vratit "nazad" i otpjevati to ne bi trebalo nikome ko voli ovu drzavu smetati,uostalom mnogi koji sjede na nasim tribinama su se borili upravo za RBiH a ne za ovo sto imaju.
Ovo "po islamu odabrana" mozda ne bi bilo lose promijeniiti...
Meni je fino kad je zapjevamo,mislim da je lijepo i svima onima koji gaje simpatije prema Republici Bosni I Hercegovini.Sad zivimo u drugacijem drzavnom uredjenju i na trenutak se vratit "nazad" i otpjevati to ne bi trebalo nikome ko voli ovu drzavu smetati,uostalom mnogi koji sjede na nasim tribinama su se borili upravo za RBiH a ne za ovo sto imaju.
Ovo "po islamu odabrana" mozda ne bi bilo lose promijeniiti...
SLOBODA NAVIJAČIMA
U kolko h.The Maniacs '87 je napisao/la:Danas na nasem satdionu igra mlada repka protiv A repke
Uhvatili ste se pjesme koja je otpjeva 3 puta godišnje, šta vam je.
Bolje dođite večeras na Grbavicu u pola 8 na utakmicu.
Bolje dođite večeras na Grbavicu u pola 8 na utakmicu.
DRUG NEBI TI PUNCA