FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 19 feb 2010, 00:18

Zeljeznicar - Inter Z. 1:2 (?) bekric
Gori si bolesnik Zelje od mene :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 19 feb 2010, 00:21

zaboravio si iskru
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 19 feb 2010, 00:39

Zeljeznicar - Sutjeska (Foca) 1:0 (Svraka)
Zeljeznicar - Sombor 1:1 (B. Spahic)
Zeljeznicar - Solunac 4:0 (Rovcanin x2, Simic, Kovacevic)
Zeljeznicar - Crvenka 2:0 (Kerla, Perak)
Zeljeznicar - Liznjan 7:1 (Visca x2, B. Spahic x2, Mesanovic, Perak i Rovcanin)
Zeljeznicar - Mladost F. 8:0 (H. Bešlija x2, B. Spahić, Perak, Kovacevic, Mesanović, Rovcanin i Visca)
Zeljeznicar - Rudar L. 2:2 (Perak, Svraka)
Zeljeznicar - Karlovac 0:4
Zeljeznicar - Istra 0:2
Zeljeznicar - Inter Z. 1:2 (?)
Zeljeznicar - Hajduk 0:0
Zeljeznicar-Iskra Bugojno 0:2
Zeljeznicar - Sloboda 1:1 (Kerla)
Zeljeznicar - Rudar 3:1 (Culum, Mesanovic, H. Beslija)

Strijelci:
Perak 4
Rovcanin 4
Spahic 3
H. Beslija 3
Mesanovic 3
Visca 3
Kerla 2
Kovacevic 2
Svraka 2
Culum 1
Simic 1
Bekric 1

Stole eto malo uredjena :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: TheManiacs, dana/u 19 feb 2010, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 19 feb 2010, 00:50

Protiv Iskre zijan 0:2. Uložio bih još primjedbu na strijelce protiv Rudar K. :mrgreen: Prema Oslobođenju, Haris Bešlija je dao dva, a Mešanović nijedan. I Kerla je dao Slobodi, nije Krela :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 19 feb 2010, 07:48

pile87 je napisao/la:Zeljeznicar - Inter Z. 1:2 (?) bekric
Gori si bolesnik Zelje od mene :D
Godine staza cine svoje ... :)
Seyo_TM je napisao/la:zaboravio si iskru
A ovde su opet one druge godine .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 19 feb 2010, 08:44

Olompik (hvala Bogu) neće više igrati na Grbavici nego na Koševo, dobo je sto so im pukli on 3 boda na gostovanju. :mrgreen: :mrgreen:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 19 feb 2010, 09:29

bistrikboy je napisao/la:Ako ce zbog regionalne lige trpit navijaci koji ce nam qrac?!

Nek Mamic i Zujo zarađuju negdje drugo...
Svaka cast na komentaru kolega ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 19 feb 2010, 10:15

RK Gradacac je napisao/la:Zar nije receno da se nece dovoditi prinove nego samo pojacanja? Takvih imamo dovoljno...
Kod nas je prelazni rok bio u skladu s onom: "Tresla se gora, rodio se miš". Obzirom da je ovo ključna sezona za oporavak kluba, smatram da se moralo više uraditi jer ovako, bojim se, da će na Bistriku kod burazera biti prilična gužva. Realno smo tek 4-5 ekipa u prvenstvu. E sad faktor navijači je ovom klubu nerijetko donosio više nego što je bilo realno. U svakom slučaju bit će neizvjesno. Kako god završilo, generalno gledajući, ova Uprava i Amar su imali veliku podršku navijača. Raja se je odazvala na svaku mada iskreno rečeno nije imala vidjeti gotovo ništa, a tako je već godinama. Mi smo tu, ali i Uprava, Amar i igraći moraju odraditi svoj dio posla.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 19 feb 2010, 10:16

Nego gdje Pelak zavrsi ???

Znam da nema puno sa vasom temom ali me zanima bas jer se povezivao sa vecinom klubova u Pemijer ligi a Zeljo je bio jedan od tih timova ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 19 feb 2010, 10:19

Dirk je napisao/la:Nego gdje Pelak zavrsi ???

Znam da nema puno sa vasom temom ali me zanima bas jer se povezivao sa vecinom klubova u Pemijer ligi a Zeljo je bio jedan od tih timova ;)
Za Pelaka više niko ništa nije čuo od kad mu je Gracić rek'o da treba dati 50.000 HM za papire. :roll:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 19 feb 2010, 10:20

Sta covjek sebi uradi od karijere , da se ne povjeruje ... poletio u Olimpik za redovnom platom i nigdje ga ... mozda je u nekretninama nasao svoj novi posao i vizu za zatvor :D

Hvala na odgovoru ;)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 feb 2010, 10:21

Do ljeta ce biti bez angazmana,a na ljeto moze ici...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 19 feb 2010, 11:43

A jesu slovenci namirisali pare oko ove regionalne...ovo bi bilo ko eurosong, svako bi gurao "svog" ako je u boljoj poziciji...sto vise o ovome kontam sve sam vise protiv...
Lafo ce napraviti probni turnir u sloveniji...neznam sjeca li se neko tekme na turniru u austriji izmedju dinama i partizana...lafo neutralan teren, dijaspora se sjatila i tefericila na glavusama...
bistrikboy je napisao/la:Ako ce zbog regionalne lige trpit navijaci koji ce nam qrac?!

Nek Mamic i Zujo zarađuju negdje drugo...
I jednog i drugog boli q... sta misle navijaci o ovome

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 feb 2010, 11:50

Mamic se vec izjasnio protiv jadranske lige :D
evo i dio intervjua
- Kad sam govorio o regionalnoj ligi, onda sam samo otvorio temu. Uvijek se mora razgovarati, tražiti najbolja rješenja, raspravljati. Nikad nisam rekao da Dinamo želi igrati u regionalnoj ligi!

Znači, vi niste za regionalnu ligu?
- Ne, Dinamo nije za regionalnu ligu!

A cuj im prijedloga da igramo regionalnu ligu a zabrana gostujucim navijacima i to je kao normalno. :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 19 feb 2010, 12:01

ŠB_Fidelis je napisao/la:Zeljeznicar? Nije, sto. Mislim, meni nije, na Grbavici smo uglavnom mogli igrati, kao i Zeljeznicar na Pecari, postujem kao klub, rivala, iako to vec duze vrijeme nije. Nije mi nitko odbojan, imam cisto rivalstva s pojedinima, uz jos neke stvari, al ne svodim to na mrznju, odbojnost il sta ja znam. Citam sve teme ionako. :)
ajde lijepo je cudi i to
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 19 feb 2010, 12:05

čamac je napisao/la:
RK Gradacac je napisao/la:Zar nije receno da se nece dovoditi prinove nego samo pojacanja? Takvih imamo dovoljno...
Kod nas je prelazni rok bio u skladu s onom: "Tresla se gora, rodio se miš". Obzirom da je ovo ključna sezona za oporavak kluba, smatram da se moralo više uraditi jer ovako, bojim se, da će na Bistriku kod burazera biti prilična gužva. Realno smo tek 4-5 ekipa u prvenstvu. E sad faktor navijači je ovom klubu nerijetko donosio više nego što je bilo realno. U svakom slučaju bit će neizvjesno. Kako god završilo, generalno gledajući, ova Uprava i Amar su imali veliku podršku navijača. Raja se je odazvala na svaku mada iskreno rečeno nije imala vidjeti gotovo ništa, a tako je već godinama. Mi smo tu, ali i Uprava, Amar i igraći moraju odraditi svoj dio posla.
polako nemoze nista na vrat na nos sto se kaze
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 19 feb 2010, 12:07

pile87 je napisao/la:Mamic se vec izjasnio protiv jadranske lige :D
evo i dio intervjua
- Kad sam govorio o regionalnoj ligi, onda sam samo otvorio temu. Uvijek se mora razgovarati, tražiti najbolja rješenja, raspravljati. Nikad nisam rekao da Dinamo želi igrati u regionalnoj ligi!

Znači, vi niste za regionalnu ligu?
- Ne, Dinamo nije za regionalnu ligu!

A cuj im prijedloga da igramo regionalnu ligu a zabrana gostujucim navijacima i to je kao normalno. :D
Prepao se, jer je vec govorio da je za regionalnu...

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 19 feb 2010, 12:08

Svi ovi strucnjaci koji nisu zadovljni uradjnenim nek se zapitaju sta bi bilo da je ostala proslogodisnja uprava (nedo Bog) !

Strucnjaci tipa camac, rk gradacac, itd itd, malo prvo pogledajte kako stvari stoje u odnosu na predhodne godine, pa onda komentarisite stanje u klubu, rad Amara, Uprave i igraca ...

Ali ipak se ne cudim toliko ovome, to je nas POGANI mentalitet, DAJ SVE ODMA ! ccc
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 19 feb 2010, 12:19

Ja nisam nikakav strucnjak kao prvo.
A drugo, ok nek nisu nikog doveli... njihov problem. Ja samo znam sta su obecali i radi cega su dosli u ZELJU, a to je europa. To obecanje moraju ispunit.
010 ISN'T JUST A CODE

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 19 feb 2010, 12:21

rexxxoNa_ je napisao/la:Svi ovi strucnjaci koji nisu zadovljni uradjnenim nek se zapitaju sta bi bilo da je ostala proslogodisnja uprava (nedo Bog) !

Strucnjaci tipa camac, rk gradacac, itd itd, malo prvo pogledajte kako stvari stoje u odnosu na predhodne godine, pa onda komentarisite stanje u klubu, rad Amara, Uprave i igraca ...

Ali ipak se ne cudim toliko ovome, to je nas POGANI mentalitet, DAJ SVE ODMA ! ccc
RK Gradacac, a pogotovo camac su realni i iznose činjenice i zato ne prdi beze. Naravno da je bolje nego prošlih sezone, malo je reći bolje, al mora i može ova uprava još bolje. Uostalom obećali su Europu i ima da je bude ;)
Strauss Junior

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, WeekendOffender i 32 gosta.