U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

EdoMajka
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la EdoMajka » 03 mar 2015, 19:12

Evil Genius II je napisao/la:
brojevi 4 i 10 (do zadnjih 5 minuta kada mu je nestalo snage) su bili ponajbolji :thumbup:
Je li Mustedanagic nosio 10 ? Ja ga smatram najvecim talentom u nasoj kadetskoj ekipi.
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 03 mar 2015, 19:15

EdoMajka je napisao/la: Je li Mustedanagic nosio 10 ? Ja ga smatram najvecim talentom u nasoj kadetskoj ekipi.
da.

zinedin :D

odlican pregled igre, kontrola lopte, trci k'o navijen sto bi nas narod rekao, a i imao je par kapitenskih uklizavanja kojima je ispravio greske tj izgubljene lopte. ne znam je li inace takav ali radio je apsolutno sve.

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 03 mar 2015, 19:23

EdoMajka je napisao/la: Je li Mustedanagic nosio 10 ? Ja ga smatram najvecim talentom u nasoj kadetskoj ekipi.
da.

zinedin :D

odlican pregled igre, kontrola lopte, trci k'o navijen sto bi nas narod rekao, a i imao je par kapitenskih uklizavanja kojima je ispravio greske tj izgubljene lopte. ne znam je li inace takav ali radio je apsolutno sve.
Gledao sam ga vise puta i momak je stvarno ogroman potencijal :thumbup: Ja njega vec vidim kao A-reprezentativac u buducnosti i igrac Liga5. Vidim isto da je Igor Markovic(kadetski rep. Srbije, igrac Partizana) branio za nas ovu utakmicu jel to znacio da smo ga " ukrali " komsijama ? :) Ako jesmo onda svaka cast selektoru i savezu :thumbup:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 03 mar 2015, 19:29

muhamedkonjic je napisao/la:Gledao sam ga vise puta i momak je stvarno ogroman potencijal :thumbup: Ja njega vec vidim kao A-reprezentativac u buducnosti i igrac Liga5. Vidim isto da je Igor Markovic(kadetski rep. Srbije, igrac Partizana) branio za nas ovu utakmicu jel to znacio da smo ga " ukrali " komsijama ? :) Ako jesmo onda svaka cast selektoru i savezu :thumbup:
i meni se svidio kao igrac, pogotovo u paru sa cetvorkom sa kojom je igrao iza mustafica (broj 8). onako, bas odskace od ostalih i iskreno se nadam da ce napraviti nesto u karijeri jer ovakav potencijal je steta potratiti.

sto se igora tice iscupao je dva strasna suta iz gola. prvi nakon fine akcije gostiju kad je s linije izbacio loptu u korner ne znam ni ja kako jer vec smo je svi vidjeli u golu, a drugi sut je bio sa nekih 20ak metara koji je izvadio ispod precke. isto tako imao je i par pravovremenih izlijetanja a la neuer, kao i boksanja lopte nakon kornera. dobar golman :thumbup: doduse, ima male probleme sa ispucavanjima i hvatanjima visokih, mrtvih lopti ali nesto mokriji i blatnjav teren su mozda razlozi toga.

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 03 mar 2015, 19:43

muhamedkonjic je napisao/la:Gledao sam ga vise puta i momak je stvarno ogroman potencijal :thumbup: Ja njega vec vidim kao A-reprezentativac u buducnosti i igrac Liga5. Vidim isto da je Igor Markovic(kadetski rep. Srbije, igrac Partizana) branio za nas ovu utakmicu jel to znacio da smo ga " ukrali " komsijama ? :) Ako jesmo onda svaka cast selektoru i savezu :thumbup:
i meni se svidio kao igrac, pogotovo u paru sa cetvorkom sa kojom je igrao iza mustafica (broj 8). onako, bas odskace od ostalih i iskreno se nadam da ce napraviti nesto u karijeri jer ovakav potencijal je steta potratiti.

sto se igora tice iscupao je dva strasna suta iz gola. prvi nakon fine akcije gostiju kad je s linije izbacio loptu u korner ne znam ni ja kako jer vec smo je svi vidjeli u golu, a drugi sut je bio sa nekih 20ak metara koji je izvadio ispod precke. isto tako imao je i par pravovremenih izlijetanja a la neuer, kao i boksanja lopte nakon kornera. dobar golman :thumbup: doduse, ima male probleme sa ispucavanjima i hvatanjima visokih, mrtvih lopti ali nesto mokriji i blatnjav teren su mozda razlozi toga.

Koju formaciju smo igrali? Rekao bih 4-2-3-1 ili 4-3-3?

Vidim falio je golman Jović i onaj ofanzivac iz Želje Žerić koji su u prvih 11 uglavnom,kažem ja vama jedna od boljih generacija što se tiče potencijala.
it's football day

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 03 mar 2015, 19:51

Baboon je napisao/la:Koju formaciju smo igrali? Rekao bih 4-2-3-1 ili 4-3-3?
otprilike je to ovako izgledalo

..................1.................
2.........5.............6.........3
......4....................10......
7................8...............11
.................9.................
Baboon je napisao/la:jedna od boljih generacija što se tiče potencijala.
slazem se.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 03 mar 2015, 19:54

Baboon:

Ja mislim da Jovic brani iducu utakmicu cijelu. Takodjer kako vidim nema ni Gavcrica iz Bayerna.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 03 mar 2015, 20:03

Kapiten kapitenski odigrao danas, kapa dole!

Sve u svemu fina ekipa naših mladih koji su tokom čitavog susreta dominirali, gostima dopustili 2 šanse koje je onaj golman Partizana sjajno odbranio. Zanimljivo je bilo i kad je izlazio, golman je otišao i pozdravio čitavu klupu gostiju. Što se tiče uslova i svega ostalog, mislim da je bilo na nivou.

http://www.nkp.ba/spektakl-u-tojsicima- ... fotovideo/" onclick="window.open(this.href);return false;
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 03 mar 2015, 20:05

jel onaj milos acimovic i definitivno odbio da igra za nas? i sta je sa onim milovanovicem golmanom bayer leverkusena? i on ima 17 god

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 03 mar 2015, 20:16

Oni su 1997 godiste obadvojica.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 mar 2015, 21:18

Kako je odigrao Mujagić @Evil Genius II? Vidim da je zabio prvi gol?
DRUG NEBI TI PUNCA

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 03 mar 2015, 22:02

bagrcavi je napisao/la:Kako je odigrao Mujagić @Evil Genius II? Vidim da je zabio prvi gol?
Ništa specijalno. Jak ko konj, al' slabo pokretljiv, čak mislim da oko 60. minute nije imao više snage pa je zamijenjen.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 03 mar 2015, 22:49

Baboon je napisao/la:Koju formaciju smo igrali? Rekao bih 4-2-3-1 ili 4-3-3?
otprilike je to ovako izgledalo

..................1.................
2.........5.............6.........3
......4....................10......
7................8...............11
.................9.................
Baboon je napisao/la:jedna od boljih generacija što se tiče potencijala.
slazem se.
Pa da,klasična 4-2-3-1 formacija,po igračim znači ovako bi to bilo:

...............Marković......................
Bajić....Miletić....Šerbečić.....Husić....
..........Bojo.....Mustedanagić...........
Suljić.......Mustafić.....Demirović.......
..............Mujagić........................

Tako bi trebalo biti,mada nisam siguran za Bajića i Miletića moguće da je obrnuto.

Znači Jović je ipak,tu,a fale Žerić i mali iz Bayerna,dobro sve u svemu imamo se čemu nadati.Grupa nam je po mjeri,možemo uz malo sportske sreće očekivati euro. ;)
Kakav je Demirović? On inače u Leipzigu igra isturenog špica i prvi je golgeter bundeslige u kojoj leipzig igra(prvi su na tabeli).
it's football day

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 04 mar 2015, 02:27

Kakav je bio Mirza Mustafić? Nekad se najavljivao kao budući Pjanić.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 04 mar 2015, 07:10

bagrcavi je napisao/la:Kako je odigrao Mujagić @Evil Genius II? Vidim da je zabio prvi gol?
strasno je jak i visi je od svih svojih vrsnjaka tako da je u skok i duel igri poprilicno dominirao, ali cesto spava u ofsajdu iz kojeg mu treba pola minute da se izvuce i taj gol koji je zabio mu je bio serviran tj zabio je na prazan gol jer je krilni igrac uradio 90% posla. kako @gazija rece oko 60. ostao bez daha.
Baboon je napisao/la:Kakav je Demirović? On inače u Leipzigu igra isturenog špica i prvi je golgeter bundeslige u kojoj leipzig igra(prvi su na tabeli).
igrao lijevo krilo tj krilnog napadaca i ako je vjerovati tekstu od prije par postova asistirao je za gol (iako sam ubijedjen da je to bio suljic jer akcija je isla po desnoj strani). poslije se i sam upisao u strijelce nakon sto se fino snasao pred golmanom koji je izletio van 16 tako da nije bio los nimalo. imao je i jednu, dvije prilike nakon solo akcija ali je bio neprecizan. kao i ostatak veznog reda odlican je tehnicar, voli imati loptu u nogama i driblati sto je i dobra i losa stvar.

ako u klubu igra isturenog spica mozda bi ga trebalo gurnuti skroz naprijed, a lijevo postaviti momka koji je igrao krilo u drugom poluvremenu jer igra prema naprijed bi bila jos tecnija bez gore pomenutog mujagica.
delija je napisao/la:Kakav je bio Mirza Mustafić? Nekad se najavljivao kao budući Pjanić.
pa dobro, oba dolaze iz istog kraja, odrasli su u luksemburgu i igrali su za metz prije potpisa za veci klub, a imaju i istog menadzera tako da su ta poredjenja neminovnost. publika mu je bila naklonjena i neki bi mozda i izgorili u toj zelji za dokazivanjem pred domacom rajom ali mirza se dobro snasao. odlican je, strasan tehnicar i imao je par dobrih poteza i rjesavanja situacija na sredini terena sto driblingom sto pasom i odlicno je suradjivao sa zinedinom i bojom, te je sa njima cinio najsvjetliju tacku naseg tima bez imalo sumnje. medjutim, kada je u pitanju taj zavrsni pas naprijed tu je malo zakazao. sad ne znam je li mu inace to slaba tacka ili mu je smetao los teren ili nesto trece. uglavnom, jedan je od onih igraca koji se isticu tim nekim finesama u igri bas kao kada pogledas misimovica, pjanica ili ostale nase majstore i nije nikakvo cudo sto je dogurao do gladbacha, a nadam se bgm i dalje.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 04 mar 2015, 12:54

delija je napisao/la:Kakav je bio Mirza Mustafić? Nekad se najavljivao kao budući Pjanić.
pa dobro, oba dolaze iz istog kraja, odrasli su u luksemburgu i igrali su za metz prije potpisa za veci klub, a imaju i istog menadzera tako da su ta poredjenja neminovnost. publika mu je bila naklonjena i neki bi mozda i izgorili u toj zelji za dokazivanjem pred domacom rajom ali mirza se dobro snasao. odlican je, strasan tehnicar i imao je par dobrih poteza i rjesavanja situacija na sredini terena sto driblingom sto pasom i odlicno je suradjivao sa zinedinom i bojom, te je sa njima cinio najsvjetliju tacku naseg tima bez imalo sumnje. medjutim, kada je u pitanju taj zavrsni pas naprijed tu je malo zakazao. sad ne znam je li mu inace to slaba tacka ili mu je smetao los teren ili nesto trece. uglavnom, jedan je od onih igraca koji se isticu tim nekim finesama u igri bas kao kada pogledas misimovica, pjanica ili ostale nase majstore i nije nikakvo cudo sto je dogurao do gladbacha, a nadam se bgm i dalje.
Ovo je ja mislim prvi put da neko napiše nešto konkretno o Mirzi :) . Ma i u Metz je on doveden kao potencijal veći od Pjanića. Opet, čini mi se da se i nije aman snašao u gladbachu. Na transfermarketu ima samo 9 upisanih nastupa

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 04 mar 2015, 14:43

slika
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 mar 2015, 15:08

Tako je Igore Srbine! :bow: :rol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 mar 2015, 15:13

haman nam je selektor k'o Miha, tjera djecu da drže ruku na srcu :zviz:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 mar 2015, 15:18

Čudno za Malkočevića, još iz Tuzle. :njanjanja:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, jasmin10 i 23 gosta.