OldFashioned je napisao/la: ↑23 dec 2020, 00:31Mišljenja sam da se sad već malo otelo kontroli.
Tu prije svega mislim na Hardena i Russa.

Ako se tada nije otelo kontroli

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
OldFashioned je napisao/la: ↑23 dec 2020, 00:31Mišljenja sam da se sad već malo otelo kontroli.
Mislim na stil , da je i tada bilo budalaština teških ...OldFashioned je napisao/la: ↑23 dec 2020, 00:44
Slaba usporedba jarane, ovo je Barcelona 92, olimpijada.
Bilo uvijek i biće, samo sada malo više pretjeruju.bombaysaphire je napisao/la: ↑23 dec 2020, 01:10Mislim na stil , da je i tada bilo budalaština teških ...OldFashioned je napisao/la: ↑23 dec 2020, 00:44
Slaba usporedba jarane, ovo je Barcelona 92, olimpijada.
Vjerovatno je razmišljao sa kojeg profila da piše poslije utakmice , nećemo mu zamjeriti , bolest je to ...
bombaysaphire je napisao/la: ↑23 dec 2020, 00:43OldFashioned je napisao/la: ↑23 dec 2020, 00:31Mišljenja sam da se sad već malo otelo kontroli.
Ako se tada nije otelo kontroli![]()
Magic , MJ , LeBron , Bird i Wilt .OldFashioned je napisao/la: ↑26 dec 2020, 16:33Shaquille O’Neal izabrao je najbolju NBA momčad svih vremena.
U petorci koju je legendarni centar složio po svom ukusu igrali bi,
Allen Iverson, Kobe Bryant, Michael Jordan, LeBron James i naravno, sam Shaq.
Magic i Hakeem što se mene tiče, sa ostalim se slažem![]()
bombaysaphire je napisao/la: ↑26 dec 2020, 19:13Magic , MJ , LeBron , Bird i Wilt .OldFashioned je napisao/la: ↑26 dec 2020, 16:33Shaquille O’Neal izabrao je najbolju NBA momčad svih vremena.
Magic, Jordan, LeBron, Bird, Shaq ako bas mora ali Hakeem je moj izbor.OldFashioned je napisao/la: ↑26 dec 2020, 19:39bombaysaphire je napisao/la: ↑26 dec 2020, 19:13Magic , MJ , LeBron , Bird i Wilt .OldFashioned je napisao/la: ↑26 dec 2020, 16:33Shaquille O’Neal izabrao je najbolju NBA momčad svih vremena.
Not bad.
Mada sam naveo išao i logikom samo ove što sam gledao...
Recimo može se i Kareem na peticu bez problema.
Teško da ćemo više ikada vidjeti centra kao što je bio The Dream.BernardBarnjak je napisao/la: ↑26 dec 2020, 19:50
Magic, Jordan, LeBron, Bird, Shaq ako bas mora ali Hakeem je moj izbor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.