HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
apsolutno svi mogu igrati 

Mislim da su svi na broju, samo ne znam za Pezu informacije...zrinja05 je napisao/la:Zadnjih dana sam u velikim obavezama pa nisam baš u toku.Imali naznaka kako će nam sastav izgledati u nedjelju.Falili nam iko?
A ovaj pastrmka je smijesan lik, cuj hvali se kako nas lozi, a dan provodi na nasoj temi

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Najžeše su im izjave kako je njima ovo nevažna utakmica,kako ovo nije derbi isl. a dali bi guzice svi samo da nas dobijuLillard je napisao/la:Mislim da su svi na broju, samo ne znam za Pezu informacije...zrinja05 je napisao/la:Zadnjih dana sam u velikim obavezama pa nisam baš u toku.Imali naznaka kako će nam sastav izgledati u nedjelju.Falili nam iko?
A ovaj pastrmka je smijesan lik, cuj hvali se kako nas lozi, a dan provodi na nasoj temi.

Ako nema povreda i kartona onda to po meni izgleda ovako:
Dujković,Stojkić,Brković,Radeljić,M.Aničić,Muminović,Đurić.Barišić,Crnov,Simeunović,Bekić.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
puno smo bolji i izvlace se na stvari da ova utakmica njima nije bitna itd a ovo je utakmica svih utakmica,glume neku ljubaznost a mrze nas tri puta vise nego mi njih
Bola pastrmka sjasi vise, necu se vise vracat i eto ga za 15 minuta, a nit' si zanimljiv ikome ili smijesan, a o pameti tvojoj da ne govorim. Moris.
Siguran sam u nasu pobjedu i to uvjerljivu, kvalitetniji smo od ovih iz vrapcica duplo i nece biti problema. Jos igramo u punom sastavu i ocekujem da ih pojedemo .. Steta sto nece biti barbika na stadionu da im pokazemo sta znaci navijanje, ali čuti će se i do podvelezja pa ce valjda nauciti kako se to radi..
Siguran sam u nasu pobjedu i to uvjerljivu, kvalitetniji smo od ovih iz vrapcica duplo i nece biti problema. Jos igramo u punom sastavu i ocekujem da ih pojedemo .. Steta sto nece biti barbika na stadionu da im pokazemo sta znaci navijanje, ali čuti će se i do podvelezja pa ce valjda nauciti kako se to radi..

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
CroCop je napisao/la: Steta sto nece biti barbika na stadionu da im pokazemo sta znaci navijanje, ali čuti će se i do podvelezja pa ce valjda nauciti kako se to radi..
Ma i ja bih volio zbog atmosfere da se barbike pojave ali ne smiju jer nekoliko papaka ima dosije i ne da im policija da idu pa su tipovi zaprijetili ostalima da ne smije nitko ići kad oni nemogu.Realno smo dosta bolji ne samo od njih nego od većine klubova u ovoj ligi ali moramo biti oprezni.Ako ih na vrijeme otvorimo bit će dobro ali moramo se čuvati njihovih kontri jer imaju 2-3 vrlo brza igrača.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
Nadam se da ce biti kao protiv Travnika, gol na pocetku i onda jos koji poslije. A i prosle godine su poveli preko kontre pa znamo kako je zavrsilo. Jednostavno smo prejaki za njihzrinja05 je napisao/la:Ako ih na vrijeme otvorimo bit će dobro ali moramo se čuvati njihovih kontri jer imaju 2-3 vrlo brza igrača.

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
- Kontakt:
Ovaj put ako Velez povede povratka vam nece biti ,,zivi bili pa vidjeli uvjeren sam da ce rodjeni neporazeni napustiti bb ,jer ima najbolju ekipu u zadnjih par godina, pretjerano letite u visine red je dase malo spustite decki ,niste tako jaki kao sto si umisljate,Jusufbasic ce da vam skine paucinuCroCop je napisao/la:Nadam se da ce biti kao protiv Travnika, gol na pocetku i onda jos koji poslije. A i prosle godine su poveli preko kontre pa znamo kako je zavrsilo. Jednostavno smo prejaki za njihzrinja05 je napisao/la:Ako ih na vrijeme otvorimo bit će dobro ali moramo se čuvati njihovih kontri jer imaju 2-3 vrlo brza igrača.

Jest al' treba povestkonjicanin01 je napisao/la:Ovaj put ako Velez povede povratka vam nece biti

Jesmo i jaci, slobodno navrati poslije utakmice pa cemo vidjet sta ces govorit o nasoj snazikonjicanin01 je napisao/la: niste tako jaki kao sto si umisljate,Jusufbasic ce da vam skine paucinu![]()
zivi bili pa vidili

-
- Kontakt:
Naravno navraticu da cestitam i na pobjedi ako je ostvarite meni to nije problem al realno tesko cete do nje doci veoma tesko ,derby je upitanju igra se sa 200% snage.,,a nema sumnje da velez ima u ovom trenutku igrace koji mogu rijesiti utakmicu ,maletic,okic,jusufbasic,,znas kako ide ona stara dobra ,BICE GUSTO BICE 0:2CroCop je napisao/la:Jest al' treba povestkonjicanin01 je napisao/la:Ovaj put ako Velez povede povratka vam nece biti![]()
Jesmo i jaci, slobodno navrati poslije utakmice pa cemo vidjet sta ces govorit o nasoj snazikonjicanin01 je napisao/la: niste tako jaki kao sto si umisljate,Jusufbasic ce da vam skine paucinu![]()
zivi bili pa vidili

-
- Kontakt:
Ma kakav Amer bola ,momku treba stravu saljevat,ta ce onLillard je napisao/la:Joj kad vam ga Amer zapapri.

Podsjeti me ono ko je najbolji strijelac ligekonjicanin01 je napisao/la:Ma kakav Amer bola ,momku treba stravu saljevat,ta ce onLillard je napisao/la:Joj kad vam ga Amer zapapri.

-
- Kontakt:
Jel Hrvatske, pošto navijaš za Dinamo?Lillard je napisao/la:Podsjeti me ono ko je najbolji strijelac ligekonjicanin01 je napisao/la:Ma kakav Amer bola ,momku treba stravu saljevat,ta ce onLillard je napisao/la:Joj kad vam ga Amer zapapri.
.
Grbavica naš je Hram!!!
Jel Argentinske, pošto vidim da ti je nick River Plate ?
Inače očekujem uvjerljivu pobjedu, hattrick Bekića i jedan Anto glavom nakon kornera.
Inače očekujem uvjerljivu pobjedu, hattrick Bekića i jedan Anto glavom nakon kornera.

-
- Kontakt:
rexxona je napisao/la:Jel Argentinske, pošto vidim da ti je nick River Plate ?

Grbavica naš je Hram!!!
Za Rivere,riblje čorbe od pastrmke i njima sličnima,probudite se i smanjite dozivljaje...
Ukucajte na Google Velez Vrapčići prvak - uzaludno trazenje,izbaci vam: jeste li mislili na Zrinjski Mostar

Ukucajte na Google Velez Vrapčići prvak - uzaludno trazenje,izbaci vam: jeste li mislili na Zrinjski Mostar

Zadnja izmjena: CroUltras, dana/u 02 nov 2013, 11:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Doktor baluna...
Sukn'o si mu seljovac, evo smijemo se ha-ha-ha..RiverPlate je napisao/la:rexxona je napisao/la:Jel Argentinske, pošto vidim da ti je nick River Plate ?
Inače očekujem uvjerljivu pobjedu, hattrick Bekića i jedan Anto glavom nakon kornera.![]()
Pitam lijepo momka koje lige, pošto vidim da navija za Dinamo, Barselonu, i vaš klub iz Međugorja, ali valjda ga stid da odgovori!
Svedska

Nije me stid momak odgovorit. Vala' sam sto puta objasnajvao to, ali boli me qurac kad samo provociras.RiverPlate je napisao/la:rexxona je napisao/la:Jel Argentinske, pošto vidim da ti je nick River Plate ?
Inače očekujem uvjerljivu pobjedu, hattrick Bekića i jedan Anto glavom nakon kornera.![]()
Pitam lijepo momka koje lige, pošto vidim da navija za Dinamo, Barselonu, i vaš klub iz Međugorja, ali valjda ga stid da odgovori!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.