FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

losmi
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la losmi » 17 dec 2010, 17:49

Romariooo je napisao/la:Naravno, Arsenal je protivnik koji nam jako godi, ko prati Barcu zna da nama nije bitno toliko koliko je neki protivnik jak, nego kojim stilom igra. Tako je nama recimo lakse igrati protiv Arsenala, nego protiv nekih ekipa puno slabijih od Arsenala ali koje igraju bunkerski i grubo. Teze bi nam bilo mozda protiv Sunderlanda, Wigana i takvih ekipa.

Ne treba naravno nista strahovati, imamo ekipu koja je po kvalitetu najjaca ekipa sto je ikad igrala fudbal,na putu do titule najvjerovatnije cemo pomesti sve protivnike, bunkeraši ce malo manje nastradati od ovih koji igraju otvorenije, neki ce reci da sam nerealan, ali svi u princpipu znaju kako je mocna ova Barca i slazu se sa svim, samo nece da priznaju.
Potpisujem :D
Voleo bi da Totenham izbaci Milan,pa da igramo protiv njih u cetvrtini.Svidja mi se njihov stil igre,takodje ne igraju bunker i u stalnom su napadu :)
OVe sezone bismo mogli da odigramo jos 3-4 meca sa Realom,pa za one koji nisu ustanovili ko je bolji ,Barca ili Real,imace vremena da odluce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
MVP - Messi-Villa-Pedro

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 17 dec 2010, 17:50

arsenal sigurno protivnik po mjeri,kao sto su neki rekli oni ce se vjerovatno pokusati nadigravati i naravno tu tesko da mogu do prolaza,ia bunker nemaju igraci a ni takvog trenera,ali ipak mislim da su neki preoptimisticni u vezi ove utakmice,nije arsenal toliko slab kad je u punom sastavu i ko zna kakva ce biti forma jednih i drugih do utakmice,a tu su naravno i mogucnosti povreda i sl.......
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 dec 2010, 17:53

Ne vjerujem da ce Arsenal igrati protiv Barce , kao i obicno napadacki :roll: mozda u Londonu ali na Camp Nou tesko, vjerujem da je Wenger dosta toga naucio iz proslog dvoboja .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 dec 2010, 17:54

Barsa je izvukla najtezeg protivnika od drugoplasiranih no mislim da neće biti problema..gledao sam Arsenal neki dan protiv Man Utd i ono sam vidio je totalno loše znam da ta utakmica nemoze biti mjerilo vjerovatno se i Wenger pomirio s ispadanjem,, ipak mi je zao Arsenala što je odmah dobio Barsu volio bih da su npr dobili Inter,,uglavnom biće to najatraktivinija utakmica 1/8 finala..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 dec 2010, 19:31

Saurman je napisao/la:Barsa je izvukla najtezeg protivnika od drugoplasiranih no mislim da neće biti problema..gledao sam Arsenal neki dan protiv Man Utd i ono sam vidio je totalno loše znam da ta utakmica nemoze biti mjerilo vjerovatno se i Wenger pomirio s ispadanjem,, ipak mi je zao Arsenala što je odmah dobio Barsu volio bih da su npr dobili Inter,,uglavnom biće to najatraktivinija utakmica 1/8 finala..
Nismo druze, teze bi nam bilo da smo francuze izvukli jer bi oni sigurno ubijali igru, zato se valjda Pep nadao da nam ne dodju oni, Arsenal nam jako odgovara, mada ja sam volio da smo Milana ili Romu dobili jer nismo dugo protiv njih igrali
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 17 dec 2010, 19:34

I ja se radujem jer je Arsenal dobio najlakseg moguceg protivnika poslije Reala, veselim se rutinskoj pobjedi nad objektivno visestruko slabijim klubom.
Dio Arsenala

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 dec 2010, 19:38

-Paja je napisao/la:I ja se radujem jer je Arsenal dobio najlakseg moguceg protivnika poslije Reala, veselim se rutinskoj pobjedi nad objektivno visestruko slabijim klubom.
Dobit cete petardu Pajo, nema vise Ibre da profula 3-4 stopostotne prilike, sad imamo Vilju, a Vilja ne maša
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 17 dec 2010, 19:44

dajte nam arsenal da se igramo,igramoooooo 8-)

inace..zadovoljan sam zrijebom..bice melem za oci gledanje ovih utakmica...bar se nadam... :)
sa puno prilika,dobrih akcija,driblinga i ostalog...nadam se da wenger nece igrati bunker,mada nebi trebao jer nema igrace za to..
narvno ocekujem prolaz barce..pa kako god..minimalno minimalno...samo da mi njih posaljemo odma kuci...
mada nemam nista protiv da osramotimo ovaj klub kao i prosle godine.- :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 17 dec 2010, 21:46

-Paja je napisao/la: Izvjesno je da ce spanci kao i obicno uzivati veliku pomoc sudaca ali dominacija kad je kompletna ni apokalipsa je ne moze zaustaviti, izdominiracemo sve sto nam se na putu nadje!
Ovaj dio cuvam u potpisu do utakmice!

P.S. Ipak sam se predomislio, ovaj dio mi ljepse (ludje) izgLeda ...
I ja se radujem jer je Arsenal dobio najlakseg moguceg protivnika poslije Reala, veselim se rutinskoj pobjedi nad objektivno visestruko slabijim klubom.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 17 dec 2010, 21:58

-Paja je napisao/la:
DAVID VILLA 7' je napisao/la:
-Paja je napisao/la:I ja se radujem jer je Arsenal dobio najlakseg moguceg protivnika poslije Reala, veselim se rutinskoj pobjedi nad objektivno visestruko slabijim klubom.
I sad si ti lud sto si ovo napiso ?
Paja ti nisi svjestan kako si glup,samo pravis vecu budalu od sebe.Zato te molim svoje postove zadrzi za temu arsenal.
Ti nisi relevantan da zakljucis da sam ja glup, ako si ti relevantan onda sam i ja relevantan i onda ja mogu reci da si ti mentalno zaostao i je li to tacno?

Izvjesno je da ce spanci kao i obicno uzivati veliku pomoc sudaca ali dominacija kad je kompletna ni apokalipsa je ne moze zaustaviti, izdominiracemo sve sto nam se na putu nadje!

Arsenal dominira!
Ne mogu da vjerujem, Paja je napokon rekao nesto sto je istina. Samo ne Spanci, vec Katalonci.

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 17 dec 2010, 21:58

D1n0 je napisao/la:
DAVID VILLA 7' je napisao/la:
D1n0 je napisao/la:Smiri te se.

0-2 protiv Hercules :lol:

Arsenal bi pobijedio prosle godine da je Fabregas igro 2. tekmu
Smiri se ti
5:0 protiv barcelone
Da nije igrao pjanic mozda bi i vi proslo :)
La Liga:

Real Madrid: 31
Barcelona: 20

Champions League:

Real Madrid: 9
Barcelona: 3

Finito.
Super si :D hahahahah!!! Mi cemo vama pucat petice a vi cete se hvalit kako ste osvajali nesto prije 10000000000000000000 godina :D..zalosno sto zivis u proslosti :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :D :D
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 17 dec 2010, 22:05

Brnjoo je napisao/la: Ne mogu da vjerujem, Paja je napokon rekao nesto sto je istina. Samo ne Spanci, vec Katalonci.
Vid' Brnje, i on dosho malo, neka neka, buyrum...

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 17 dec 2010, 22:38

...brnjo i tebe vidim hvata ljubomora,give me five... :mrgreen:

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 17 dec 2010, 22:49

http://****.com/intervjui/iniesta-q ... -sveq.html

evo donekle odgovora na ponudu man.citya, pametnom dosta... ;)

a sto se tice ovog paje (patka) molim vas da ga ignorisete!!!

nemo´š se ti s budalam raspravljati... ;)
Por que ? Por que somos los mejores...

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 18 dec 2010, 00:54

Jel moze meni neko da kopira dio Pajini gluposti posto je on vec odavno na mojoj ignore listi tak ... da nisam u mogucnosti da slusam smijesne uporedbe skole fudbala Arsenala ili kako ono bijese trening centra sa jednim renomiranim evropskim gigantom popout Barcelone :D :D

Nego ja prezadovoljan zdrijebom :D :D evo dobili smo "najtezeg" moguceg protivnika iz ovog drugog sesira .... ako je uopste ijedan klub bio tezak.

Sta reci za klub koji zavrsi iz Sahtara ? Klub koji zivi u magli jednog pedofila poput Wengera ? Covjeka koji se od 2004 izvlaci na nezrelost i neiskustvo svojih igraca :D da bi svake sezone prodao sve preko 25 da bi doveo jos golobradih momcica :)

Sve osim demoliranja protivnika bi bilo prvoklasno iznenadenje .... Mislim da nisam nimalo subjektivan po ovom pitanju a niti arogantan i nerealan ... jednostavno taj smijesni francuski klub zvani Arsenal ce da osjeti sta je to TOTALNI fudbal .... i sve rasprave o jacinama lige u kojima se takmice su smijesne :D :D mozda nam je liga slabija al su zato Barca i Real institucije za sve te smijesne klubove .... izuzetak su Liverpooil i Manchester al i oni padaju u zaborav ;)

Jedan podatak koji ih najvise boli je da mogu samo da kupuju otpatke velikih klubova ili mlade nade Francuske lige ;) neki od najboljih fudbalera su dosli iz Francuske ( toliko o jacini lige ) Šamak - Drogba - Nasri - Esien itd itd mogu u nedogled :D :D ili recimo jedan Vaart koji je brisao prasinu po Realovoj klubi odjednom top zvijezda engleskog fudbala ... sta bi bilo kad bi jedna IKONA poput Xavia dosla malo na otok ;)

i jos na kraju moram izraziti svoje nezadovoljstvo politikom liverpoola i mance .... Radi kupovine polovnjaka :(
A da ne govorim za italijanske cicije - Juve - Milan i Inter pa ljudi vratite se sto prije u vrh fudbala .... zasto da meni pisu navijaci smijesnih sezonskih klubova ili novonastalih trening kapmova poput Celzija - Arsenala - Tottehnama - Citya i slicnih ;)

i maksuz za paju .... Newcastle je za vas institucija :*
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 18 dec 2010, 04:36

Jedan podatak koji ih najvise boli je da mogu samo da kupuju otpatke velikih klubova ili mlade nade Francuske lige ;) neki od najboljih fudbalera su dosli iz Francuske ( toliko o jacini lige ) Šamak - Drogba - Nasri - Esien itd itd mogu u nedogled :D :D ili recimo jedan Vaart koji je brisao prasinu po Realovoj klubi odjednom top zvijezda engleskog fudbala ... sta bi bilo kad bi jedna IKONA poput Xavia dosla malo na otok ;)

Toliko gluposti u par recenica.Kakve veze sto su dosli iz Francuske lige.Essien jedan od najboljih zadnjih veznih prethodnih nekoliko godina,Drogbi za napad takodje vazi,Nasri mozda igrac koji je u najboljoj formi u Arsenalu,pa i u EPL.Van der Vaart nije fakticki receno ni imao priliku dokazati se u Realu,isto kao sto je bio to slucaj Robbena i Sneijdera cijom prodajom uprava Kraljevskog kluba je ispala paGlu!
Chelsea F.C.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 18 dec 2010, 10:27

Cornellá recibirá a Iniesta en pie
Bgm to valja zasluzit, nema sta, svaka cast.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 18 dec 2010, 11:13

XAVI LEGENDA :D :D :D :D :D
MVP - Messi-Villa-Pedro

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 18 dec 2010, 11:16

Kada sam vidio da smo dobili Arsenal , sjetio sam se paje :D
Hajmo biti realni, ako ostanemo u ovoj formi do utakmice s Arsenalom, nema se tu sta pricat. Ali ko zna sta moze biti do februara, jbg.
mes que un club

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 18 dec 2010, 11:26

Cuj ti inteligentnog robovlasnika spominje Van der Varta, pa da otpadak iz Reala kao Robben i Sneijder(njega se sjecas sigurno). Ali upravu si to je dokaz jacine lige, Premiership je liga u kojoj vrhunski igraci mogu pokazati svoju kvalitetu pa tako i Van der Vart(iako on nije bas vrhunski). Pricas o igracima iz Francuske, to su sve sjajni igraci iz talentovane nacije koji naravno dolaze u Arsenal jer je to najbolje mjesto za njih ali ima i polovnjaka koji iz Francuske dodju u Barcelonu tipa Abidal. Sve osim uvjerljive pobjede topnika ce biti iznenadjenje jer skupina varalica katalonskih nije dostojan suparnik dominantnom Arsenalu ali kao i ostalim engleskim klubovima(osim mozda totenhema)

Fools!
Dio Arsenala

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.