Danas po pare!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
nakon duge borbe i mailova ispravila fiba maloprije, 5 skokova je sad..a meni stojanka na racun..ako si samo na tom pao, da uzmes i tirisingforce je napisao/la:I meni isti slucaj... 3 minute prije kraja je 100 % imao ofanzivni skokmirzatele je napisao/la:Kakvo je ovo sranje jbttttt..Za 100 maraka mi ostao Voroncevic 4.5 skokova vise.. Imao 5 skokova, pisalo mu kad je sutao slobodna 5 rebounds, upisala mu zvanicna fibina skok i sad na kraju ispravili na team rebound..ON SKOCIO, UHVATIO YEBENU LOPTU I FAULIRALI GA POSLIJE![]()
E jesam baksuz povrijedi se covjek na granici i to me samo obori na tiketu.ANTIFA ! je napisao/la:Hoce li se vracat Doncic zna li iko imam ga na 7+ skokova bio na 7 i ozlijedi zglob.
Jarane nisam ni ja centralna banka!stulic89 je napisao/la:
morao sam objaviti ovaj post, da znate svi koji zicate za tiket, molim vas, ne obracajte mi se kad objavim dobitni tiket, sa istim pitanjem. gledam privatne poruke, i stvarno se desava nakon objavljivanja dobitnog tiketa isti slucaj. svi vi koji mislite posuditi od mene za tiket, molim vas ne saljite mi poruke za to. znam da grozno zvucim, ali spamate mi bezveze inbox. hvala.
sad svima da vam kazem, kao i ovom gore liku: posudjivanje u kocki je kod boga zabranjeno...
prije sam raji govorio da dadnu clanski broj da uplatim, kad postavim neki tiekt da nesto cekam, ali kad procitate to, javite se nije problem nikakav....
P.S. eto ovam onaj @Effenberg, od njega trazite....(pajdo ne ljuti se [emoji14] )
dobro dosao u klubstulic89 je napisao/la:
morao sam objaviti ovaj post, da znate svi koji zicate za tiket, molim vas, ne obracajte mi se kad objavim dobitni tiket, sa istim pitanjem. gledam privatne poruke, i stvarno se desava nakon objavljivanja dobitnog tiketa isti slucaj. svi vi koji mislite posuditi od mene za tiket, molim vas ne saljite mi poruke za to. znam da grozno zvucim, ali spamate mi bezveze inbox. hvala.
sad svima da vam kazem, kao i ovom gore liku: posudjivanje u kocki je kod boga zabranjeno...
prije sam raji govorio da dadnu clanski broj da uplatim, kad postavim neki tiekt da nesto cekam, ali kad procitate to, javite se nije problem nikakav....
P.S. eto ovam onaj @Effenberg, od njega trazite....(pajdo ne ljuti se
)
Ima na mojim rusima ovim. Ima da se kladis hoce li se desiti as ili dupla greska.Willy je napisao/la:Pajdo prvi put čujem da ima klađenje da će biti dupla greška.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.