Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ako treba ima da igraju djabazeljooooo je napisao/la:Ja sam vidio da su igrači demotivisani sve je to u nedostatku novca nema se volje, pa mi na svom terenu igramo kilavo, ko ubijeni u glavu, pa Bekrić nije nikako igrao zbog toga jer se nije trudio na treninzima, a zašto bi kad đaba igra ja ga stvarno razumijem, i ti igrači pričaju među sobom, danas su se zezali sa njim nemoj ti prvi Bekriću ući po pare nama neće ostati ništa.
Cekaj malo, znaci igraci nisu primili plate od kada ono?? A sada Bekric ide po pare??zeljooooo je napisao/la:Ja sam vidio da su igrači demotivisani sve je to u nedostatku novca nema se volje, pa mi na svom terenu igramo kilavo, ko ubijeni u glavu, pa Bekrić nije nikako igrao zbog toga jer se nije trudio na treninzima, a zašto bi kad đaba igra ja ga stvarno razumijem, i ti igrači pričaju među sobom, danas su se zezali sa njim nemoj ti prvi Bekriću ući po pare nama neće ostati ništa.
Ma bolestan lik... a uz to jos pitar.terabajt je napisao/la:Kako ti ne dosadi bio si ovdje sa tom pricom prije 3-4 h pa sad opet ccc.zeljooooo je napisao/la:Ja sam vidio da su igrači demotivisani sve je to u nedostatku novca nema se volje, pa mi na svom terenu igramo kilavo, ko ubijeni u glavu, pa Bekrić nije nikako igrao zbog toga jer se nije trudio na treninzima, a zašto bi kad đaba igra ja ga stvarno razumijem, i ti igrači pričaju među sobom, danas su se zezali sa njim nemoj ti prvi Bekriću ući po pare nama neće ostati ništa.
E sad si me uvjerio. Sad sam uvjeren da sve sto si do sad rekao je istina.zeljooooo je napisao/la:Nisam pitar sigurno stavio bi nik takav neg sam realista evo opet kazna 4000 maraka stvarno vi volite naš klub pravi ste navijači nedo bog nikom takve ovaj kredit ćemo sigurno uzeti jer ne možemo funkcionisati dok se kakvih para ne namakne.
S tobom nemam šta pričati nit sam bolestan nit bilo šta nemoj da ti kažem ko je tebi bolestan si čuo Iljo.PL BiH -1 je napisao/la:E sad si me uvjerio. Sad sam uvjeren da sve sto si do sad rekao je istina.zeljooooo je napisao/la:Nisam pitar sigurno stavio bi nik takav neg sam realista evo opet kazna 4000 maraka stvarno vi volite naš klub pravi ste navijači nedo bog nikom takve ovaj kredit ćemo sigurno uzeti jer ne možemo funkcionisati dok se kakvih para ne namakne.
Ja sam proslavio titulu na Grbavici an sjeveru i ibretio sam se kad sam vidio nekog nazovi navijača krkana guzlatog sa bijelim dresom, na njemu broj 13 kako otima Elviru Čoliću dres vjerovo ili ne živa istina koji mangup i krkan i zavuče ga ispod majice u onoj gužvi leti na čovjeka ko mamlaz i jest mamlaz.PL BiH -1 je napisao/la:Kakvi ste sa titulama?
Ove godine za titulu za viceprvaka se dobija serpa. Stavi je na avatar umjesto te slike. Ti za Zelju navijas
HAHAHAHAHA kralju nemas ti pojma,lijeci se dok jos ima nade.zeljooooo je napisao/la:Ja sam proslavio titulu na Grbavici an sjeveru i ibretio sam se kad sam vidio nekog nazovi navijača krkana guzlatog sa bijelim dresom, na njemu broj 13 kako otima Elviru Čoliću dres vjerovo ili ne živa istina koji mangup i krkan i zavuče ga ispod majice u onoj gužvi leti na čovjeka ko mamlaz i jest mamlaz.PL BiH -1 je napisao/la:Kakvi ste sa titulama?
Ove godine za titulu za viceprvaka se dobija serpa. Stavi je na avatar umjesto te slike. Ti za Zelju navijas
Matere ti jel ti kontas sta pises?? Kakav ba guzlati idiot,sta bi sa kreditom?sta bi sa sivom majicom i Antolovicem? I sicom u njegovim rukama? Da ti nisi ona Fata kraljica?Mislim ne bih da uvrijedim Fatu,al'...zeljooooo je napisao/la:Ja sam proslavio titulu na Grbavici an sjeveru i ibretio sam se kad sam vidio nekog nazovi navijača krkana guzlatog sa bijelim dresom, na njemu broj 13 kako otima Elviru Čoliću dres vjerovo ili ne živa istina koji mangup i krkan i zavuče ga ispod majice u onoj gužvi leti na čovjeka ko mamlaz i jest mamlaz.PL BiH -1 je napisao/la:Kakvi ste sa titulama?
E onda ti nisi bio na proslavi nažalost jbga nisi imao para ili te nisu pustili bajde.terabajt je napisao/la:HAHAHAHAHA kralju nemas ti pojma,lijeci se dok jos ima nade.zeljooooo je napisao/la:Ja sam proslavio titulu na Grbavici an sjeveru i ibretio sam se kad sam vidio nekog nazovi navijača krkana guzlatog sa bijelim dresom, na njemu broj 13 kako otima Elviru Čoliću dres vjerovo ili ne živa istina koji mangup i krkan i zavuče ga ispod majice u onoj gužvi leti na čovjeka ko mamlaz i jest mamlaz.PL BiH -1 je napisao/la:Kakvi ste sa titulama?
Nemoj molim te reci da si ozbiljan. Sa ovim igrackim kadrom ti mozes opet osvojiti titulu 100 posto. Da li si ti gledao ovu patnju kroz citavu sezonu. Trebaju nam pojacanja podhitno, a neke otpustiti vrijeme im je.Baja_Zvjerka je napisao/la:Dobro je covjek rekao za evropske utakmice i to treba postovati, ko "a" kaze, a poslusao je Osima u ovoj 79-oj epizodi, nije realan covjek u bilo kojem smislu... Necemo prodavati igrace za male pare, i to je odlicno, cekamo pravu ponudu, ako dodje, onda pustamo igraca... Sa ovim trenutnim sastavom sigurni smo u novu sampionsku titulu 100%... Ostali ce se uigravati 10 kola, a mislim da nam u prilog ide i cinjenica da ce se igrati 19 kola u prvom dijelu sezone...