sta onda rec za smjecaninabelosevic28 je napisao/la:Puzigaca : Ugo je obdareniji, ali ja mogu vise popiti piva...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
sta onda rec za smjecaninabelosevic28 je napisao/la:Puzigaca : Ugo je obdareniji, ali ja mogu vise popiti piva...
Ma kakvo vrijeđanje, šala samo, uživajte momcibelosevic28 je napisao/la:hahahah kad im nabije komplekse u svlacionici![]()
cuj brata ne smijes vise zenu dovesti na tekmuahhaahha
shaman7, Ibraku ne vrijedjaj
Bio je gost u zadnjem kolu, Cak je i na ss.ba bio clanak da je zavrseno sve sa nj, ostali su neki detalji do potpisa, ocito je propalo. Ko zna sta je bilo. Btw. Milan Djuric je ovaj m.dj?muhamedhulk je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/mario-masla ... eler/75808
a sta je sa ovim momkom? govorilo se da je bio gost na kosevu u zadnjem kolu.. jes' da nije iskusan kao ovaj iznad, ali je bio kapiten u cacku, vjerovatno ima kvalitet...
ne znam ko je uklizao ali znam da je taj nas igrac koji je pao bio BekicRN87 je napisao/la:Ko je iz Slobode uklizao nekom našem igraču prije asistenije Cimirota za Benku, ako je Bekić da mu vrati ovaj
Start za zatvora, ne bi me čudilo da ga je rodjak pokupioTHEC je napisao/la:ne znam ko je uklizao ali znam da je taj nas igrac koji je pao bio BekicRN87 je napisao/la:Ko je iz Slobode uklizao nekom našem igraču prije asistenije Cimirota za Benku, ako je Bekić da mu vrati ovaj
BosnianKingdom je napisao/la:Za dva dana prozivka na Koševu,vjv na pomoćnom stadionu,tako da pozivam sve navijače da dođu da podržimo naše momke pred LP.![]()
Znas li kad slucajno?BosnianKingdom je napisao/la:Za dva dana prozivka na Koševu,vjv na pomoćnom stadionu,tako da pozivam sve navijače da dođu da podržimo naše momke pred LP.![]()
ima jedan lik na infu, isti nick ko tvoj, samo on ne voli Krstu, kakav si ti sa njim ?RN87 je napisao/la:Start za zatvora, ne bi me čudilo da ga je rodjak pokupioTHEC je napisao/la:ne znam ko je uklizao ali znam da je taj nas igrac koji je pao bio BekicRN87 je napisao/la:Ko je iz Slobode uklizao nekom našem igraču prije asistenije Cimirota za Benku, ako je Bekić da mu vrati ovaj