FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nisam znao o cemu je rijec. Hvala na info i slazem se, brate da si Humels, ne trebas nam s tim slikama. Caoooo....
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Auuu sad ugledah
tubicu sine propade ti transfer zbog slika na kojim nemas ni jedan pisljivi lajk
jesi ruzan ko ker, i plasio bi protivnika, al nace ibrakadabra nama i ruznije !
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- ElCartel11
- Kontakt:
@Head bacaj kojeg drugog sad, ovaj je propao 
EDIT: Dajte tu sliku ovdje na forum javno, sta ste se stisli

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Tubic je zavrsena prica, na vrijeme se odreagovalo i nema potrebe voditi dalje rasprave radi mira na forumu.
Ti si opet šampion !
nema potrebe za slikom, ko da nikad nisi vidio karadzica i mladicaElCartel11 je napisao/la:@Head bacaj kojeg drugog sad, ovaj je propao

Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Bravo Simoncelii
Idemo jos ludje, jos jace...

Idemo jos ludje, jos jace...
- franklampard8
- Kontakt:
Nadam se da su i Subicu daleko vrata od Koseva.simon je napisao/la:Tubic je zavrsena prica, na vrijeme se odreagovalo i nema potrebe voditi dalje rasprave radi mira na forumu.
1946
-
- Kontakt:
Al najjaci komentar : Naci ce nama Ibrak ruznijeg
Ludiloo

Ludiloo

- DrustveniParazit
- Kontakt:
https://www.facebook.com/nemanja.tubic.37/photos I nađeš ih sam.ElCartel11 je napisao/la:@Head bacaj kojeg drugog sad, ovaj je propao
Daleko mu kuća bila.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
??franklampard8 je napisao/la:Nadam se da su i Subicu daleko vrata od Koseva.simon je napisao/la:Tubic je zavrsena prica, na vrijeme se odreagovalo i nema potrebe voditi dalje rasprave radi mira na forumu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma kad moze Vranjes igrati za repku sto ovaj ne moze za Sarajevo. Gledam po FB puna podrska Vranjesu cak sta vise i portali razni ga brane. Brzo zaboravljamo.
- ElCartel11
- Kontakt:
nije isto istetovirati nekakvu teritoriju i podrzavati ratne zlocince, ne valja ni jedno i Vranjes bi trebao otici iz repke ali kad bi mi bili normalan narod...xbox je napisao/la:Ma kad moze Vranjes igrati za repku sto ovaj ne moze za Sarajevo. Gledam po FB puna podrska Vranjesu cak sta vise i portali razni ga brane. Brzo zaboravljamo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ta teritorija je nastala genocidom a znamo nadam se svi kako. Da ne kvarim temu uglavnom dovedi crnca i to je to 

Ko ima zelju neka nastavi rapravu na pp, necemo temu trovati spominjanjem ratnih zlocinaca, ovde pricamo o fudbalu i nasem klubu.simon je napisao/la:Tubic je zavrsena prica, na vrijeme se odreagovalo i nema potrebe voditi dalje rasprave radi mira na forumu.
Ti si opet šampion !
ma da je Turam nece ga igrat!! Srbin si svska cast, al budi covjek, i ne podrzavaj zlocince..
. ugl zavrsiti temu sa njim. Ugo bi mi bio drazo. bas bi mu lijepo pristajala bordo boja
. ugl zavrsiti temu sa njim. Ugo bi mi bio drazo. bas bi mu lijepo pristajala bordo boja

-
- Kontakt:
Bas vala, bezze nam ode tema u kontra smjeru...
- Aerodromsko
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Auuu sad ugledahtubicu sine propade ti transfer zbog slika na kojim nemas ni jedan pisljivi lajk
jesi ruzan ko ker, i plasio bi protivnika, al nace ibrakadabra nama i ruznije !

The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
-
- Kontakt:
Sutra (utorak) ocekujte jedan potpis...ili mozda cak dva. Ono , za kasnije...ako sta upadne u nasu mrezu ...upadne. Uglavnom , to bi bilo to za ovaj prelazni period a vjerovatno da Delac ostaje. I on sam je izrazio tu zelju. Naravno Chelsea odlucuje ali mislim da ce to biti ok
Volio bi da dovedemo Jasmina Mesanovica,on je za mene odlican igrac ,pogotovo za ovu nasu ligu... bio je jedan od boljih igraca u BIH dok je igrao za Celik,mlad je i moze jos puno napredovati. Stoper nam je neophodan,to vec svi znamo,i nadam se da cemo to pitanje rijesiti ovih dana! i sto se tice prelaznog roka to je to zasad,jedino ako bude nekih odlazaka onda dovesti adekvatnu zamjenu,prije svega mislim na Cimirota ako ode...ali otom potom.Naravno,ocekujem da cemo se zahvaliti barem cetvorici igraca,ako ne i vise.... Veoma je vazno da kompletni odradimo pripreme i spremni docekamo evropske utakmice,ako nas posluzi sreca u zrijebu,sve je moguce...
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, fanaticoszg, johntravolta123, PapakIzSa, Pitar6785, riki46, Syncro i 48 gostiju.