FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 18 feb 2010, 20:47

slika
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 feb 2010, 21:58

Hajd bolan slobodno reci i drugima koga provociras sa ovom kartom al blizu je dvadeset i sedmi :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 18 feb 2010, 22:02

Seyo_TM je napisao/la:slika

Ja sam citao clanak i pise,uprava hajduka je izasla u susret navijacima zeljeznicara,te im je bio besplatan ulaz :roll:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 18 feb 2010, 22:05

Seyo BRATE sto si je ti ocuvo u mene se malo zguzvala ;)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 18 feb 2010, 22:12

TheManiacs je napisao/la:

Ja sam citao clanak i pise,uprava hajduka je izasla u susret navijacima zeljeznicara,te im je bio besplatan ulaz :roll:
bilo je besplatno za one na jugozapadu pa nece sada redari ispitivati svakoga ko uđe i pitat ga za koga navijas pa mu onda naplati ili nenaplati ulaz ;)

theM87
Kontakt:

Post Postao/la theM87 » 18 feb 2010, 22:21

ala smo bili dobri :D :D :D :D
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 feb 2010, 22:45

theM87 je napisao/la: ala smo bili dobri :D :D :D :D
Ovo je treće postavljanje tog videa na ovoj temi. Onaj drugi je postavljen samo dva puta.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 feb 2010, 22:47

Imam i ja ulaznicu kad smo igrali na Poljudu. Samo, kod nas stoji kao neka regularna utakmica HNL-a, utakmica lige s clanovima te lige, dok su se za Zeljeznicar vidim potrudili pa naznacili prijateljska utakmica bar. :)
...Život za Široki...

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 18 feb 2010, 22:47

Željovac je napisao/la:
Ovo je treće postavljanje tog videa na ovoj temi. Onaj drugi je postavljen samo dva puta.

Postavio sam ja 2 video snimka ;)
Jedan je bio postavljen al ne da se moze odmah gledati sa foruma ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 18 feb 2010, 22:59

ŠB_Fidelis je napisao/la:Imam i ja ulaznicu kad smo igrali na Poljudu. Samo, kod nas stoji kao neka regularna utakmica HNL-a, utakmica lige s clanovima te lige, dok su se za Zeljeznicar vidim potrudili pa naznacili prijateljska utakmica bar. :)
a vidim i vi dolazite na FKŽ temu zar vam nismo odbojni :mrgreen: nije da se svađam :)))))

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 feb 2010, 23:05

Zeljeznicar? Nije, sto. Mislim, meni nije, na Grbavici smo uglavnom mogli igrati, kao i Zeljeznicar na Pecari, postujem kao klub, rivala, iako to vec duze vrijeme nije. Nije mi nitko odbojan, imam cisto rivalstva s pojedinima, uz jos neke stvari, al ne svodim to na mrznju, odbojnost il sta ja znam. Citam sve teme ionako. :)
...Život za Široki...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 feb 2010, 23:39

ŠB_Fidelis je napisao/la:Zeljeznicar? Nije, sto. Mislim, meni nije, na Grbavici smo uglavnom mogli igrati, kao i Zeljeznicar na Pecari, postujem kao klub, rivala, iako to vec duze vrijeme nije. Nije mi nitko odbojan, imam cisto rivalstva s pojedinima, uz jos neke stvari, al ne svodim to na mrznju, odbojnost il sta ja znam. Citam sve teme ionako. :)
odledam protiv sb svaku na grbavici mogu ti reci da stvarno imate priliku igrati, po onome sto sam vidio odmah sam konstatovao da je siroki najjaca momcad u ligi imali ste samo jednu boljku na pocetku bili ste neuigrani kao i mi al eto nekako smo vas otresli i sto je najbitnije uzeli tri boda.Samo mislim da mnogi podcjenjuju Zelju i da je period losih igara iza nas mi se uzdizemo iz utakmice u utakmicu i nemojte se iznenaditi ako vam budemo za vratom na kraju ovog festivala.

U regionalnoj bi igrali i klubovi iz madjarske po nekim pricama odmah mi pada na pamet Zeljo Videoton :D
Da me ko ne shvati pogresno ja sam protiv te neke regionalne liga bar dok se ne uvedu zakoni o sportu, o stadionima onda kad budu ljudi bez straha mogli dolaziti na utakmicu ( recimo porodicno, ne kazem da toga nema ali nije kao na zapadu) tek se nesto moze ocekivati, kod nas nije rjesenje ni nagomilati murije jer kolko su huligani skloni incidentu toliko je i murija bar kod nas.A i pitanje je koliko bi unapjedili ili unazadilo nas fudbal jer vjerujete da moze i gore od ovoga...
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 18 feb 2010, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.

Urban

Post Postao/la Urban » 18 feb 2010, 23:44

pile87 je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Zeljeznicar? Nije, sto. Mislim, meni nije, na Grbavici smo uglavnom mogli igrati, kao i Zeljeznicar na Pecari, postujem kao klub, rivala, iako to vec duze vrijeme nije. Nije mi nitko odbojan, imam cisto rivalstva s pojedinima, uz jos neke stvari, al ne svodim to na mrznju, odbojnost il sta ja znam. Citam sve teme ionako. :)
odledam protiv sb svaku na grbavici mogu ti reci da stvarno imate priliku igrati, po onome sto sam vidio odmah sam konstatovao da je siroki najjaca momcad u ligi imali ste samo jednu boljku na pocetku bili ste neuigrani kao i mi al eto nekako smo vas otresli i sto je najbitnije uzeli tri boda.Samo mislim da mnogi podcjenjuju Zelju i da je period losih igara iza nas mi se uzdizemo iz utakmice u utakmicu i nemojte se iznenaditi ako vam budemo za vratom na kraju ovog festivala.

U regionalnoj bi igrali i klubovi iz madjarske po nekim pricama odmah mi pada na pamet Zeljo Videoton :D

gdje ces videoton krepali dabogda uh uh
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 feb 2010, 23:50

Ako ce zbog regionalne lige trpit navijaci koji ce nam qrac?!

Nek Mamic i Zujo zarađuju negdje drugo...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 feb 2010, 00:00

bistrikboy je napisao/la:Ako ce zbog regionalne lige trpit navijaci koji ce nam qrac?!

navijaci bi bili ti koji bi bili na udaru kostantno i pod lupom druga stvar da se desi nesto recimo u nekome od nasih ne dao bog recimo u beogradu pa u uzvratnoj bi bilo mrtvih i obratno od ovakve lige bi imao najveci interes Dinamo i partizan dok bi svi ostali bili tu da popune broj ekipa a koliko je to finsiski isplativo uopste za ostale, mi i onako pored svega imamo najzanimljiviju ligu u regionu nama fali nekih drugih stvari recimo da imamo sponzora lige pa gdje bi prvak karikiram dobio 500 000 KM za to sto je prvi vidio bi borbe onda naravno i uz posteno sudjenje niko ne bi ni pomislio na neku regionalnu ligu

theM87
Kontakt:

Post Postao/la theM87 » 19 feb 2010, 00:00

Željovac je napisao/la:
nisam bio dan dva al aj od viska glava ne boli hahaha
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 feb 2010, 00:06

pile87 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Ako ce zbog regionalne lige trpit navijaci koji ce nam qrac?!

navijaci bi bili ti koji bi bili na udaru kostantno i pod lupom druga stvar da se desi nesto recimo u nekome od nasih ne dao bog recimo u beogradu pa u uzvratnoj bi bilo mrtvih i obratno od ovakve lige bi imao najveci interes Dinamo i partizan dok bi svi ostali bili tu da popune broj ekipa a koliko je to finsiski isplativo uopste za ostale, mi i onako pored svega imamo najzanimljiviju ligu u regionu nama fali nekih drugih stvari recimo da imamo sponzora lige pa gdje bi prvak karikiram dobio 500 000 KM za to sto je prvi vidio bi borbe onda naravno i uz posteno sudjenje niko ne bi ni pomislio na neku regionalnu ligu
Ma to je to,mi sa pola miliona pokrijemo haman sve troskove koje imamo prema kadru,ko god misli da ce nasi klubovi imati fajde od ovog padaju na pricu "biznismena" i imena eventualnih protivnika,ako se zaista to nekada za par godina ipak desi i zazivi ova liga,domace lige ce otici u neku stvar kao sto je slucaj i sa kosarkom...

A vezano za navijece problem predstavljaju i razliciti zakoni u ex-yu drzavama,te ovim nekim drugim drzavam koje bi kao ucestvovale,bilo bi tu i nesporazuma i zatezanja raznih,negdje bi se trpile nacinalisticke pjesme negdje ne,pa onda bi se postavljalo pitanje sta je uopste vrijeđanje na toj osnovi itd.Ja sam protiv jer mi necemo imati od ovoga nista,sem vecih troskova za putovanja...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 feb 2010, 00:11

Bas tako kosarka je najbolji primjer iako je dosta jeftinija od nogometa, u hrvatskoj su kosarkaski klubovi u rasulu, a jedinu korist ima od komplet NLB ima partizan i to nebas nesto pretjerano vjerujem da bi slicna situacija bila i u regionalnoj ligi.Hvala i prijatno!
Sto se tice Zujine price o tome on vrlo dobro zna da je to o dugom stapu i zbog tog ovakva prica sa njegove strane.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 19 feb 2010, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 19 feb 2010, 00:12

Liga, kup, regionalna liga , i eventualno europa...pa trebalo bi nam 40 igraca...ne mogu nasi da izdrze tempo vikend srijeda kad traje 2-3 sedmice a kamoli jos ovo...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 19 feb 2010, 00:15

Zeljeznicar - Sutjeska (Foca) 1:0 (Svraka)
Zeljeznicar - Sombor 1:1 (B. Spahic)
Zeljeznicar - Solunac 4:0 (Rovcanin x2, Simic, Kovacevic)
Zeljeznicar - Crvenka 2:0 (Kerla, Perak)
Zeljeznicar - Liznjan 7:1 (Visca x2, B. Spahic x2, Mesanovic, Perak i Rovcanin)
Zeljeznicar - Mladost F. 8:0 (H. Bešlija x2, B. Spahić, Perak, Kovacevic, Mesanović, Rovcanin i Visca)
Zeljeznicar - Rudar L. 2:2 (Perak, Svraka)
Zeljeznicar - Karlovac 0:4
Zeljeznicar - Istra 0:2
Zeljeznicar - Inter Z. 1:2 (Bekric)
Zeljeznicar - Hajduk 0:0
Zeljeznicar - Iskra 0:2
Zeljeznicar - Sloboda 1:1 (Kerla)
Zeljeznicar - Rudar 3:1 (Culum, Mesanovic, H. Beslija)

Strijelci:
Perak 4
Rovcanin 4
Spahic 3
H. Beslija 3
Mesanovic 3
Visca 3
Kerla 2
Kovacevic 2
Svraka 2
Bekric
Culum 1
Simic 1

Do sada na pripremama odigrano 14 utakmica a ocekuje nas jos jedna sa Velezom i jedna kao generalna proba sto ce dati nekih 15 utakmica. U veoma kratkom vremenskom periodu su odigrane i jos jednom kazem, mislim da ce biti i vise nego dovoljne za uigravanje ekipe.
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 19 feb 2010, 07:51, ukupno mijenjano 2 puta.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Levin, Proximic i 21 gost.