Evo nastavlja tradiciju.Unofficialpage je napisao/la:Ma ubijao je brašno i prija Goffin protiv Novaka ali bi redovno gubio, pa čak kad bi u odlučujućem setu vodio i sa dva breaka prednosti (4-0).bodi123 je napisao/la:Ma lisica je Roger, pametno ce zaobici sljaku u sirokom luku da izbjegne neugodne poraze od ovih prasinara, kojih bi bilo sigurno, ne moze on na ovoj sljaci MCa nista
Da mi je ko reko da ce Novak samo godinu dana nakon osvajanja RGa bit ovako smijesan igrac ne bi mu nikad vjerovao, ubi Goffin brasno
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Doduše, prejak je Dustin Brown za takozvanog GOATa iz tvog neistinitog potpisabodi123 je napisao/la:Rafa namjerno ispadao u prvim i drugim kolima po Wimbledonu da ne bi naletio na Rogera u polufinalu il finalu

Samo je jedan goat, pozdravimo Novaka GOATovica.shminka je napisao/la:Doduše, prejak je Dustin Brown za takozvanog GOATa iz tvog neistinitog potpisabodi123 je napisao/la:Rafa namjerno ispadao u prvim i drugim kolima po Wimbledonu da ne bi naletio na Rogera u polufinalu il finalu![]()
![]()

David u elementu
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- akisarajevo92
- Kontakt:
ocito je istina da je poceo opet jesti meso, ne djeluje vise onako mrsavo 

Don't believe the hype.
Mozda je samo povecao porciju zelja. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Berdych, Nishikori i Goffin!
Pa ja ne znam ima li bolje rangiranih tenisera a da su veće čkepi i skidači gaća
Pa ja ne znam ima li bolje rangiranih tenisera a da su veće čkepi i skidači gaća

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Novak ima sasvim realne šanse za goata, dok su Rafine za tu titulu ravne 0, ne postojebodi123 je napisao/la: Samo je jedan goat, pozdravimo Novaka GOATovica.

čilić.Raonffa je napisao/la:Berdych, Nishikori i Goffin!

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- KingJamesMVP
- Kontakt:
GOATovic namjerno oduljuje meč da Rafa svoj ne stigne završiti
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Kakav BH Goffina, ajmo to u TB 

Koje ba sasvim realne, trenutna situacija je 18-14-12, necemo gledati u kasike pa Novaku nabacivati jos 6 slemova za buducnost, pogotovo ne ovakvom kakav je posljednjih 10 mjeseci, trenutno je iza Nadala a da ne pricam o Rogerushminka je napisao/la:Novak ima sasvim realne šanse za goata, dok su Rafine za tu titulu ravne 0, ne postojebodi123 je napisao/la: Samo je jedan goat, pozdravimo Novaka GOATovica.
Evo Davida opet poceo igrat, da vidim kako ce sad usrat

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Goffin pametno koristio što je sunce na lijevoj strani Noletove polovine. Vidjet ćemo kada bude promjena strana da li će Nole tu malu prednost koristiti.

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Goffin posjeduje kacket.arelinho je napisao/la:Goffin pametno koristio što je sunce na lijevoj strani Noletove polovine. Vidjet ćemo kada bude promjena strana da li će Nole tu malu prednost koristiti.![]()

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Nole je trebao ispast od Simona, provlači se cijeli turnir
LeBron James
Ma nije mi on gori od ove trojice, pogotovo od Berdiha i Nishikorija.DANTES je napisao/la:čilić.Raonffa je napisao/la:Berdych, Nishikori i Goffin!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Odličan meč. Nole se provlači cijeli turnir, vrijeme je bilo..Goffin odličan.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Nokovic namjerno izgubio da se ne bi susreo sa kraljem u polufinalu.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Kada postanes babo tesko je ostati babuka. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Potpuno zasluzeno, trebao je napolje vec sa Simonom, dosta vise provlacenja na guzove
Novak GOATovic nastavlja sa izuzetnom formom, koliko sad ima boba ove godine, jel nakucao preko 600
Za Novaka je dobro sto je ispao sad jer bi mu Rafica sutra odrzo cas tenisa ovako jadnom

Novak GOATovic nastavlja sa izuzetnom formom, koliko sad ima boba ove godine, jel nakucao preko 600

Za Novaka je dobro sto je ispao sad jer bi mu Rafica sutra odrzo cas tenisa ovako jadnom

pisi Noli bodove u potpisu na mojoj listishminka je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.