Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Inn sport u Skenderiji...baš sam takve neki dan primijetio kad sam kupovao patike.johnnyyK je napisao/la:Ima li u nas igdje ovakvih ili bar sličnih ?![]()
Probaj sa ovim linkovimaHarika je napisao/la:Pozdrav ljudi,
Djevojka mi se pocela baviti polyworom, pa da vas pitam da li iko od vas zna kako to funkcionise. Cuo sam da se moze ostvariti neka zarada, pozz
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
johnnyyK je napisao/la:Slične, ali boja mi se ne sviđa, sve nešto šareno.Imaju i one Reebok Classic, najtvrđe tene što sam imao...
Da može ali nemoj očekivati neku posebnu zaradu.Harika je napisao/la:Istina je da se moze zaraditi, odnosno nesto postic?
Ma ona negdje nacula, odnosno njena drugarica dobija hrpu odjece, jer radi za nekog. Ne znam kako to ide, al dosla je i ona do 800 followersa i preko 1000 lajkova na setove.BvB09 je napisao/la:Da može ali nemoj očekivati neku posebnu zaradu.Harika je napisao/la:Istina je da se moze zaraditi, odnosno nesto postic?
Mora blogove raditi i share na društvene mreže ovdje imaš slike sve prikazano.Harika je napisao/la:Ma ona negdje nacula, odnosno njena drugarica dobija hrpu odjece, jer radi za nekog. Ne znam kako to ide, al dosla je i ona do 800 followersa i preko 1000 lajkova na setove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.