Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Jel se vratio DJ?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ko god bude igrao bice to jedna nova ekipa. Progres za 30 posto minimalno u svakom segmentu. Kad se vidi koliko Dusko i Nenad znaju, plus Osman koji odlicno sprema tim, nema zime.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Nista od Dj-a sad Mc u modibhsport je napisao/la:Jel se vratio DJ?

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- ultrassa1921
- Kontakt:
hvala Bogu pa imamo odlicnog trenera,po meni Aco nam je bio nula trener,nikakve akcije mi nismo imali na EP igra nam je zavisila dal je Mirza bio raspolozen ili ne
Manijaci Zeljini
-
- Kontakt:
Čestitke za promjenu termina ovog turnira. Taman sam se pitao kako odgledati obje tekme tj i mlade i seniore. PLus još i TV prenos idealno ako se ne može stići na neku tekmu. Također i puno raje posti a vikendom se obično prave iftari pa i ovi što ne poste mogu biti spriječeni a u 8 je najgore moguće vrijeme za tekmu što se tiče Ramazana.neno#4 je napisao/la:Ko god bude igrao bice to jedna nova ekipa. Progres za 30 posto minimalno u svakom segmentu. Kad se vidi koliko Dusko i Nenad znaju, plus Osman koji odlicno sprema tim, nema zime.
Vratio se Crni Sime.. Ko ce zamijeniti Mirzu na 4?Procito sam da nece Todic i Persic igrati kvalifikacije zbog povreda..
Vratio se DJ. 

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
zaboljisportuBiH je napisao/la:Čestitke za promjenu termina ovog turnira. Taman sam se pitao kako odgledati obje tekme tj i mlade i seniore. PLus još i TV prenos idealno ako se ne može stići na neku tekmu. Također i puno raje posti a vikendom se obično prave iftari pa i ovi što ne poste mogu biti spriječeni a u 8 je najgore moguće vrijeme za tekmu što se tiče Ramazana.neno#4 je napisao/la:Ko god bude igrao bice to jedna nova ekipa. Progres za 30 posto minimalno u svakom segmentu. Kad se vidi koliko Dusko i Nenad znaju, plus Osman koji odlicno sprema tim, nema zime.
kakav tv prenos,na txt bht nema nista o tome?
Koliko je jaka Britanija? Vidim ove iz NBA, ali kakvi su ostali? Zayebali su nas par puta vec...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Luol Deng (MIAMI), Joel Freeland (PORTLAND), Byron Mullens (OKLAHOMA) i Dan Clark ( LABORAL KUTXA) su im najpoznatiji igraci, svi osim Denga su igraci koji igraju na pozicijama 4 i 5 a Deng je 3 tj. krilo, sigurno ce biti opasni, jer su poznati kao selekcija koja ima dobre sutere i koja dosta sutira za tri poena, ove bekove sa spiska ne poznajem, mislim nisam nikad cuo ali sigurno ima i tu kvalitetnih igraca, recimo Devon van Oostrum (LABORAL KUTXA) bek koji ima 21 godinu igra u Spaniji.Cartman je napisao/la:Koliko je jaka Britanija? Vidim ove iz NBA, ali kakvi su ostali? Zayebali su nas par puta vec...
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Mi smo dosta oslabljeni, pa ako Britanci budu u punom sastavu (a izgleda da hoce), moglo bi tu biti velikih problema...LloriS je napisao/la:Luol Deng (MIAMI), Joel Freeland (PORTLAND), Byron Mullens (OKLAHOMA) i Dan Clark ( LABORAL KUTXA) su im najpoznatiji igraci, svi osim Denga su igraci koji igraju na pozicijama 4 i 5 a Deng je 3 tj. krilo, sigurno ce biti opasni, jer su poznati kao selekcija koja ima dobre sutere i koja dosta sutira za tri poena, ove bekove sa spiska ne poznajem, mislim nisam nikad cuo ali sigurno ima i tu kvalitetnih igraca, recimo Devon van Oostrum (LABORAL KUTXA) bek koji ima 21 godinu igra u Spaniji.Cartman je napisao/la:Koliko je jaka Britanija? Vidim ove iz NBA, ali kakvi su ostali? Zayebali su nas par puta vec...

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Samo jedna stvar, Dusko Ivanovic. Na turniru cete se svi uvjeriti sta i koliko znaci ovaj vrhunski strucnjak u kombinaciji sa Trajkovicem i kako dobro izgledamo.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
@Kobe24 Clark je krilni centar sa odlicnim sutem za tri poena, tip igraca kao nas Mirza samo sto se ne moze porediti sa njim
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Deng i Mullens su opasni, ostali manje. Očekujem da Deng preuzme ulogu lidera koga treba pustiti na 30-tak poena, dok ostale limitirati na manji broj poena.
Imamo Juku, Mirzu i jednog od najboljih strucnjaka u Evropi,nemamo se cega bojati 

Hoce li iko prenositi ovo za vikend?
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Celikovac je napisao/la:Hoce li iko prenositi ovo za vikend?
hoće bht u subotu protiv italije
Izvini ako sam dosadan, jos samo da napises satnicu 

Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Celikovac je napisao/la:Izvini ako sam dosadan, jos samo da napises satnicu
20 sati čini mi se,ili 20 i 30,nisam siguran
ne, nego u 17:00. sve utakmice igramo u tom terminu
nema potpisa