Onda uredu.Dobro je nije suplja prica,ako je profesionalno moze se nesto i pametno pocitati.Neka sam saznao.ŠB_Fidelis je napisao/la:Profesionalna deformacija.
A imam viska vremena na slobodne dane.
A uostalom dovoljno ti je samo prethodna dva posta na ovu temu procitati i shvatiti ces krajnju poantu.
Dosadan si kao i obično. Ako ne otpepaš sa sa teme nakačićemo ti se na temi o veležu tako da ćeš morati bježati od svojihNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Znaci po tebi se 20000 sa tzv zapadne strane iselilo i raselilo po bijelom svijetu a u njihove domove su uselili gacani i nevesinjci![]()
neznam decko sta da ti odgovorim na tvoje baljezganje. U te stanove su naseljeni ljudi iz srednje bosne a ovi navedeni nasi su van grada tacnije po bijelom polju kocinama i oko carskih vinograda
Kakvom bola cijelom mostaru lenta. U mojoj cernici je 95% cinilo jednonacionalna populacija. Tako isto u mahali na luci na tekiji u fejicevoj na carini itd svi su ostali u svojim kucama. Pa nije niko lud da ide iz sa svoje djedovine. Sta ti je. Stanovnistvo koje je raseljeno je vecinom sa zapadne strane i oni su prodavali stanove i zemlju vama. Pa bakamluka panjevina djikovina balinovac zahum i gomila stanova vam je prodata u koje su useljene izbjeglice iz srednje bosne. Kod nas lenta se struktura u srcu grada nije promjenila ni 5%lenta crvena je napisao/la:Koje zapadne strane o čemu ti? Radi se o cijelom gradu Mostaru. Reci mi samo šta od ovoga nije istina šta sam napisao.
šta ti pričaš čovječe. 92 godine je lijeva obala grada i svi ti kvartovi bili potpuno prazni. sve je to bilo otišlo pobjeglo kako god to sada nazvali.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kakvom bola cijelom mostaru lenta. U mojoj cernici je 95% cinilo jednonacionalna populacija. Tako isto u mahali na luci na tekiji u fejicevoj na carini itd svi su ostali u svojim kucama. Pa nije niko lud da ide iz sa svoje djedovine. Sta ti je. Stanovnistvo koje je raseljeno je vecinom sa zapadne strane i oni su prodavali stanove i zemlju vama. Pa bakamluka panjevina djikovina balinovac zahum i gomila stanova vam je prodata u koje su useljene izbjeglice iz srednje bosne. Kod nas lenta se struktura u srcu grada nije promjenila ni 5%lenta crvena je napisao/la:Koje zapadne strane o čemu ti? Radi se o cijelom gradu Mostaru. Reci mi samo šta od ovoga nije istina šta sam napisao.
Nemoj sine sebi laskati ,ja sam na ovoj temi bio vjerovatno kad su za tebe internet i laptop bili samo misaona imenica ali ti si nebitan kao i tvoja šuplja priča.Ako misliš da si interesantan nekome jako se varaš.Ove dvije-tri rečenice su sve što si zaslužio i što ćeš dobiti i ti i tvoj klub koji je sve samo ne ono zašto ga ti smatraš izuzev par komada u nedjelju, to ćemo vam podariti gratis.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:![]()
![]()
Opa vidi rukija na temi
![]()
![]()
cast mi je sto sam uticao na povecanje korisnika na vasoj temi. Nadam se da ce usljediti bar jedna cestitka od nekog iskrenog navijaca vaseg kluba
![]()
ne vracam se vise na vasu temu i ovo je bio izuzetak danas. Steta sto se ne vidimo u nedelju da vas sasijemo u navijanju kao svaki put do sada
mostarac1312 je napisao/la:Legedno živ ti nama bio, malo ti čitam postove, i čudim se žašto moderatori ne reagiraju na tvoje upise.
Ovo što ti stalno pišeš su čiste provokacije, ali nema veze, tako samo i znaš i ja to poštujem.
Da nastavim, puno nebuloza pišeš, čitam i ne vjerujem. Pogledaj samo malo tvoju tribinu, pa RA se ne može ni nazvati navijačkom skupinom, imali ste jednu dobru sezonu u 2. ligi i malo nakon toga u 1., poslije toga vas nema nigdje. Budi realan i razgovarajmo na osnovu činjenica. Sve se može dokazati laganim uvidom u fotografije.
Drugo, čitam negdje pišeš o odnosu na "lijevu" i "desnu" obalu Mostara, ja tako Mostar ne gledam, navijam za Zrinjski ali imam i puno prijatelja na tzv. lijevoj strani, što zbog posla, što zbog starih "drugarstava". Činjenice su da je "desni" dio grada gospodarski, ekonomski i na svaki drugi način debelo ispred "lijevog" dijela grada, tu samo izuzmimo onaj dio Starog grada koji ima taj povijesni značaj. Imam tu sreću da radim sa puno ljudi iz inozemstva, i stvarno su oduševljeni svaki put kad dodju u Stari grad, ali svaki put ih i njegova okolica iznenadi, ali i svaki put doživljavam iste konstantacije da su to dva različita dijela. Njih "zapadni" više podsjeća na zapad, mada smo mi i kao grad i kao država - svjetska periferija. Htio ti ili ne htio, htio ja ili ne htio, Mostar je nesretnim ratom izgubio dušu.
I nemoj više pisati na našoj temi, brukaš i sebe i klub za koji navijaš.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.