FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma sa Sahinovicem na golu se mozes slikat samo,ono je horor kakve golove prima konstantno. Beganovic ocaj,lik prvom do sebe nije u stanju pas da napravi,Avramovski ni jedan tacan pas. Svaka konta nas skrse sa ledja,vratite im po nogama pa makar 20 primili. Avramovski,Radovic,Beganovic,Sahinovic sa njima u ekipi mastat o nekom vecem rezultatu je suludo. Da nije Juraldzije bilo nebi centra presli.
Ubaci Buljubasica i Maria
Ma realno kad onakav gol primiš u prvim sekundama sva taktika pada u vodu. A protivnik dobije neočekivanu dodatnu snagu.
Šahinovića klupirati ili po mogućnosti na tribine poslati do januarskog prelaznog.
Sa ovakvim golmanom Nesta i Stam bi smiješno izgledali ispred njega.
Šahinovića klupirati ili po mogućnosti na tribine poslati do januarskog prelaznog.
Sa ovakvim golmanom Nesta i Stam bi smiješno izgledali ispred njega.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Golman nas je koštao najmanje 6-7 bodova do sada, sada moraš krenuti i eto šah mat. Hoće biti dopisivanja sa Tageltijom.
Krivi Dal, Ziljkic, Sahinovic, Mirza, Ajla, kriv i Dudic ko sve ne, samo Mirvic nikad kriv nije 

-
- Kontakt:
Zrinjski je najozbiljnija ekipa sto i pokazuju kroz prvenstvo , tu je sad i borac, nase je mjesto za evropu i pokrij se po usima, djaba se nervirati i nadati uzalud
04.10.2009 !
Dovoljno je samo vidjeti da forsira invalida Juraldziju, jer je njegov igrac (mi mu osmi klub u zadnjih par sezona), a na klupi drži Vrancica koji je za njega Rodri.Evander je napisao/la: ↑05 nov 2023, 20:43Razamn je ubleha, kojeg su navijaci nafurali samo iz zelje da se vec jednom krene naprijed, na neki drugi nacin. Mislim, ok je on, u rangu Varesanovica i slicnih. Realno, za njega je Vinko trener u svakom pogledu. Ali u sustini, nije do trenera ovo, dok je na celu kluba mrljo Mirvic, nema nama hajra.
Vec imamo problem da su pojedini pretplaceni na prvih 11 bez obzira kako igrali dok su neki otpisani isto tako bez obzira kako se trudili…ovo nije nikako dobro.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Idemo ovo okrenuti, bez plakanja pi c k ice
- muhamedhulk
- Kontakt:
Cuj ovog iznad, on bi da nam sudi neko i da navlaci na nasu stranu 
A onda se zali sto borcu navlace….a isto bi da mogu radili.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Odbrana ne postoji struka se odrekla Serbecica, Balte, Martinovica, Zeljkovica… naprijed Viverosa, Vrancica…
Kad god je ovaj Mirvic na utakmici, mi gubimo tekmu.
Ako neko ne vjeruje, nek provjeri
Ako neko ne vjeruje, nek provjeri
Stoposto. Kriteriji su atmosfera u svlacionici, neposluh i slične ublehe. Kad god to čujem meni naumpadne Hurtic i Benko.
Da Šahinovića neko ovako napuca otišla bi pod prečku.
Ko da gledam sad ide preskakanje sredine i zadržavanje lopte od strane golmana Borca.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Balilukmuhamedhulk je napisao/la: ↑05 nov 2023, 20:51Cuj ovog iznad, on bi da nam sudi neko i da navlaci na nasu stranu
- PeppermintSA
- Kontakt:
Majke mi moje, ovo sto Pena igra mogu igrati i ja
-
- Kontakt:
Vadi daniela u pm
Pena goapodin kao maneken
Ziljkicu sve ti **** koji ti je **** !?
Pena goapodin kao maneken
Ziljkicu sve ti **** koji ti je **** !?
Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 05 nov 2023, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
Ma nije nam sredina problem, Mustafić i Julardžija prenesu nekako loptu, iako nisu na svom nivou opet oni rade posao ali u završnici smo nula
Trenutno korisnika/ca: bvsic, misstianopenaldo, Proximic i 51 gost.