Jbg omasi 2 slobodna, moglo se do sad vec zaokruzit..al sad ce ovi u bonus, valjda ubaci..samo da ga ne zamijeni posto je +10mforce je napisao/la:'ladno je lik citavu utakmicu odigraoBrezovac je napisao/la:jos 5 minuta i 2 poena..moze on to
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
- Milanista92
- Kontakt:
Ljudi sta je sa jagode jel preso 13.5
Tesko da ce preciMilanista92 je napisao/la:Ljudi sta je sa jagode jel preso 13.5

ZELJEZNICAR 1921!
12, jos 2 minMilanista92 je napisao/la:Ljudi sta je sa jagode jel preso 13.5
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
Izadje..mislim da je to to, da smo ga popushili 
EDIT ipak se vrati do mene je, ima jos 2 minuta da ubaci

ma ostace na 12 ... jbg ...Brezovac je napisao/la:Izadje..mislim da je to to, da smo ga popushili
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
a yebemu sve crno glupoBrezovac je napisao/la:Izadje..mislim da je to to, da smo ga popushili
- darknes001
- Kontakt:
pu ebem ti kladionicu ,dabogda ispao ceahlauli iz lige jeste smotani
i fol odmara pola sastava,a od nabrojanih samo dvojica odmaraju,jake mu izjave nab.ijem ga
Ipak, Reghecampf je najavio velike promjene, što bi trebalo biti dovoljno da u Piatri Nemat momčad izgleda svježe i motivirano. Naime, na lijevom boku će umjesto Latovlevicia igrati Prepelita, stoper Szukala će također odmoriti kao i defenzivni vezni Pintilii. Poštedu su dobili i prvi topnik ekipe Rusescu te veznjak Chipciu. Odmor bi sigurno zaslužio i graditelj igre Tanase, no on se sam pobrinuo za to zaradivši suspenziju prethodno kolo. Prilika je to za Tatua, Rochu i Iancua da se nametnu treneru dobrom predstavom te možda zasluže nekoliko minuta u uzvratnoj utakmici u Londonu.

i fol odmara pola sastava,a od nabrojanih samo dvojica odmaraju,jake mu izjave nab.ijem ga
Ipak, Reghecampf je najavio velike promjene, što bi trebalo biti dovoljno da u Piatri Nemat momčad izgleda svježe i motivirano. Naime, na lijevom boku će umjesto Latovlevicia igrati Prepelita, stoper Szukala će također odmoriti kao i defenzivni vezni Pintilii. Poštedu su dobili i prvi topnik ekipe Rusescu te veznjak Chipciu. Odmor bi sigurno zaslužio i graditelj igre Tanase, no on se sam pobrinuo za to zaradivši suspenziju prethodno kolo. Prilika je to za Tatua, Rochu i Iancua da se nametnu treneru dobrom predstavom te možda zasluže nekoliko minuta u uzvratnoj utakmici u Londonu.
Može li Ferreira do poravnjanja?
Zna li neko slučajno do kad radi Formula?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Evolution87
- Kontakt:
Hajde Real!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
hajde durante pogodi nesto ccc
bob je napisao/la:hajde durante pogodi nesto ccc
Zadnja izmjena: merdo21, dana/u 10 mar 2013, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.
Preksinoć sanjam Celta-Real vodi Real 0-1 i domaći izjednače na 1-1 i onda opet 1-2, i to baš u drugom poluvremeu
Još da sam uplatio...

Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
čekam još Atletico M. 1X da sedmicu završim sa plusom od 22 feninga
vikend i srijeda su me ukopali... onim danima kad je slabija ponuda sam bio u dobrom plusu

vikend i srijeda su me ukopali... onim danima kad je slabija ponuda sam bio u dobrom plusu
Haj jos Benfica za 148,ako me iznevjeri 1.15
neznam ni koji klinac je ubaci 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hvalim te Boze!
Juve u 90' za pobjedu, Pacos u 90' za 1-1!
Sinoć pitam jarana šta da odigram, inace lik prati tenis strava. Kreno Ferera, kaže on izbaci ga, ima onaj extra servirs. Kasnije ce se ispostavit da je bio u pravu: Ferer gubi, Wawrinka preokreće, Simon spašava 2 meč lopte i s 1-5 dobija 3. set 7-5...
Dva dana, dva puta kroz iglene uši
Juve u 90' za pobjedu, Pacos u 90' za 1-1!
Sinoć pitam jarana šta da odigram, inace lik prati tenis strava. Kreno Ferera, kaže on izbaci ga, ima onaj extra servirs. Kasnije ce se ispostavit da je bio u pravu: Ferer gubi, Wawrinka preokreće, Simon spašava 2 meč lopte i s 1-5 dobija 3. set 7-5...
Dva dana, dva puta kroz iglene uši

Evo i meni će izgleda donijeti nešto manje love!miky_hz je napisao/la:Haj jos Benfica za 148,ako me iznevjeri 1.15neznam ni koji klinac je ubaci

LUHG!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.