Samo vam Brekalo neprecizan, umjesto da pogodi suigraca on direkt u prozor. Da je bila tvrdja lampa steta bi bila veca.

Imas pravo bit ovdje, al nemas pravo provocirat. Sve ti to na finjaka. Ajde zaobidji temu.. pozHead je napisao/la:Ovo nije tvoja tema niti tvoj forum. Imam puno pravo ovdje da pisem. Ne krsim nikakva pravila. Ti si taj koji mene naziva bolidom i vrijedja me. Time krsis pravila foruma...
Samo vam Brekalo neprecizan, umjesto da pogodi suigraca on direkt u prozor. Da je bila tvrdja lampa steta bi bila veca.![]()
Head je napisao/la:Ovo nije tvoja tema niti tvoj forum. Imam puno pravo ovdje da pisem. Ne krsim nikakva pravila. Ti si taj koji mene naziva bolidom i vrijedja me. Time krsis pravila foruma...
Samo vam Brekalo neprecizan, umjesto da pogodi suigraca on direkt u prozor. Da je bila tvrdja lampa steta bi bila veca.![]()
Head je napisao/la:Pa ja na temi Sarajeva mogu govoriti sta hocu protiv drugih timova. Ne krsim pravila ako vrijedjam drugi tim. Uzmi pravila, procitaj. Nije tesko.
Sta dolazis i provociras samo .ko si ti da ocjenjujes igru Crnova.primasquadra je napisao/la:što ste svi odma stavili slike Crnova na avatar kad vam je najlošiji igrač zasad ? eno u sarajevu brat nevidljiv .
Nema potrebe da pjenis, on je samo neko ko ima oci. Cinjenica je da Crnov igra jako lose trenutno, ne znaci da je los igrac ali da nije ispunio ocekivanja itekako znaci. Ipak, tek je otvaranje, duga sezone, ne mora znaciti da nece podici formu i opet biti kao u Zrinjskom, ponajbolji igrac lige.modric je napisao/la:Sta dolazis i provociras samo .ko si ti da ocjenjujes igru Crnova.primasquadra je napisao/la:što ste svi odma stavili slike Crnova na avatar kad vam je najlošiji igrač zasad ? eno u sarajevu brat nevidljiv .
pa vidis da u priopćenju pise i da je Sarajevo oštećeno...i da su zasluženo pobjedili..kad čitaš onda polako pročitaš da skužiš o čemu se radi a ne preletjeti i laprdati poslije bezveze..očito je fora da se ukaže na lošu kvalitetu suđenja i da se svi klubovi bore protiv toga i ukazuju na to..suarez000000 je napisao/la:Kako vas nije stid zalit se na sudjenje ? Sarajevu cist go ponisten i penal nije sviran, vi se zalite smijesni ste bijednici fuujj.
Rooney88 je napisao/la:Nema potrebe da pjenis, on je samo neko ko ima oci. Cinjenica je da Crnov igra jako lose trenutno, ne znaci da je los igrac ali da nije ispunio ocekivanja itekako znaci. Ipak, tek je otvaranje, duga sezone, ne mora znaciti da nece podici formu i opet biti kao u Zrinjskom, ponajbolji igrac lige.modric je napisao/la:Sta dolazis i provociras samo .ko si ti da ocjenjujes igru Crnova.primasquadra je napisao/la:što ste svi odma stavili slike Crnova na avatar kad vam je najlošiji igrač zasad ? eno u sarajevu brat nevidljiv .
brig je napisao/la:pa vidis da u priopćenju pise i da je Sarajevo oštećeno...i da su zasluženo pobjedili..kad čitaš onda polako pročitaš da skužiš o čemu se radi a ne preletjeti i laprdati poslije bezveze..očito je fora da se ukaže na lošu kvalitetu suđenja i da se svi klubovi bore protiv toga i ukazuju na to..suarez000000 je napisao/la:Kako vas nije stid zalit se na sudjenje ? Sarajevu cist go ponisten i penal nije sviran, vi se zalite smijesni ste bijednici fuujj.
pobjeda Sarajeva je zaslužena
Haj da se je nudio Rijeci razumijem, pa donekle i Splitu, ali vama da se je nudio...brig je napisao/la:Kako lazes. Prije Sarajeva nudio se Rijeci, Splitu i Sirokom. Kad su ga odbili zavrsio je kod vas. Ili lazes ti ili te slagalo djubre od igraca i covjeka
Pa odpadak iz splita igra obranu u tvom timu... šta si ti umislio.ElCartel11 je napisao/la:pa donekle i Splitu, ali vama da se je nudio... :stop:brig je napisao/la:Kako lazes. Prije Sarajeva nudio se Rijeci, Splitu i Sirokom. Kad su ga odbili zavrsio je kod vas. Ili lazes ti ili te slagalo djubre od igraca i covjeka
Crnov je odličan igrač jedan od najboljih u ligi,,,protiv Sarajeva je bio loš...ali generalno odličan igrač,,,Android je napisao/la:Rooney88 je napisao/la:Nema potrebe da pjenis, on je samo neko ko ima oci. Cinjenica je da Crnov igra jako lose trenutno, ne znaci da je los igrac ali da nije ispunio ocekivanja itekako znaci. Ipak, tek je otvaranje, duga sezone, ne mora znaciti da nece podici formu i opet biti kao u Zrinjskom, ponajbolji igrac lige.modric je napisao/la: Sta dolazis i provociras samo .ko si ti da ocjenjujes igru Crnova.
Crnov je u dresu Sirokog odigrao dvije utakmice, protiv Viteza je bio solidan, protiv Sarajeva je bio los kao i vecina ekipe, a post ovog mostarca je cista provokacija ali neka, ako mu to olaksava dusu onda nek pise
Cudno mi da ti nasi ''otpadi'' kako jih nazivate, jedan vam juce uvali gol a mogao je i 3, dok je taj iz Splita strpao u dzep vase napadaceAndroid je napisao/la:I otpadak iz Rijeke...
Cuj cudno mu, pa zbog cega ti je to cudno?
Očito si glxp i teško vežeš premise.ElCartel11 je napisao/la:Cudno mi da ti nasi ''otpadi'' kako jih nazivate, jedan vam juce uvali gol a mogao je i 3, dok je taj iz Splita strpao u dzep vase napadaceAndroid je napisao/la:I otpadak iz Rijeke...
Cuj cudno mu, pa zbog cega ti je to cudno?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.