odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Federer17

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la Federer17 » 01 dec 2016, 23:53

Momciluk je napisao/la:Joj federeru ybes mi sve koja si ti sifra, koja sad prijateljica :lol:
Pa na forumu, nasa zajednicka. :P :lol: Ne poznajemo se uzivo da bi pricali o nekim drugim. :mrgreen:

chelsea358
Kontakt:

Post Postao/la chelsea358 » 01 dec 2016, 23:58

anonimni je napisao/la:250 KM je original, fuseva ima 100%, vidjao sam ih nekad kao sponzorisane artikle... Ima li poznavatelja satova ovdje, vrijedi li original tih para?

Poslano sa mog HTC 10 koristeći Tapatalk
DW ti je nesto sto ljubitelji satova zovu Fashion watch ,znaci koristi jeftini mehanizam al se mora priznat da je izgledom extra.
A za te pare ko ne želi jeftin mehanizam najbolja je opcija kakav japanski tipa Seiko,Orient,Casio,Citizen

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 01 dec 2016, 23:59

Ma svjestan sam ja da moze po pravilima igre :mrgreen: al na one gore cipele tesko.. a o modi nemam pojma oblacim se po osjecaju :D
Od tih slika i meni se druga i treca svidjaju ovo ostalo ne bih mogao..
Federer17 je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:Joj federeru ybes mi sve koja si ti sifra, koja sad prijateljica :lol:
Pa na forumu, nasa zajednicka. :P :lol: Ne poznajemo se uzivo da bi pricali o nekim drugim. :mrgreen:
Vjerovatno mislis na ustipka, brate ne znam da l sam je citirao jednom za ovo vremena na forumu :mrgreen: ne znam otkud ti ideja da mi je prijateljica :D
This time next year we'll be millionaires.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 dec 2016, 00:31

chelsea358 je napisao/la:
anonimni je napisao/la:250 KM je original, fuseva ima 100%, vidjao sam ih nekad kao sponzorisane artikle... Ima li poznavatelja satova ovdje, vrijedi li original tih para?

DW ti je nesto sto ljubitelji satova zovu Fashion watch ,znaci koristi jeftini mehanizam al se mora priznat da je izgledom extra.
A za te pare ko ne želi jeftin mehanizam najbolja je opcija kakav japanski tipa Seiko,Orient,Casio,Citizen
Koji sat je u nasim ovim radnjama 2 u 1, da je i sminka ali da ima i mehanizam? :)

chelsea358
Kontakt:

Post Postao/la chelsea358 » 02 dec 2016, 08:42

tuzlak1987 je napisao/la:

Koji sat je u nasim ovim radnjama 2 u 1, da je i sminka ali da ima i mehanizam? :)
Zavisi koliko ko može platiti :mrgreen: Hamilton i Tissot za one dubljeg dzepa.
Al posto su ovi švicarski satovi skupi za nas,najbolja opcija je kakav japanski.
Orient nisam viđao kod nas,al ima i opcija on line narucit.
Seiko pravi milion satova znaci ima ih svakakvih mora se nesto naci da se svida nekome,sad zavisno od ukusa nek se bira.Cijenom su isto od onih dosta jeftini pa imaju modele i po par hiljada.Slicno je situacija i sa Casiom.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 dec 2016, 08:48

anonimni je napisao/la:Vakat se zeniti? :D Ako jeste, sa srecom, da ti zivot bude ispunjen harmonijom i djeca casna, postena i odgojena kako treba :)

Dosta sad patetike :mrgreen: Jesi gledao u Jeordiesu? Oni su recimo duplo jeftiniji, a ti rece da ti svakako odijelo treba jednom... Ima kod nas i radnja blizu BBI gdje su odijela 150 KM, ali ne nosim ih, pa ne znam kakva su kvalitetom :mrgreen:

Evo našao sam da radnja kod nas ima, ali nije u Mepasu, super, hvala ti.

Stjepena Radica 39 Mostar

Spreman sam dati 300-400KM za odjelo, kravata :hmmmmm: Najlakše je za cipe, ima toga svugdje uzeti.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 dec 2016, 09:05

Citizen i Tissot su po meni ponajbolji omjer cijene i kvalitete, tu je negdje i Orient, čak mi se i najviše sviđaju njihovi modeli od ova 3, Seiko je čak malo i jeftiniji, ali nemaju nešto previše modela koji se meni sviđaju. Hamilton je već cjenovno iznad ovih, a o Švicarcima da ne pričamo, IWC, Pattek, Breitling, A und S ...žešća perverzija :bale:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 dec 2016, 09:08

rio_Ferdy88 je napisao/la:Citizen i Tissot su po meni ponajbolji omjer cijene i kvalitete, tu je negdje i Orient, čak mi se i najviše sviđaju njihovi modeli od ova 3, Seiko je čak malo i jeftiniji, ali nemaju nešto previše modela koji se meni sviđaju.
U mene je Seiko 21 jewels automatic, super sat :)

http://www.ebay.com/itm/SEIKO-5-MENS-WA ... 2042141790

anonimni
Kontakt:

Re: RE: Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la anonimni » 02 dec 2016, 10:37

Ma bitno mi je da radi par godina, ionako satove mijenjam svakodnevno haman, a ove narukvice su mi bas extra, on ako moze izdrzati dok je garancije ja sretan :D Imao sam Swatch koji je radio extra, ali mu spao onaj dio za zakopcavanje nakon godinu dana (bez sile, normalno ga otkopcao :mrgreen: ), pa sad samo Bossov drugi nosim, znam da su to modni satovi, al tacan je a fin je detalj :D
Gledao sam Casio i jeftini su im satovi, vec za 50-60 KM idu osnovni modeli, to me bas zacudilo, ali kontam ipak uzeti na proljece Daniela cisto da ga profuram, ako se isplati i ako ce mi tih par godina raditi kako treba why not :)

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 dec 2016, 18:24

S obzirom da ide zima, evo malo zimskih pyzdarija:
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Klare

Post Postao/la Klare » 02 dec 2016, 19:57

Monolog je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:Ma ja bi rado turban profuro al ovo ostalo ni u snu.. jedino mu sat dobar.. a vjeruj ja ovo ne bi volio ni na drugoj osobi vidjet :mrgreen:
Ali ukusi su cudo..
Svako ima svoj stil.
Ja, recimo, ne nosim trenerke. Imam dvije, nisam ih nijednom obukao. Ne osjećam se dobro noseći to.
Pantole, farmerice, bermude, šortsevi -> da.
Trenerke -> ne.

A ovakve kombinacije često nosam. Razliku već naglasih - umjesto turbana šešir.
Ja u šotrsu ili bermudama vani negdje ne bi nema šanse, pogotovo ne navečer, to mi je nekako dijetinje, neozbiljno.

Također ni meni se ne sviđa ova kombinacija plavo-smeđe, iako se nosi i dosta je prihvatljivo, a vjerovatno mi se ne sviđa iz tog razloga što je vrlo često viđena kombinacija.
Ova skroz tamna plava sa smeđim može proći, a ove svijetlije i ljubičaste, ma daj, nikako.
Iako se možda, ali možda "stručnjaci neće složiti, meni odlično ide smeđe sa tamnijim sivim.

Dalje da ti priserem zaa ove zimske čarolije.
Kod prvog ne valja šal.
Kod vikinga ne valja ni kapa ni šal
Kod ovog zadnjeg bradonje apsolutno ružna kragna kaputa, ako se kragnom može zvati.

Pobjednik sa ovih slika je francuzica, jer je toplo obučen, ovaj prvi možda i može sa drugim šalom, ali i na 5 stepeni ima da se smrzneš, da ne pričamo o minusu, zayebi modu u ovom slučaju. :mrgreen:

thekoplegend
Kontakt:

Post Postao/la thekoplegend » 02 dec 2016, 21:28

vozdra, gdje u tuzli mogu kupiti dobru, kvalitetnu, modernu obuću za zime ? može i čizma i cipela i nešto izmedju, pa ako ko ima kakvih prijedloga preporucite. :)

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 02 dec 2016, 21:32

thekoplegend je napisao/la:vozdra, gdje u tuzli mogu kupiti dobru, kvalitetnu, modernu obuću za zime ? može i čizma i cipela i nešto izmedju, pa ako ko ima kakvih prijedloga preporucite. :)
Kod Indira. Sa članskom fukara imaš sniženje.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 dec 2016, 22:53

shzna je napisao/la:
thekoplegend je napisao/la:vozdra, gdje u tuzli mogu kupiti dobru, kvalitetnu, modernu obuću za zime ? može i čizma i cipela i nešto izmedju, pa ako ko ima kakvih prijedloga preporucite. :)
Shzna, zar je tesko biti normalan nekih 10 minuta, majka mu stara?

Thekoplegend - vala sad u Bingo CC imas dosta radnji, cak i u P&B ili Berski imas fensi cipelica, a imas i preko puta par radnji sa dobrim cizmama, sve zavisi koliko mislis platiti.
U Planici je moj drug nedavno kupio dobre, poluduboke cipele, bas za ovog vremena. Valjda su snizene sad ili su bile.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 04 dec 2016, 10:49

shzna je napisao/la:
Kako je sretna raja s kojom se druzis, pravi saljivdzija
Nad tobom sunce najljepše sja

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: RE: Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 04 dec 2016, 14:40

Monolog je napisao/la:S obzirom da ide zima, evo malo zimskih pyzdarija:
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Dze u rajvosa naci ovako ove kapute na slim fazon?

Sent from my E6653 using Tapatalk

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 04 dec 2016, 14:55

Ja sam u Legendu (SCC) uzeo lijep sivi kaput i platio 200KM.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 04 dec 2016, 15:40

Ima li u nas igdje ovakvih ili bar sličnih ? :hmmmmm:
slika
slika
slika

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 dec 2016, 15:44

Mepas Sportvision 120 ili 130KM.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.