Pa na forumu, nasa zajednicka.Momciluk je napisao/la:Joj federeru ybes mi sve koja si ti sifra, koja sad prijateljica![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa na forumu, nasa zajednicka.Momciluk je napisao/la:Joj federeru ybes mi sve koja si ti sifra, koja sad prijateljica![]()
DW ti je nesto sto ljubitelji satova zovu Fashion watch ,znaci koristi jeftini mehanizam al se mora priznat da je izgledom extra.anonimni je napisao/la:250 KM je original, fuseva ima 100%, vidjao sam ih nekad kao sponzorisane artikle... Ima li poznavatelja satova ovdje, vrijedi li original tih para?
Poslano sa mog HTC 10 koristeći Tapatalk
Vjerovatno mislis na ustipka, brate ne znam da l sam je citirao jednom za ovo vremena na forumuFederer17 je napisao/la:Pa na forumu, nasa zajednicka.Momciluk je napisao/la:Joj federeru ybes mi sve koja si ti sifra, koja sad prijateljica![]()
![]()
Ne poznajemo se uzivo da bi pricali o nekim drugim.
Koji sat je u nasim ovim radnjama 2 u 1, da je i sminka ali da ima i mehanizam?chelsea358 je napisao/la:DW ti je nesto sto ljubitelji satova zovu Fashion watch ,znaci koristi jeftini mehanizam al se mora priznat da je izgledom extra.anonimni je napisao/la:250 KM je original, fuseva ima 100%, vidjao sam ih nekad kao sponzorisane artikle... Ima li poznavatelja satova ovdje, vrijedi li original tih para?
A za te pare ko ne želi jeftin mehanizam najbolja je opcija kakav japanski tipa Seiko,Orient,Casio,Citizen
Zavisi koliko ko može platitituzlak1987 je napisao/la:Koji sat je u nasim ovim radnjama 2 u 1, da je i sminka ali da ima i mehanizam?chelsea358 je napisao/la:DW ti je nesto sto ljubitelji satova zovu Fashion watch ,znaci koristi jeftini mehanizam al se mora priznat da je izgledom extra.anonimni je napisao/la:250 KM je original, fuseva ima 100%, vidjao sam ih nekad kao sponzorisane artikle... Ima li poznavatelja satova ovdje, vrijedi li original tih para?
A za te pare ko ne želi jeftin mehanizam najbolja je opcija kakav japanski tipa Seiko,Orient,Casio,Citizen
Evo našao sam da radnja kod nas ima, ali nije u Mepasu, super, hvala ti.anonimni je napisao/la:Vakat se zeniti?Ako jeste, sa srecom, da ti zivot bude ispunjen harmonijom i djeca casna, postena i odgojena kako treba
Dosta sad patetikeJesi gledao u Jeordiesu? Oni su recimo duplo jeftiniji, a ti rece da ti svakako odijelo treba jednom... Ima kod nas i radnja blizu BBI gdje su odijela 150 KM, ali ne nosim ih, pa ne znam kakva su kvalitetom
U mene je Seiko 21 jewels automatic, super satrio_Ferdy88 je napisao/la:Citizen i Tissot su po meni ponajbolji omjer cijene i kvalitete, tu je negdje i Orient, čak mi se i najviše sviđaju njihovi modeli od ova 3, Seiko je čak malo i jeftiniji, ali nemaju nešto previše modela koji se meni sviđaju.
Ma bitno mi je da radi par godina, ionako satove mijenjam svakodnevno haman, a ove narukvice su mi bas extra, on ako moze izdrzati dok je garancije ja sretanchelsea358 je napisao/la:DW ti je nesto sto ljubitelji satova zovu Fashion watch ,znaci koristi jeftini mehanizam al se mora priznat da je izgledom extra.anonimni je napisao/la:250 KM je original, fuseva ima 100%, vidjao sam ih nekad kao sponzorisane artikle... Ima li poznavatelja satova ovdje, vrijedi li original tih para?
Ja u šotrsu ili bermudama vani negdje ne bi nema šanse, pogotovo ne navečer, to mi je nekako dijetinje, neozbiljno.Monolog je napisao/la:Svako ima svoj stil.Momciluk je napisao/la:Ma ja bi rado turban profuro al ovo ostalo ni u snu.. jedino mu sat dobar.. a vjeruj ja ovo ne bi volio ni na drugoj osobi vidjet
Ali ukusi su cudo..
Ja, recimo, ne nosim trenerke. Imam dvije, nisam ih nijednom obukao. Ne osjećam se dobro noseći to.
Pantole, farmerice, bermude, šortsevi -> da.
Trenerke -> ne.
A ovakve kombinacije često nosam. Razliku već naglasih - umjesto turbana šešir.
Kod Indira. Sa članskom fukara imaš sniženje.thekoplegend je napisao/la:vozdra, gdje u tuzli mogu kupiti dobru, kvalitetnu, modernu obuću za zime ? može i čizma i cipela i nešto izmedju, pa ako ko ima kakvih prijedloga preporucite.
Shzna, zar je tesko biti normalan nekih 10 minuta, majka mu stara?shzna je napisao/la:Kod Indira. Sa članskom fukara imaš sniženje.thekoplegend je napisao/la:vozdra, gdje u tuzli mogu kupiti dobru, kvalitetnu, modernu obuću za zime ? može i čizma i cipela i nešto izmedju, pa ako ko ima kakvih prijedloga preporucite.
Kako je sretna raja s kojom se druzis, pravi saljivdzijashzna je napisao/la:Kod Indira. Sa članskom fukara imaš sniženje.thekoplegend je napisao/la:vozdra, gdje u tuzli mogu kupiti dobru, kvalitetnu, modernu obuću za zime ? može i čizma i cipela i nešto izmedju, pa ako ko ima kakvih prijedloga preporucite.
Dze u rajvosa naci ovako ove kapute na slim fazon?Monolog je napisao/la:S obzirom da ide zima, evo malo zimskih pyzdarija:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.