storm_raider je napisao/la:Perfidno, licemjerno i klasicno stvaranje zrtve od sebe u nedostatku argumenata, u nedostatku zelje za zdravom raspravom. Nazvati trenera reprezentacije BiH u fudbalu i igracku legendu "ogranicenim covjekom (ne trenerom!)", porediti sa ovcom, i sta sve ne, i onda praviti od sebe zrtvu, jer "avaj neko se ne slaze s tim da je Pape ogranicen, ovca, i sta sve ne, jer avaj - svi su protiv njega" je i vise nego providno i nisko. Zrtva je jer neko ne prihvata takvo misljenje, i zrtva je jer ipak on navija za reprezentaciju svim zarom (kao i vecina ovdje), ali eto svi ga napadaju i docekan je na noz (dobro je da se jos nije nacija i religija umijesala u ovo sve). Na stranu svi zlobni komentari, koji su i vise nego licni i nadasve neutemeljeni prema Papetu, ali forumasi su ti koji nisu "fer" ipak ispali. "Uh, od ovoga moze da se rikne".
Dobro sam napisao: Bosna i Hercegovina u malom.
@soko, cuvaj se sad, imas vise postova od mene.

Hvala u donekle iskrenoj namjeri za zdravu diskusiju. Da, evo ga. Sapunica. Sta bi vi bez sapunice ovdje? Ne pravim zrtvu od sebe - eto da preuzmem tvoju terminologiju, jer se neko ne slaze samnom. Naprotiv. Necu ti citirati sta je sve dosad receno protiv mene (licno ) samo zato sto mislim da je Safet priglup - i to jarane nema NIKAKVE veze s onim sto ti pokusavas prikazati.
Kad se tako zalazes da svaka izjava bude politicki korektna i vrijedjas (ili osjecas neku vrstu nelagode) u mojim poprilicno pogrdnim rijecima upucenim selektoru - gdje si bio kad izvjesni lik na jednoj od prethodnih strana rece. "Safete, oni ti ga puse." - ili kad artikulisani gospodin Haris, ljubi ga majka, kaze - "ova djindara mijndjara mi tukne na.." - u najpogrdnijem mogucem tonu.
Ti viteze pravde - koji se izdize iznad ostalih svojim komentarom - "Bosna u malom. Ovdje sve strucnajci i selektori..", jer tako je ovo nase malo dopisivanje i krenulo. O Safetu sam rekao sve sto sam imao - o tebi imam jos dvijetri.
Onda mi u sali - iz neke "strucne" psiholiske perspektive - pokusas prebaciti nesto tipa da imam mali k*ac komentarom o "uocavanju velikih brojeva". Ako te vec zanimaju razmjere mog uda, javis mi privatno pa popricamo.
Istovremeno - svjesno ili ne - uocavas da te izvjesni jaran ovdje na forumu prestigao po broju komentara (

) - te mu porucujes da se "pazi". Iako sam vec ranije zizu-u pojasnio sve vezano za taj "broj komentara". Pricaj mi jos malo o perfidnom i licemjernom viteze.
Neki ljudi ce citati samo ono sto hoce da procitaju.