FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Messi who 

Demire sineeeee ......
Samo neka se bore <3
Samo neka se bore <3
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Ne snosi Laporta krivicu. On je postupio kako bi postupio svaki pismen pravnik. Bartomeu i korona su glavni krivci. Druga priča su Laportine populističke izjave za vrijeme kampanje. Masa je glupa i ne može razmišljati individualno.1921boy je napisao/la: ↑08 avg 2021, 15:31Laporta se mora iskupiti za ovu situaciju iako smatram da snosi 50% krivice ali ja bih isto postupio da sačuvam klub a za Messija šta je tu je. Odlaskom Messija gubimo 50% prihoda od utakmica, dresova.
10% prihoda od tv prenosa da se daju u narednih 40 godina, pa to niko lud ne bi prihvatio.
Očekujem neku slabu sezonu sa nekim drugim ili trećim mjestom uz jedan trofej. I onda nakon toga dolazak nekog jačeg imena (igrača koji će Barçi vratiti medijsku popularnost nakon gubitka Messija) i Xavija na klupu (naravno da se prije toga riješi Piquea, Roberta, Busquetsa i Albe - onih koji su Xaviju bili saigrači) to je jedino što bi vratilo neku vjeru u Barçu i kako bi se zaboravila situacija sa Messijem a prije toga naravno da se riješe financije, smanji dug i oslobode enormne plate igrača tipa Griez, Cou i Demb.
Puig uzeo broj 6.
Pedri - 8 - ako/kad Pjanić ode.
Fatiju dati desetku i krenuti sa njim kao sa Messijem kao superstarom koji će voditi ekipu u napadu.
I da konačno krene nova era neke nove Barçe koja će bit bolja i uspješnija od ove sa Messijem !
Za ostalo ćemo vidjeti. Fati treba prvo ostati zdrav pa tek onda razmišljati o broju.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Joj odvratnog dresa sve ti yebem. Bode oči.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nevjerovatno majke mi.
Kako inteligentna kretnja Danca
Dobra igra, dobar Turcin.
Svidja mi se Demir. Imat ce sigurno pun **** minuta.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- jasonstatham
- Kontakt:
Martin veze nema, zalutao u sport, tim. Nadam se da Moyes ne gleda.
Yusuf sjajan.
Yusuf sjajan.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- ElCartel11
- Kontakt:
Fali ovdje Pjanke da malo usitni vezu
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Neto dosta bolji od Ter Stegena. Kod ovog nema kompliciranja, dok onaj komplikuje do Boga.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Zato i jest klupaElCartel11 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 22:18Neto dosta bolji od Ter Stegena. Kod ovog nema kompliciranja, dok onaj komplikuje do Boga.
+1let3 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 15:43Otišao bi svakako za dvije godine maximalno. Ovako se samo ubrzalo, a i uštedilo dosta para od njegove dvije godišnje plate. (jbm ti sunce sramota me pisati o tomeeto na šta je Barca, na šta je je svukao Bartomeu, da sad štedi na Goatu, koji joj je donio toliko toga
)
Najgori moguci odlazak, što kažeš. Mada ne krivim toliko klub, koliko pandemiju. Ne može niko ni doci.
Mora mu se napraviti pravi oproštaj pred punim Campom, boli me q kad ce to biti, za godinu, dvije, pet, ali mora, na Laporti je da to organizuje...bar je to zaslužio.
Da bi Xavi došao mora se prvo otjerati žuta neznalica , a njemu Laporta dao povjerenje još jednu sezonu![]()
Treba kriviti i Tebasa. Nevjerovatan nemač pojma. Doduše od falangiste ne možeš ni očekivati ništa drugo.
Xavi taman sljedeću sezonu kada Koeman ode.
Gledajući prethodne utakmice mislio sam da od Demira nema ništa, ova utakmica skroz druga priča, doduše ne forsira ga Koeman bezveze.
Don't hate what you don't understand.
- NisamInSajder
- Kontakt:
ovaj debil ni u prijateljskoj ne smije da mijenja
- jasonstatham
- Kontakt:
Puig 20kg sa kopačkama. Muha kategorija.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Bravo mali 

Nisam bio kući za vikend tako da je možda i bolje što sam propustio pres konferenciju Messija.
Ja ne mogu još da vjerujem...Cijela jedna era...
Ja ne mogu još da vjerujem...Cijela jedna era...
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.