HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Jericho
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Jericho » 31 okt 2013, 12:50

gledam malo raspored do kraja polusezone (u gostima Rudar i Travnik, a kući Velež, Sarajevo i Zvijezda)...
skromno očekujem sve pobjede 8-)
#SuningOUT

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 31 okt 2013, 14:27

Gledaj ANTIŠE! :lol: Posto kajmak podvelezac ?
slika
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 31 okt 2013, 15:17

Jes ko sto su nas dobivali i prethodnu sezonu :lol: . Bjezite u rupe misevi.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 31 okt 2013, 15:38

Kakva je situacija u vašem taboru, imate li kartoniranih, ozlijeđenih ?
Dolazimo u najjačem sastavu, no i dalje mislim da je uspjeh odnijeti bod sa BB, bez obzira na sve, ovakav Zrinjski je u boljoj formi od Veleža, ne trebaju naočale da se to primjeti, samo se nadam da se to neće previše primjetiti na terenu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 31 okt 2013, 17:30

Mislim da nema kartoniranih, Pezo nije zbog ozljede igrao protiv Mladosti, ali vidjet cemo...

Neki pricaju na forumu, mi cemo na terenu 8-) !

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 31 okt 2013, 19:14

Momci kad se karte pustaju u prodaju?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 01 nov 2013, 10:11

CroCop je napisao/la:Gledaj ANTIŠE! :lol: Posto kajmak podvelezac ?
slika
Mozda ti je stari Antiša , Ante , Jure kako god :D
Vecina vas sto se pucate da ste Mostarci ste ustvari doslje iz srednje Bosne ili zapadne Hercegovine .
Da nije bilo rata ne bi ti asfalta vidio ni ti ni stari ti :lol:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

MaiBlajdri
Kontakt:

Post Postao/la MaiBlajdri » 01 nov 2013, 10:16

@antifa

Sto asfalt i pucanje ima sa derbijem, Waltere ?
...jako mi je žal, s tebe nigdar orginal...

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 01 nov 2013, 10:47

MaiBlajdri je napisao/la:@antifa

Ima itekako , kad ovaj pajdo meni spominje da sam podvelezac ;)

MaiBlajdri
Kontakt:

Post Postao/la MaiBlajdri » 01 nov 2013, 11:02

ANTIFA ! je napisao/la:

Nemam ja pojma sto si ti, al' ne djelujes nesto inteligento kada na sportskom forumu potenciras pricu o pucanjnu, to je zalosno, novo je doba, novo je vrijeme, futurizam je opipljiv, a ti o asfaltu i pucanju, bolest ili genetika. ?

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 01 nov 2013, 11:11

MaiBlajdri je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:

Nemam ja pojma sto si ti, al' ne djelujes nesto inteligento kada na sportskom forumu potenciras pricu o pucanjnu, to je zalosno, novo je doba, novo je vrijeme, futurizam je opipljiv, a ti o asfaltu i pucanju, bolest ili genetika. ?
Jesi li ti normalan ili ? :D to je samo jedna cinjenica koja boli došlje i sa jedne i druge strane golemo si se tako pronašao i sam sebe izdao :lol:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 nov 2013, 11:22

Druze ja sam dosao iz Hrvatske ovdje pa sta? Hajde s tim pricama odavde.

MaiBlajdri
Kontakt:

Post Postao/la MaiBlajdri » 01 nov 2013, 11:26

@antifa

Normalan sam koliko zelim da budem, a i nije vazno, ne, ti se nisi izdao, ti si izdan, nisi se spasio, znas pricu o grumenu iz WC skoljke, e, na tu pricu me podsjecas.

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 01 nov 2013, 14:03

ANTIFA ! je napisao/la:
slika
Vecina vas sto se pucate da ste Mostarci ste ustvari doslje iz srednje Bosne ili zapadne Hercegovine .
Ko mi se javlja da je Mostarac, ovce cuvaj po podvelezju bola, pa ti jos asfalta nisi ni vidio. Pravi kajmak ili prosi po starom mostu jer to vam najbolje ide..
S kim igra chelsea iducu ? :lol:
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 01 nov 2013, 14:06

Ne zaboravimo naše pokojne članove:

- Mario Lesko 1980. – 1999.

- Goran Penava 1982. – 2000.

- Igor Marić – Šulc 1979. – 2000.

- Silvijo Šelo 1978-2003

- Filip Šunjić – Pipa 1982. – 2003.

- Đovani Ćorić – Đoka 1967. – 2007.

- Dalibor Božić – Daba 1973. – 2007.

- Ivica Mihalj – Šica 1980. – 2007.

- Davor Bošnjak 1978. – 2009.

-Zoran Vilogorac Libe 1965-2011

-Damir Miličević-Damac 1970-2012

-Kristijan Mijatovic Kristo 1989-2012

Nažalost danas nas je prerano napustio još jedan veliki navijač Zrinjskog Anđelić Slađan Slađo

Zauvjek u našim srcima, zauvjek sa nama na tribinama.

Na blagdan Svih svetih sjetimo se i pokojnog Ivana Ćubule doajena mostarskog sportskog novinarstva, Miroslava Micana Kordića koji je podigao omladinsku školu HŠK Zrinjski i Denisa Hrkača Čompe nogometaša i trenera HŠK Zrinjski.

Ima dana kada ne znam što ću sa sobom
Jer ne vesele mene bez vas utakmice nedjeljom
A kada padne evo noć dozivam vas imenom
Vas su prekrili zastavom i mahovinom…

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 nov 2013, 14:09

Mislim da je objema stranama jača mržnja prema jednom odnosno drugom klubu, od voljenja sopstvenog. Ovdje ne prolaze oni postovi koji bi među neopterećenim navijačima trebali prolaziti. Kada vas se pita o sastavu, i uopšteno neke informacije vezane za klub, vezane za meč koji se igra u nedjelju, javi se jedan forumaš.

Međutim, kada se pomene asfalt, vjera, nacija, građanstvo, odmah vas se " nakoti " " za izvoza ". Da se razumijemo, slična je situacija i na topicu moga kluba. Zato, ova utakmica NIKADA neće biti derbi. Derbi je onima koji u ovome vide SVE osim sportskog rivaliteta.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 01 nov 2013, 15:28

CroCop je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:
slika
Ko mi se javlja da je Mostarac, ovce cuvaj po podvelezju bola, pa ti jos asfalta nisi ni vidio. Pravi kajmak ili prosi po starom mostu jer to vam najbolje ide..
S kim igra chelsea iducu ? :lol:
Ne volim skrabati po vasoj temi ali tebi cobanine da odgovorim jer sam upravo napravio krug carina mostarka staro velezovo rondo liska cernica gdje nisam vidio 6 auta i i 8 ljudi :lol: :lol: otislo se u rodnu grudu na dm :lol: :lol: i ti nekoga nazivas seljakom :lol: :lol: ocami nema 2 posto mostaraca. Haj izadji na ulicu pa pogledaj ako vec nisi kod babe i dide u kocerinu :lol: :lol: izvinjavam se zbog offtopica mostarci :oops: :oops:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 01 nov 2013, 16:13

Ne volim skrabati po vasoj temi ali tebi cobanine da odgovorim jer sam upravo napravio krug carina mostarka staro velezovo rondo liska cernica gdje nisam vidio 6 auta i i 8 ljudi :lol: :lol: otislo se u rodnu grudu na dm :lol: :lol: i ti nekoga nazivas seljakom :lol: :lol: ocami nema 2 posto mostaraca. Haj izadji na ulicu pa pogledaj ako vec nisi kod babe i dide u kocerinu :lol: :lol: izvinjavam se zbog offtopica mostarci :oops: :oops:[/quote]

Ti si veliki Mostaraca nema sta, stara mostarska obitelj iz 74 godine. Danas je svetkovina i sutra je ljudi su otišli kod bake i djeda ali na groblje. Poslje toga se ruča sa obitelji i vrijeme se uglavnom provodi u kući ili ako hoćeš i na selu. To ti je jedan fini stari katolički običaj. Pošto si mostarac trebao bi to znat :oops:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 01 nov 2013, 16:25

Smaras vec malo s tim Mostarci, pravi Mostarci, ovakvi i onakvi Mostarci.
Mostar je, kao i svaki drugi imalo veci grad, postao grad zahvaljujuci migracijama ljudi i naseljavanju. Nije se odjednom u nekom stoljecu covjek probudio i kreirao grad od pet kuca pa do kraja dana napravio jos 500. To isto vrijedi i za Sarajevo, Banja Luku, Zagreb, Beograd, Paris, London, New York, svi ti gradovi su generacije i generacije ljudi koji su iz ovih ili onih razloga dosli u vecu sredinu i to je nesto najnormalnije i najprirodnije u svijetu i smijesno je o tome se uopce raspravljati ili da uopce uzimas za pravo da nekoga kritiziras ili gledas poprijeko jer je, ne daj boze, iz Nevesinja, Gacka, Cima, Bijelog Polja, Pologa ili sta vec, seljak, sta li? Ti NISTA bolji od takvog jednog nisi u startu ukoliko nisi covjek, dzaba ti 50 000 Mostara (koji je cak za BH uvjete selo, ako cemo realno, da ne usporedjujemo sa ostatkom svijeta koji nas sa podsmijehom gleda i smije se o cemu se mi raspravljamo), a ako ces ljude tako dijeliti i gledati onda je jasno da covjek nisi, dakle podji sam od sebe. Dapace, gori si pet puta. A znas i sam kakvi su ovi najgorljiviji ''pravi Mostarci'' - svi redom mahom druga generacija dosljaka, nije se dovoljno kompleks isprao. Pa eto, ti se pretvaraj da si izuzetak koji potvrdjuje pravilo.
Te price Mostarci i ''Mostarci'' su za kompleksase, al one teske, i ajde ne bi nista ni rekao, nego ti predstavljas kao da je zapadni dio grada pun dosljaka iz okolnih mjesta, dok je istocni valjda ostao kakav je bio prije rata? Daj molim te, zivio sam i ja u njemu i obilazio sve te relacije koje ti iz nekog razloga moras svakodnevno u svojim postovima spomenuti (evo zaista ne znam zasto) i dan danas na tjednoj bazi bar tri puta obidjem jer i sada ima nesto ljudi zbog kojih se to isplati, ali to veze nema s prijeratnom populacijom Mostara, a ovaj najuzi dio stare jezgre, ucinio se od nje preveliki ciganluk i privatluk pojedinih da je to nesto prestrasno, a ti zapeo u vremenu i nekakvom starom filmu i to predstavljas kao da je iz zlatnog doba Jugoslavije. To se zove selektivno rezoniranje svijeta, ali ovo ces ti naravno shvatiti kao kojekakav udar, moju ''pjesnicku slobodu'', ''knjizevnistvo'' siguran sam, poceti pricati o ''bilin corapin'' i p.ickama m.aterinama sta li te vec zanima da izgeneraliziras ili se dodatno pocnes sramotiti svojim stereotipizacijama (ne shvacajuci, ironicno, kakvu klasicnu karikaturu od sebe time pravis) ili shvatiti ono sto zelis shvatiti, ali to nije bila nikakva provokacija ni bilo sta nego opservacija CINJENICE da je Mostar u potpunosti izmijenio svoju prijeratnu strukturu i da je politicka struja koja vlada u oba dijela grada najbolji pokazatelj toga i nemas sta ti danas ovome ili onome pricati o ''pravom Mostarcu'', pogotovo na jednom sportskom forumu.

Ne budi dzivkar (vidis, mogao bi cijeniti ovaj izraz, kao ''autohtoni'') svega ti. Gledajte hebenu utakmicu.
...Život za Široki...

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 01 nov 2013, 16:41

ŠB_Fidelis je napisao/la:Smaras vec malo s tim Mostarci, pravi Mostarci, ovakvi i onakvi Mostarci.
Mostar je, kao i svaki drugi imalo veci grad, postao grad zahvaljujuci migracijama ljudi i naseljavanju. Nije se odjednom u nekom stoljecu covjek probudio i kreirao grad od pet kuca pa do kraja dana napravio jos 500. To isto vrijedi i za Sarajevo, Banja Luku, Zagreb, Beograd, Paris, London, New York, svi ti gradovi su generacije i generacije ljudi koji su iz ovih ili onih razloga dosli u vecu sredinu i to je nesto najnormalnije i najprirodnije u svijetu i smijesno je o tome se uopce raspravljati ili da uopce uzimas za pravo da nekoga kritiziras ili gledas poprijeko jer je, ne daj boze, iz Nevesinja, Gacka, Cima, Bijelog Polja, Pologa ili sta vec, seljak, sta li? Ti NISTA bolji od takvog jednog nisi u startu ukoliko nisi covjek, dzaba ti 50 000 Mostara (koji je cak za BH uvjete selo, ako cemo realno, da ne usporedjujemo sa ostatkom svijeta koji nas sa podsmijehom gleda i smije se o cemu se mi raspravljamo), a ako ces ljude tako dijeliti i gledati onda je jasno da covjek nisi, dakle podji sam od sebe. Dapace, gori si pet puta. A znas i sam kakvi su ovi najgorljiviji ''pravi Mostarci'' - svi redom mahom druga generacija dosljaka, nije se dovoljno kompleks isprao. Pa eto, ti se pretvaraj da si izuzetak koji potvrdjuje pravilo.
Te price Mostarci i ''Mostarci'' su za kompleksase, al one teske, i ajde ne bi nista ni rekao, nego ti predstavljas kao da je zapadni dio grada pun dosljaka iz okolnih mjesta, dok je istocni valjda ostao kakav je bio prije rata? Daj molim te, zivio sam i ja u njemu i obilazio sve te relacije koje ti iz nekog razloga moras svakodnevno u svojim postovima spomenuti (evo zaista ne znam zasto) i dan danas na tjednoj bazi bar tri puta obidjem jer i sada ima nesto ljudi zbog kojih se to isplati, ali to veze nema s prijeratnom populacijom Mostara, a ovaj najuzi dio stare jezgre, ucinio se od nje preveliki ciganluk i privatluk pojedinih da je to nesto prestrasno, a ti zapeo u vremenu i nekakvom starom filmu i to predstavljas kao da je iz zlatnog doba Jugoslavije. To se zove selektivno rezoniranje svijeta, ali ovo ces ti naravno shvatiti kao kojekakav udar, moju ''pjesnicku slobodu'', ''knjizevnistvo'' siguran sam, poceti pricati o ''bilin corapin'' i p.ickama m.aterinama sta li te vec zanima da izgeneraliziras ili se dodatno pocnes sramotiti svojim stereotipizacijama (ne shvacajuci, ironicno, kakvu klasicnu karikaturu od sebe time pravis) ili shvatiti ono sto zelis shvatiti, ali to nije bila nikakva provokacija ni bilo sta nego opservacija CINJENICE da je Mostar u potpunosti izmijenio svoju prijeratnu strukturu i da je politicka struja koja vlada u oba dijela grada najbolji pokazatelj toga i nemas sta ti danas ovome ili onome pricati o ''pravom Mostarcu'', pogotovo na jednom sportskom forumu.

Ne budi dzivkar (vidis, mogao bi cijeniti ovaj izraz, kao ''autohtoni'') svega ti. Gledajte hebenu utakmicu.
Jesi počeo pretplatu plaćati :lol: :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.