"Sve samo ne Barsa, naprave od vas trećeligaški tim za tili čas", bio je iskren iskusni igrač Milana,Đenaro Gatuzo.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Izjava pred izvlacenje :
"Sve samo ne Barsa, naprave od vas trećeligaški tim za tili čas", bio je iskren iskusni igrač Milana,Đenaro Gatuzo.

MVP - Messi-Villa-Pedro
ArsenaL
moj Paja...
Zanimljive utakmice, podjednaki timovi izvučeni...osim Chelsea - Kopenhagen
moj Paja...
Odlicno,ocekivao sam njih ili Inter,samo mi zao sto Real nije izvukao nekog jaceg,ali i Lyon je puna kapa za njih.mandraX je napisao/la:ArsenaL![]()
moj Paja...![]()
MVP - Messi-Villa-Pedro
Bog me voli_Bad_boy je napisao/la:ma bolje da izvucemo pajonal,mislim arsenalnidjo_barca je napisao/la:Milan,Arsenal,Roma,Inter,Lyon i Marseille
To su moguci protivnici u 1/8 finala.Svejedno,prije ili kasnije ces igrati sa najjacim.Jedino zbog Primere bi bilo dobro izvuc mozda Francuze,ipak se cine kao laksi protivnik od ostalih.ovaj engleski avvzi klubcic bi mogli proci i sa rezervama..
ja predlazem da ako ikako moze sreca da nas posluzi nek se prva utakmica igra u londonu i tu cemo odraditi posao a na nou kamp izvest C tim jer je i B tim prejak za arsenala
-PAJA Fan Club!!
- nidjo_barca
- Kontakt:
Rekao sam vec da mi je svejedno koga ce Barca dobiti,jer prije ili kasnije igraces sa najjacim.Tezak protivnik definitivno,zanimljiva utakmica,vidjet cemo sta ce biti.Ipak,ima jos dosta vremena do LP.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Dobro ste prošli, isto kao i mi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mozda bi bilo bolje da smo izvukli Romu ili Lyon,pa onda da u cetvrfinalu igramo sa ARsenalom.al ae dobro je i ovako.Samo da nam se neki igrac ne povredi.nidjo_barca je napisao/la:Rekao sam vec da mi je svejedno koga ce Barca dobiti,jer prije ili kasnije igraces sa najjacim.Tezak protivnik definitivno,zanimljiva utakmica,vidjet cemo sta ce biti.Ipak,ima jos dosta vremena do LP.
MVP - Messi-Villa-Pedro
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
što ti volis podjebavat pa kopenhagen je trofejniji klub od vas bolanVirtu4l je napisao/la:Dobro ste prošli, isto kao i mi.
ako bude kako treba sastav u nas guravo ce bit
Rođen s tobom da budem
prezadovoljan ocm ! prosle godine dominacija u dvomecu 
ser del barça es el millor que hi ha !
znam da ce sad opet neko reci i krenuti sa teorijama zavjera da se barci stimaju lahki protivnici al mi jednostavno imamo srece sa ovim manjim timovimaVirtu4l je napisao/la:Dobro ste prošli, isto kao i mi.
-PAJA Fan Club!!
Arsenal ako bude u punom sastavu (full oprema
), bit' ce zaista zanimLjiv meč...naravno koji će da zavrsi pobjedom Barce 
Ma znam kako se pred prvi mec cetvrtfinala prosle godine pricalo,kako Arsenal i barca igraju najlepsi fudbal,oba tima drze puno loptu u posedu,veoma su izjednaceni,pa je onda barcelona u prvih 20 min. imala posed 72-18(kako se ja secam)dakle,zna se da smo mi favoriti u ovom mecu,ali ne treba podcenjivati ARsenal,malo mi je i krivo sto su odmah u osmini dobili teskog protvnika,al barem ce mec prenositi na Tv,necu morati da se mucim sa strimovima

MVP - Messi-Villa-Pedro
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Drago mi je sto smo dobili arsenal,wenger je trazi barcelonu,Walcott hoce da se osveti barceloni eto mu prilika.Ali cisto sumnjam.
Arsenal-Barcelona 1:2
Barcelona-arsenal 2:0
Ocekujem ove rezultate
Ocekujem ove rezultate
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Nemate sanse protiv dominantne dominacije !

Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 17 dec 2010, 12:42, ukupno mijenjano 2 puta.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
=90losmi je napisao/la:Ma znam kako se pred prvi mec cetvrtfinala prosle godine pricalo,kako Arsenal i barca igraju najlepsi fudbal,oba tima drze puno loptu u posedu,veoma su izjednaceni,pa je onda barcelona u prvih 20 min. imala posed 72-18(kako se ja secam)dakle,zna se da smo mi favoriti u ovom mecu,ali ne treba podcenjivati ARsenal,malo mi je i krivo sto su odmah u osmini dobili teskog protvnika,al barem ce mec prenositi na Tv,necu morati da se mucim sa strimovima![]()
![]()
xaxaxa jbg,moja greska 72-28mandraX je napisao/la:=90losmi je napisao/la:Ma znam kako se pred prvi mec cetvrtfinala prosle godine pricalo,kako Arsenal i barca igraju najlepsi fudbal,oba tima drze puno loptu u posedu,veoma su izjednaceni,pa je onda barcelona u prvih 20 min. imala posed 72-18(kako se ja secam)dakle,zna se da smo mi favoriti u ovom mecu,ali ne treba podcenjivati ARsenal,malo mi je i krivo sto su odmah u osmini dobili teskog protvnika,al barem ce mec prenositi na Tv,necu morati da se mucim sa strimovima![]()
![]()
MVP - Messi-Villa-Pedro
Kvadriraj te brojke pored Bracelone i dobit ces realniju slikuDAVID VILLA 7' je napisao/la:Drago mi je sto smo dobili arsenal,wenger je trazi barcelonu,Walcott hoce da se osveti barceloni eto mu prilika.Ali cisto sumnjam.
Ocekujem ove rezultate
nema potpisa
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
ma bilo koji rezultat samo da prodemo.Admir_Sa je napisao/la:Kvadriraj te brojke pored Bracelone i dobit ces realniju slikuDAVID VILLA 7' je napisao/la:Drago mi je sto smo dobili arsenal,wenger je trazi barcelonu,Walcott hoce da se osveti barceloni eto mu prilika.Ali cisto sumnjam.
Ocekujem ove rezultate
Visca Barca !
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
volio bi ovaj put da fabregas ne propusti revans... nek malo osjeti nou camp 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ser del barça es el millor que hi ha !

Pa što baš Barsa u PM lijepu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.